31 Mart 2014 | RAW Şov İncelemesi

Konular
146
Beğeni sayısı
252
PG Nakit
2,055
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Hazırlayan : Beautiful Madness ( Reckless Behaviour)

1-1422295280.jpg

Şirket: World Wrestling Federation
Tarih: 31 Mart 2014
Yer:Verizon Center, Washington DC

Pyrolar eşliğinde şov başlıyor. Undertaker'ın müziği duyuluyor. Undertaker ringe gelip mikrofon alıyor.

Undertaker : 21 adam karşıma geldi ve 21 adam hepsi birer birer aşağı düşürüldü. Şimdi ben kurbanlarımdan daha iyi olduğumu iddaa etmiyorum ama ölümsüzlerin vitrininde ben herkesten daha fazla ileriye gideceğim. Bu yüzden seri hala hayatta. Brock Lesnar'ın bu seriyi nasıl kırabilirim diye düşündüğünü düşünüyorum. Brock bunun hakkında ne düşünüyorsun, seni derin sulara soktuğum zaman ne yapmayı düşünüyorsun, ne yapacaksın? Beni yakalayıp kendinle birlikte aşağı mı çekeceksin ya da arkanı dönüp kıyıya doğru yüzmeye mi başlayacaksın? Brock benim tüm rakiplerim bir seçim yaptı. Sen de Pazar günü onlar ile aynı kaderi paylaşacaksın. Onlar da kıyıya doğru yüzdüler ama hiç biri bunu başaramadı. Brock senin tehlikeli olduğunu biliyorum. Bazılarınızın benim zamanımın geldiğini ve serinin bitmesi gerektiğini düşündüklerini biliyorum. Ama bundan daha çok insan üç şeye inanıyor. Üç şeyin asla yenilemeyeceğine inanıyor. Ölüm, vergiler, ve seri. Brock Lesnar bu pazar Wrestlemania'da sen huzur içinde yatacaksın.

Brock Lesnar'ın müziği duyuluyor. Lesnar ile Heyman ringin girişinde bekliyorlar. Heyman mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

Paul Heyman : Saygısızlık demek istemiyorum ama benim müvekkelim saygısızlık demek. Bu maç Brock Lesnar'ın kazanacağı bir maç değil, Undertaker'ın kaybedeceği bir maç da değil. Benim müvekkilimi şeytanı teorin ile yenebilirsin ta ki cehennem donana kadar. Bu sadece bir ana, bu sadece bir maça bakar. Senin o yenilmez serin bitecek. Bayanlar ve baylar,bu pazar sizlere WWE Wrestlemania tarihinde ki Hulk Hogan'nın Andre The Giant'ı yendiği andan sonraki en ihtişamlı anı sunacağız. Brock Lesnar, Undertaker'ın yenilemez serisini kıracak. Bu bir tahmin değil bu önceden bir spoiler.

Undertaker ringin içinde beklerken Lesnar ringe girmeye yelteniyor. Ardından geri çekiliyor ve bakışıyorlar. Lesnar ringe giriyor ve Undertaker'a F5 yapıyor. Ardından ringden ayrılıyorlar. Sıradaki maçımıza geçiyoruz.

Alberto Del Rio vs Big E - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Alberto hızlı başlıyor tekme ve yumruklar ardından iplere gidiyor dönüşte ise Big E'den Shoulder Block. Tuş deniyor ama başarısız oluyor. Big E şimdi Alberto'yu ringin köşesine yolluyor üzerine koşarak bir Clothisline ardından tekrar tuş deniyor. Tuş denemesi başarısız oluyor. Big E, Alberto'yu omuzluyor ve yere fırlatıyor yine tuş deniyor. Alberto kurtuluyor ve üzerine gelen Big E'yi ringin köşesine fırlatıyor. Big E'nin koluna Stomp vuruşlar vuruyor. Reklamlardan dönüşte Alberto Arm Lock bağlamış vaziyette.Big E yumruk darbeleri atarak kurtuluyor ve Suplex yapıyor. Alberto'nun üzerine koşuyor ama Alberto'dan dirsek darbesi ardından Arm Lock bağlıyor. Hakem araya girip ayırıyor. Alberto ringin köşesine çıkıyor Big E'nin üzerine atlıyor. Big E onu yakalıyor ve BackBreaker! Big E'den arka arkaya Clothisline ardından Belly to Belly Suplex. Big E şimdi iplere gidiyor Splash yapacakken Alberto dizlerini kaldırıyor. Big E şimdi Alberto'yu havaya kaldırıp yere fırlatıyor ve tuş deniyor. Yine başarısız bir tuş denemesi.Big E şimdi Alberto'yu omuzluyor ama Alberto kurtuluyor ve BackStompper yapıyor. Big E iplere gidiyor dönüşte Splash ve tuş denemesi. Alberto tekrar kurtuluyor ve Cross Arm Breaker bağlıyor. Big E kurtuluyor ve Slam. Tuş deniyor ama Alberto iplere tutunup kurtuluyor.Alberto ve Big E ringin köşesindeler. Alberto'dan yumruk darbeleri ve Stomp vuruş ile Big E'yi yere düşürüyor.Alberto'dan Back Kick ve tuş denemesi. Tuş denemesi başarılı oluyor.

DQ ile kazanan: Alberto Del Rio

Arka alandayız. Bray Wyatt bizlerle.

Bray Wyatt : Dünya içeriden dışarıya doğru kanıyor. Diğerleri gibi yaşıyor ve nefes alıyor.Bahçelere odaklanmak ve çöplükleri göz ardı etmek kolaydır. Sadece insanların kulaklarına fısıldayıp sana inanmalarını ve seni anlamalarını bekleyemezsin. Gözlerini açmalısın ve onları izlemeye zorlamalısın. Şimdi senin dikkatini üzerime çektim mi? O bana yaşamak için doğmuş bir çocuk olduğumu söyledi, onlara pırlantalar ile alacakaranlığın arasında ki farkı söyleyebilecek tek kişiyim. Onların sevdiği elindeki her şeyi alacak tek kişiyim, yerde yakacağım, ve küllerden başka bir şey kalmayacak. O zaman dünyayı değiştireceğimi söyledi. Onlar senin için ağlayacak John. İlk başlarda anlamayacaksın ama onlar zaman içinde seni unutacak ve elinde bir hiç ile kalacaksın. Onlar da seni benim gibi bir canavar olarak görecek John. O bütün dünyayı elinde tutuyor. Bütün dünyayı elinde tutuyor.

Summer Rae vs Natalya - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili kavgaya tutuşuyor, Natalya üstün çıkıyor. Summer Rae korkuyor ama Natalya'yı kandırarak ringin köşesine yolluyor. Ardından tekmelemeye başlıyor ve Slam yapıyor. Tuş deniyor ama başarsız oluyor. Rae şimdi Headlock bağlıyor.Natalya kurtuluyor iplere gidiyor dönüşte ise bir Dropkick. Rae'yi kaldırıyor ve Suplex ardından tekrar bir Suplex. Rae'den bir tokat geliyor, Natalya karşılık olarak Clothisline ardından bir tokat vuruyor. Natalya'dan Sharpshooter denemesi Rae tekme atarak kurtuluyor ardından ringin dışına kaçıyor. Natalya saçlarından yakalıyor ama Rae'den bir tekme geliyor .Rae hemen ringin içine girip tuş deniyor. Tuş denemesi başarılı oluyor.

DQ ile kazanan: Summer Rae

Triple H & Stephanie McMahon ringe geliyorlar. Stephanie mikrofonu alıp konuşmaya başlıyor.

Stephanie: Ben ve kocam iyiliksever insanlarız. Bu yüzden sizlere Yes hareketine veda etmeniz için bir fırsat vereceğiz. Ama önce benim kocam Daniel Bryan'nı Wrestlemania'da ezdikten sonra.

Triple H : Steph onların ne kadar önemsediğini bilmiyorum çünkü bunun gerçekliği bu nesildir. Herhangi bir bağlılık yok, onlar hiç bir şeyi önemsemiyor sadece bir şeylerin parçası olmak istiyorlar.Hiç bir şey yapmak istemiyorlar. Biraz çaba ve çalışma gerektirir. Sana bir örnek vereceğim Stephanie. Bir yıl önce bu zamanlarda büyük olan bir şey vardı , dünyanın en büyük düşüncesi gibiydi neydi o hatırla...

Duru dıt dıt duru duru dıt dıt duru duru.

Triple H : Bu adamın adı neydi?

Stephanie : Fandango !

Triple H : Onu hatırladınız mı? Nasıl büyük olduğunu dünyanın en iyisi olduğunu düşündüğünü? Ve siz çocuklar onu bir kenara fırlattınız ve saçmalığa yer vermediniz. Üzücü olan şey ise Fandango'nun açıkça yetenekli ve kabiliyetli biri olduğuydu.

Stephanie : Çocuklar sizlere bir soru sormama izin verin. Bu gece kimler Daniel Bryan'ı görmek istiyor? Söylememe izin verin, Yes Yes Yes ! Wow tatlım görüyormusun ben bile onlara tezahürat yaptırabiliyorum. Sen onları yendin onlar sadece bir şeyin parçası olmak istiyorlar. Ama bu gece Daniel Bryan burada olmayacak. Anlamanızı bekliyorum sadece iş için en iyisini yapıyoruz. Daniel Bryan için en iyi olan şey New Orleans'a gidip biraz dinlenmesi.

Triple H : Sizlerin anlamasını istiyorum, Daniel Bryan ve Yes hareketi sadece bir efsane. Sadece bir yanılsamadan ibaret. Daniel Bryan'ın A+plus bir güreşçi olduğunu düşünüyorsunuz ama gerçekte olan şey buraya kaç kere gelip tezahürat yapması değil. Bu doğru olanı yapmaz. Benim bu büyük başarımın sebebimin evliliğim yüzünden kaynaklandığını düşünüyorsunuz ama benim başarım ringdeki hakimiyetimden kaynaklanıyor. Eğer bana inanmıyorsanız şu videoya bir bakın.

Ekranda Triple H'in zaferlerinden oluşan bir video izliyoruz. Geçmişte kazandığı başarılardan ve galibiyetlerinden oluşan bir video.

Stephanie : Kabul ediyorum bebeğim, seni ringlerde izlemeyi seviyorum.

Triple H : Bir şey daha bu çocukların her biri yetenekli, her biri onur listesinde yer alıyor ama gerçek şu ki onlar bir oyunun içinde ve ben oyunun ta kendisiyim. Ve bu yüzden sizler çok ağladınız, bu yüzden Wrestlemania'da sadece Daniel Bryan'ı değil yes hareketinin de sonunu getireceğim. Batista ile Randy Orton'la ringde durup onlara WWE'de ki en güçlü adamın kim olduğunu göstereceğim. Wrestlemania'dan bu şirketin COO'su olarak ve WWE Ağırsiklet şampiyonu olarak ayrılacağım.

Batista'nın müziği duyuluyor. Batista ringe geliyor ve mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

Batista : Yaptığın işi seviyorum, yes hareketine elveda olayını seviyorum. Ama senin temin gösterdiğin video'da değildim. Çünkü sen beni asla yenemedin.

Triple H : Bunu milyonlarca kez dile getirdin zaten. Bundan başka bir şey düşünemiyor musun sen? Üstündeki tişört güzelmiş. Hediye dükkanından geçen hafta aldığın gözlük gibi. Randy Orton ile olacak maçına hazırlanman gerekmiyor muydu senin?

Batista : Senin de Daniel Bryan ile olan maçına odaklanman gerekmiyor muydu? Senin sahip olmadığın bir şampiyonluk maçına odaklanmamalısın. Özür dilerim bunu geçen hafta çözdüm zaten. Bu operasyonun beyni sensin. Senin eşin de bu operasyonun kas gücü.

Randy Orton'ın müziği duyuluyor.

Randy Orton
: Triple H & Stephanie sizlere büyük bir saygımın olduğunu biliyorsunuz. Bu açıkça bariz bir şekilde belli olan bir şey. Bu iş için neyin iyi olacağını anladım. Wrestlemania'da üçlü bir tehdit maçı. Bunun için heyecanlı değilim ama iş için en iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Triple H senin de Daniel Bryan'nı yeneceğinden hiç bir şüphem yok. Ama üçlü tehdit maçının bir parçası olduğunu söylemeni istiyorum.

Triple H : Kıç öpmenin seni bundan kurtaracağını sanma. Senin WWE ağırsiklet şampiyonu olarak süren saltanatın yakında son bulacak. Viper'ı yeniden keşfetmenin zamanı geldi. Gerçek şu ki Randy sen tekrar Viper olursan, bu çocuğu yenip yenemeyeceğimi öğrenmem gerek. Eğer Viper olursan gerçeği de bulacaksın Randy. Bu gece Batista ile bir maçın var ve bu maç diskalifiye olmayan bir maç olacak.

The Usos & Los Matadores vs RybAxel & The Real Americans - Tag Team Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Ryback ile Jey Uso ikilisi başlıyor. Lock-up yapıyorlar, Ryback üstün çıkıyor hakem ikiliyi ayırıyor. Tekrar lock-up Ryback yine üstün çıkıyor, Jey Uso kurtuluyor ve chop vuruşlar vurmaya devam ediyor.Ryback'den diz darbesi iplere gidiyor dönüşte Uso'dan Clothisline. Jey Uso şimdi Arm Lock bağlıyor.Jimmy tag alıyor. İkili Ryback'ı iplere yolluyor dönüşte ise Double Superkick vuruyorlar.Axel tag alıyor. Jimmy'den Clothisline ardından chop vuruşlar. Primo tag alıyor iplere gidiyor dönüşte ise bir Dropkick vuruyor.Ardından Jey Uso tag alıyor. Jey'den chop vuruşlar ve Clothisline. Epico tag alıyor. Epico'dan yumruk darbeleri ardından Dropkick. Tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Jimmy tag alıyor.Axel'den yumruk darbesi ve Cesaro tag alıyor. Cesaro'dan ardı ardına Uppercut! Swagger tag alıyor. Swagger'dan diz darbesi ardından Jimmy Uso'yu ringin köşesine sertçe fırlatıyor.Jimmy'den bir tokat ardından DDT! Jimmy ringin köşesinde ki Cesaro ile Axel'e saldırıyor, ardından içeri giren Ryback'ı ringin dışına fırlatıyor.Epico tag alıyor ardından Jimmy tag alıyor. Epico ringin dışında ki Cesaro'nun üzerine atlıyor. Jimmy'de ringin dışında ki Ryback'ın üzerine atlıyor. Jey Uso ringin köşesinden Crossbody ile Swagger'ın üzerine atlıyor. Swagger Shoulder Block ile Jey Uso'yu ringin dışına yolluyor.Reklamlardan dönüşte, Cesaro ile Jey Uso ringin içindeler.Cesaro'dan Dropkick ve tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. Cesaro'dan Backbreaker ardından Fireman's Suplex. Tuş deniyor ama başarısız oluyor. Swagger tag alıyor.Swagger'dan Clothisline, Ryback tag alıyor. Ryback Headlock bağlıyor. Jey Uso kurtuluyor, Axel ile Jimmy Uso tag alıyorlar.Jimmy'den Clothisline ardından ringin köşesinde ki Ryback ile Cesaro'ya saldırıyor. Jimmy Uso'dan şimdi bir Samoan Drop! Tuş deniyor içeri giren Ryback engel oluyor. Jimmy'den Ryback'a bir Superkick. Swagger tag alıyor. Jimmy'den Ryback'a de bir Superkick. Swagger'dan Jimmy Uso'ya bir Big Boot.ve tuş denemesi içeri giren Epico engel oluyor. Matadores ve Cesaro ringin dışında kapışırken Swagger'dan Patriot Lock denemesi ama Jimmy Uso Superkick vuruyor ve Epico tag alıyor. Ringin köşesine çıkıyor ardından Swagger onu yakalıyor ve Patriot Lock bağlıyor.İçeri giren Jimmy ortalığı karıştırıyor bu sırada Epico ile Primo yer değiştiriyor. Primo'dan Roll-up pinfall tuş denemesi. Tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : The Usos & Los Matadores

The Rhodes Brothers vs Fandango & Damien Sandow - Tag Team Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Cody ile Sandow maça başlayan isimler oluyor.İkili lock-up yapıyorlar. Cody üstün çıkıyor ama Sandow'dan dirsek darbeleri ardından Cody'den Dropkick. Sandow ringin dışına kaçıyor ve Fandango tag alıyor. Cody'den Hiptoss, Fandango'Dan yumruk darbeleri Cody'i ringin köşesine sertçe fırlatıyor. Sandow tekrar tag alıyor.Sandow'dan Headbutt ardından seri tekmeler. Hakem araya girip ayırıyor. Cody ile Sandow ringin dışındalar. Sandow'dan yumruk darbeleri tekrar içeri giriyorlar. Sandow tuş deniyor ama başarısız oluyor. Fandango tag alıyor.Fandango'dan bir Suplex ve tuş denemesi. Cody kurtuluyor, Sandow tag alıyor. Sandow'dan Knee Drop ve Headlock bağlıyor.Cody yumruk darbeleri atarak kurtuluyor. Goldust tag alıyor. Goldust'dan seri Clothisline'lar ardından iplere gidiyor dönüşte ise SpineBuster. İçeri giren Fandango'ya da saldırıyor ve ringin köşesine çıkıyor. Double Crossbody ile Fandango ve Sandow'un üzerlerine atlıyor.Fandango'yu ringin dışına yolluyor.Goldust'tan şimdi Sandow'a bir Scoop Slam ve tuş denemesi. İçeri giren Fandango tuşu bozuyor. Cody Dropkick ile Fandango'yu ringin dışına yolluyor. Goldust'tan şimdi Curtain Call ardından tuş denemesi. Tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : The Rhodes Brothers

The Shield arka alanda. Rollins, bu gece Kane ile kimin karşılaşacak olması gerektiği ankette oyu kimin kazanacağının önemli olmadığını söylüyor. Her iki durumda da Kane için kötü bir gece olacağını söylüyor. Ambrose, The Shield'in Kane'e asla saygısızlık etmediğini söylüyor ve bu sadece başka bir yoldu diyor. Şimdi, New Age Outlaws'ı Wrestlemania'da saygı konusunda eğiteceklerini söylüyor. Sırada ki maçımıza geçiyoruz.

Bray Wyatt vs R - Truth - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock-up yaparak maça başlıyorlar. Wyatt üstün çıkıyor ve Clothisline vuruyor. Wyatt'den bir tekme ardından Headbutt. R-Truth'u ringin köşesinde yumrukluyor, ardından tekrar ringin köşesine fırlatıyor. R Truth kurtuluyor ve Dropkick vuruyor tuş deniyor ama başarısız oluyor. R- Truth iplere gidiyor dönüşte ie Wyatt'dan Shoulder Block. Ardından yumruk darbeleri ve Headbutt. Wyatt şimdi Headlock bağlıyor hakem sayıyor ve bırakmak zorunda kalıyor. R Truth'dan yumruk darbeleri Wyatt şimdi R Truth'u ringin dışına yolluyor. İkili tekrar ringin içindeler yumruklaşmaya başlıyorlar. Wyatt üstünlüğünü sürdürüyor. Wyatt'dan şimdi bir Gutbuster ardından Sister Abigail tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Bray Wyatt

Bu sırada Wyatt Family zaferlerini kutlarken arkalarında maskeli biri beliriyor. Bu kişi John Cena, Wyatt Ailesine saldırıp ringden kaçmalarını sağlıyor. Büyük bir seyirci desteği var kendisine ve sırada ki maçımıza geçiyoruz.

Naomi vs AJ Lee - Lumberjill Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Lock-up yapıyorlar, Naomi üstün çıkıyor. Aj Lee üstünlüğü ele alıyor ve Slam. Bu sırada Naomi'den Dropkick geliyor. AJ Lee ringin dışına kaçıyor. Dışarıda bekleyen divalar AJ Lee'yi tekrar ringin içine geri sokuyor.Naomi'den Roll-up pinfall tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. Naomi apronda beklerken AJ Lee tekme ile onu ringin dışına düşürüyor. Hiç bir diva onu ringin içine geri sokmuyor. AJ Lee sinirleniyor bu duruma. İkili tekrar ringin içindeler. Naomi'den seri tekmeler geliyor ve iplere gidiyor dönüşte AJ Lee'den Roundhouse Kick tuş deniyor. Tuş denemesi başarısız oluyor. AJ Lee şimdi Naomi'yi ringin köşesinde tekmeliyor,AJ Lee şimdi Black Widow bağlıyor. Naomi kurtuluyor ama AJ Lee'den diz darbesi ardından Neckbreaker. Tuş deniyor, Naomi kurtuluyor.Naomi'den bir Dropkick ardından Jaw Jacks. AJ Lee ringin dışına kaçıyor. Tamina onu korumaya çalışırken diğer divalar Tamina ile AJ Lee'ye saldırıyorlar.AJ Lee tekrar ringin içinde Naomi'den Hip Attack ardından tuş denemesi. Tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Naomi

Arka alandayız. Renee Young ile John Cena bizlerle.

Renee Young : Bayanlar ve baylar şimdiki konuğum John Cena'ya hepiniz hoş geldiniz deyin. Cena bu pazar Wreslemania'da Bray Wyatt ile karşılaşacaksın bizi neler bekleyecek?

John Cena : Umutsuz zamanlar umutsuz tedbirler gerektiriri. Gördüğünüz gibi Bray Wyatt propagandasına devam ediyor ve bu pazar elimdeki her şeyi alacağını söylüyor. Bu pazar John Cena'nın yalancı olduğunu kanıtlayacağını ve John Cena'yı canavara dönüştüreceğini söylüyor. Dikkatli ol Bay Wyatt. Mecbur olduğuna inandığı şey için bir de benimle dövüşmek zorunda. Pazar günü , Cehennemi, yangını, öfkeyi ve John Cena'yı göreceksin ve John Cena bir canavar olacak. Çünkü bir günlük canavar olmak, bir ömür boyu mirası güvence altına alacak. Korkuyor muyum? Evet ama korku hakkında ki en güzel şey, yüzleşmek için bir cesaretin var. Tüm WWE güreşçilerinin kariyerinin bir başlangıcı ve bir bitişi vardır. Pazar gecesi yenilirsem benim kariyerim lanetlenecek. Ama emin ol ki senin kıçını tekmeleyeceğim.

Jerry Lawler ringe geliyor ve bu gece Kane'ın rakibinin kim olacağı ile ilgili anketin sonuçlarını açıklıyor. Kane'ın rakibinin %80 oyu alan Roman Reigns olduğunu söylüyor. Sıradaki maçımıza geçiyoruz.

Kane vs Roman Reigns - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock-up yapıyorlar. Kane üstün çıkıyor hakem ikiliyi ayırıyor. Roman'dan yumruk darbeleri, Kane'ın üzerine koşarken Kane'den Big Boot. Kane'den yumruk darbeleri Roman'ı iplere yolluyor dönüşte Clothisline. Tuş deniyor ama başarısız oluyor. Şimdi Roman'nı ringin köşesine yolluyor üzerine koşarak bir Clothisline ardından Sidewalk Slam! Kane'den Chokeslam denemesi,Roman kurtuluyor ve yumruk darbeleri Kane'ı iplere yolluyor dönüşte Superman Punch! Roman şimdi ringin köşesinde duran Kane'ın üzerine koşarak bir Clothisline vuruyor.Bu sırada New Age Outlaws ve Shield üyeleri ringin dışında kavgaya tutuşuyorlar. Roman'dan Kane'e bir Superman Punch. Shield üyeleri ringe giriyorlar. Hepsi birlikte Kane'e saldırıyorlar, zil çalıyor ve maç DQ ile bitiyor.

Kazanan: Kane by DQ

Roddy Piper ringe geliyor ve mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

Piper : Wrestlemania sezonundayız. 29 yıl önce ben ilk Wrestlemania şovunda ana maçında yer aldığım için onur duyuyorum. Usülüne uygun bir şekilde yapmama izin verin. Ringin ortasında tuş olan kişi ben değildim. Teşekkür ederim. Ama Wrestlemania'da büyük rol oynamış bir adam var. Bu adam Andrea The Giant! Bu pazar otuz WWE süperstarı Andre Memorial Battle Royal maçında karşılaşacaklar ve kendi Wrestlemania anlarına sahip olacaklar. Benim favorim kim diye soracak olursanız o bayağı uzun boylu ve ...

The Miz'in müziği duyuluyor. Miz mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

The Miz : Battle Royal'de ki favorinden bahsediyordun işte ben buradayım. Senin ve Andre The Giant'ın aksine ben Wrestlemania'da Maint Event maçı kazandım. Diğer 29 güreşçinin benimle karşılaştırılamayacağı gibi sen de Miz TV ile karşılaştırılamazsın.

Sheamus'ın müziği duyuluyor. Sheamus ringe geliyor ve konuşmaya başlıyor.

Sheamus : Andre Giant Battle Royal ödülünü kendi geleceğimde görüyorum ama Miz senin geleceğinde ise Broughe Kick görüyorum.

Titus O'neil ringe geliyor ve konuşmaya başlıyor.

Titus : Andre The Giant Battle Royal'ı ve ödülü kazanacak kişiyi söylememe izin verin. Hep birlikte heceleyelim. T-I-T-U-S ve Wrestlemania'da Andre The Giant Battle Royal'ı kazanacağım.

Piper : Sen şurada dur ve konuşmama izin verin.

Dolph Ziggler'da ringe geliyor ve konuşmaya başlıyor.

Dolph Ziggler : Buraya gelip senin sahne ışığını çaldığım iiçin özür dilerim Piper. Sadece şaka yapıyorum , yapacağım şey tam da bu. Bu pazar da aynısını yapacağım. 29 güreşçiyi elemekle kalmayıp kendi adımı güreş dünyası tarihine kazıyacağım.

Piper : Miz buraya gel sen iyi çocuksun.

Miz'in gözüne parmağını sokuyor ve ringe büyük bir kavga başlıyor. Bu sırada diğer süperstarlar da ringe geliyor büyük bir kaos havası hakim. Big Show'da ringe gelen isimler arasında. Herkes Big Show'a saldırmaya çalışıyor. Big Show hepsini haşat ediyor ve sıradaki ve son maçımıza geçiyoruz.

Randy Orton vs Batista - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Randy hızlı başlıyor tekme ardından Batista'yı ringin köşesine fırlatıyor. İkili ringin dışındalar. Randy, Batista'yı barikatlara fırlatıyor. Batista'dan karşılık olarak Clothisline. Tekrar ringin içindeler. Randy'den seri tekmeler, Batista'yı tekrar barikatlara fırlatıyor. Randy'den Clothisline,Batista sandalye alıp Randy Orton'a sandalye ile saldırıyor. Randy'de Batista'yı spiker masasına fırlatıyor. Batista'yı kaldırıp barikatlara fırlatıyor.Orton şimdi sandalye'yi alıp karşı saldırıya geçiyor. Batista ringin içine giriyor. Randy'De ringin içine girerken Batista'dan tekme ardından Clothisline ile Randy Orton'u tekrar ringin dışına yolluyor.İkili spiker masasının orada birbirlerine giriyorlar.Randy ringin altından aldığı sopa ile Batista'ya saldırıyor. Batista'da Randy Orton'ı ringin merdivenlerine fırlatıyor.İkili tekrar ringin içindeler. Orton iplere gidiyor ama Batista'dan SpineBuster!Orton'dan Backbreaker geliyor ardından bir DDT. Bu sırada Daniel Bryan ile Triple H birbirlerine giriyorlar. Randy Orton'da Daniel Bryan'a saldırıyor. Randy Orton, Daniel Bryan'ı ringin merdivenlerine fırlatıyor.Batista'dan Orton'a bir Spear. Daniel Bryan'da Batista'ya saldırıyor. Daniel ile Triple H tekrar birbirlerine giriyorlar.Daniel Bryan sopa ile Triple H'e saldırıyor. Randy Orton'a da bir Dropkick vuruyor. Daniel Bryan gövde gösterisi yapıyor.

Yes yes yes chantleri yükseliyor ve şovun sonuna geliyoruz.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: