14 Mart 2014 | Smackdown Şov İncelemesi

Beautiful Madness

Heavy In Your Arms
Katılım
7 Tem 2023
Konular
144
Mesajlar
1,579
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
2,055
Konum
İzmir
Hazırlayan : Beautiful Madness ( Reckless Behaviour)
wwe-friday-night-smackdown-logo-2.png

Şirket: World Wrestling Entertainment
Tarih: 14 Mart 2014
Yer: Little Rock, Arkansas.

WDpaWY.gif




Pyrolar eşliğinde şov başlıyor. Ringe kafes kuruluyor. Gecenin ilk maçına geçiyoruz.


The Brotherhood ( Goldust /Cody Rhodes) vs The Real Americans ( Swagger,Cesaro)|Tag Team Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Maça ilk olarak Goldust ile Swagger başlıyor. İkili lock-up yapıyorlar. Swagger üstün çıkıyor ve Shoulder Block ardından Goldust karşılık veriyor bir tekme, Cody tag alıyor. Swagger, Cody'i ringin köşesinde yumrukluyor. Cesaro tag alıyor. Cesaro'dan Uppercut'lar ve Cody iplere gidiyor dönüşte bir Clothisline. Cody aprondan atlayıp Dropkick vuruyor ardından üzerine doğru gelen Cesaro'yu ringin dışına yolluyor. Cody ringin dışında duran Cesaro'nun üzerine atlıyor, Cesaro onu yakalıyor ve ringin üzerine fırlatıyor.Swagger tag alıyor. Swagger'dan dirsek darbeleri, tekrar Cesaro tag alıyor. İkiliden Double Shoulder Block, tuş deniyorlar ama başarısız oluyor. Cesaro şimdi Headlock bağlıyor. Cody kurtulmayı deniyor, yumruk darbeleri atıyor ama Cesaro'dan Uppercut geliyor. Swagger tag alıyor. Swagger Bear Lock bağlıyor ardından bir Clothisline. Tuş deniyor, başarısız bir tuş denemesi. Cesaro tag alıyor. Cesaro'dan seri tekmeler tekrar Swagger tag alıyor. Swagger'dan da seri tekmeler geliyor, ikili karşılıklı yumruklaşıyor. Cesaro tag alıyor. Cody' Swagger'ı ringin dışına yolluyor. Bu sırada Cesaro'dan Cesaro Swing geliyor. Swagger tag alıyor. Ringin köşesinden iplere basıp Cesaro Bomb denemesi, Cody ayaklarını kaldırıyor,Cesaro tag alıyor, seri tekmelere devam ediyor. Swagger tekrar tag alıyor. Cody'i kaldırıyor ve bir Suplex. Cesaro tekrar tag alıyor. Cesaro'dan Vertical Suplex, Swagger tag alıyor.İkili kavgaya tutuşurken, Swagger'dan Goldust'a bir yumruk,arkasını döndüğünde Cody'den Swagger'a bir Slam. Üzerine doğru gelen Swagger'a Roll-up pinfall tuş denemesi yapıyor. Tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : The Brotherhood ( Goldust /Cody Rhodes)

Maçtan sonra Swagger ile Cesaro, Goldust ile Cody Rhodes'e saldırıyor.

Triple H'in müziği duyuluyor. Elinde mikrofon ile ringe geliyor ve konuşmasına başlıyor.


Bu sırada '' Yes '' chantleri duyuluyor.

Triple H : Eminim bu iyi hissettiriyordur. Pazartesi gecesi Raw şovu, eminim hayatınızda ki en iyi RAW şovu olmuştur. Daniel Bryan'ın kariyerinde ki en iyi andı. Bu anı büyük bir güneşe çevirdiğiniz için mutluyum. Ama bir şey hatırlatmak isterim, Daniel Bryan bu akşam burada değil. Endişelenmeyin, Pazartesi gecesi RAW şovun'da Daniel Bryan ile anlaşacak ve tüm bunları WrestleMania'da bitireceğim.Sizlere sadece şunu söylemek istiyorum ben nasıl mutlu olabilirim. Onların anı çünkü bu. Sese ve görünüşüne bakılırsa, hepiniz Memphis'te Occupy RAW hareketi için orada bulundunuz ve ringe girmeyi ve katılmayı sevdiniz. Doğru mu söylüyorum? Sizin küçük 50 dakikalık mutluğunuzdan dolayı ben de mutluyum. Ama ben ''Yes Hareketini'' bitireceğim. Şunu anlamanızı istiyorum, YES Hareketi'nin, Daniel Bryan'ı korumaya başladığı yer olan Summerslam'dan beri olduğu gibi büyümeye devam edebileceğini ve buradaki tüm insanlara Bryan'ı Summerslam'da korumaya devam edeceğimi söylemek istiyorum. Eğer Bryan, başarılı olmuş olsaydı, bu şirketin köpekbalıklarıyla en derinlerde gömülüp yok olurdu. Ama ben insanlara bir umut vermek ve hayallerini korumak için Bryan'ı korudum. Bryan ve YES Hareketi'nin temsil ettiği şey budur: umut. Sizlerin acınası hayatları için bir umut!

Daniel Bryan chantleri duyuluyor.


Triple H: Umutlarınızı, hayallerinizi ve Bryan'ı koruyorum ama günün sonunda Bryan'da tam olarak sizler gibi. Başarılı olmak için hayal ediyorsunuz ama Bryan yeterince başarılı olmak için iyi değil. Wrestlemania'da sizin umutlarınızı ve hayallerinizi bitireceğim ve küçük Yes Hareketini'nin sonunu getireceğim. Daniel Bryan'ı bitireceğim, peri masalı ya da altın bir iksir olmayacak. Hayallerinize son verip, Daniel Bryan'ı gömeceğim.Şov devam ediyor, bu yüzden başka bir şey olmadan, bu gece için ilk yarışmacı burada. Tesadüfen, bu adam Pazartesi günü Occupy RAW hareketinin bir parçasıydı. İşte Damien Sandow.

Damien Sandow'un müziği duyuluyor ve ringe geliyor.

Triple H : Küçük bir senaryo oynamak istiyorum. Patron, yetenekli yardımcısına yapacağı işi söylüyor. Ama yardımcısı daha sonra işini yapmayı reddediyor. Gözlerime bakıp özür dilersen belki bunları arkamızda bırakabiliriz.

Damien Sandow : Özür dilerim bu bir daha tekrarlanmayacak.

Triple H : Bunu duymak güzel. Zarar verme ve faul yok. Vickie Guerrero bana bu akşam senin yarışmada ilk kez yer alacağını söyledi, ama rakibini söylemedi yine de sana bu akşam başarılar dilemek istiyorum.

The Shield müziği duyuluyor ringe geliyorlar ve gecenin ikinci maçına geçiyoruz.

Damien Sandow vs. Seth Rollins w/ Roman Reigns and Dean Ambrose - Single Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor.Reklamlardan döndüğümzde, Seth'den yumruk darbeleri, Sandow'u iplere yolluyor, Sandow iplere tutunuyor. Üzerine giden Seth Rollins'i ringin dışına yolluyor. Seth ringin içine tekrar giriyor. Sandow'dan yumruk darbeleri, ardından ringin köşesinde yumruklmaya devam ediyor. Seth Rollins de karşılık veriyor ve Superkick. Ringin köşesinde duran Sandow'un üzerine koşarak Superman Punch vuruyor, ardından iplere gidiyor dönüşte bir Dropkick.Sandow ringin dışına kaçıyor. Bu sırada Seth, Sandow'un üzerine atlıyor.İKkili tekrar ringin içindeler. Seth iplere gidiyor ve dönüşte bir tekme vuruyor. Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Seth Rollins (/w Dean Ambrose, Roman Reigns)

Big E vs Fandango (w/ Summer Rae) - Single Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock-up yapıyorlar. Fandango'dan bir Uppercut geliyor ardından tekrar Uppercut. Fandango'dan seri tekmeler, iplre gidiyor dönüşte Big E'Den Clothisline ardından Belly to Belly Suplex. Big E iplere gidiyor dönüşte ise Splash yapıyor. Fandango'dan bir tekme ardından Big E'nin kafasından tuturak ringin köşesine çıkıyor. Big E onu kaldırıp fırlatıyor iplere gidiyor ve Shoulder Block. Big E, Fandango'yu omuzluyor ve Big Ending! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Big E

Bad News Barret yine kürsüde ve elinde tokmakla masaya vuruyor. Ardından konuşmasına başlıyor.

Wade Barret : Bayanlar ve Baylar Undertaker'ın, WrestleMania'da 21-0 inanılmaz bir başarsı olduğunu kabul ediyorum ancak bazı kötü haberlerim var. Bu seri Wrestlemania 30'da son bulacak ve tüm çocuklar göz yaşları kalacak. Sonuç olarak bitkin bir şekilde hiç uyuyamayacaklar. Önemli bir toplantının ortasında uyuya kalacaksınız ve kovulacaksınız. Herkese teşekkür ederim.

Bray Wyatt (w/ Erick Rowan & Luke Harper) vs Kofi Kingston - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili maça hızlı başlıyorlar. Kofi'den bir yumruk, ardından seri tekmeler. Wyatt, Kofi'yi ayağından tutup yere düşürüyor. Kofi'den bir SuperKick geliyor, Wyatt ringin dışına düşüyor.Wyatt tekrar ringe giriyor. Kofi'den yumruk darbeleri ama Wyatt'dan bir Uppercut. Wyatt şimdi Kofi'yi ringin köşesine yolluyor üzerine giderken Kofi'den bir tekme ardından aprondan iplere basıp bir Clothisline. Wyatt, Kofi'yi yakalıyor ve ringin dışına yolluyor.Wyatt'dan yumruk darbeleri ardından Kofi'yi ringin içine sokuyor. Wyatt iplere gidiyor dönüşte ise Running Senton! Wyatt şimdi Chin Lock bağlıyor. Kofi kurtuluyor ardından Dropkick vuruyor. Wyatt'ın üzerine koşarak Clothisline ardından bir Dropkick. Kofi ringin köşesine çıkıyor ve atlıyor, Wyatt'dan Uranage Slam geliyor.Wyatt, Kofi'nin üzerine koşarak Body Avalanche yapıyor ardından Kofi'yi kaldırıp, Sister Abigail! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Bray Wyatt

Arka alandayız, The Shield üyeleri ve Kane bizlerle.


Kane : Roman ve Seth geçen pazartesi Raw şovunda, Rhodes Brothers'a karşı kazandığınız zaferden dolayı sizi kutluyorum. Ambrose seni de Maint Event şovunda Dünya Şampiyonluğunu kemerini Mark Henry'e karşı koruduğun için kutluyorum.

Dean Ambrose : Teşekkürler, neden bizim hakkımızda bu kadar endişeleniyorsun? Eğer Big Show ile olan maçına odaklansaydın geçen hafta onu deviren adam sen olurdun.

Kane : Bu iş hakkında öğrenecek çok şeyiniz var. Sizlere örnek olarak bir şeyler öğretebilirim. Big Show'u yok edeceğim ama siz üçünüzün de ringde olması gerekiyor. Böylece bu durumla nasıl başa edileceğini yakından görmüş olacaksınız. Belki sizler için bir kaç not bırakırım.

Seth Rollins : Bizi orada istemenin gerçek sebebi bu mu acaba? Yoksa seni koruyacağmız için mi istiyorsun bunları? Seni koruyacağız Kane, Big Show seni tekrar yenemeyecek.

Roman Reigns : Kane senden emir almıyoruz, ama senin bu durumla nasıl başa çıkabileceğini görmek için orada olacağız.

Seth Rollins : The Shield her zaman şirket için en iyisini yapar.


Nikki Bella (w/ Brie Bella) vs Tamina Snuka (w/ AJ Lee) - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock up yapıyorlar. Tamina üstün çıkıyor ve yumruk atıyor. Tekrar lock-up bu sefer Nikki üstün çıkıyor tekme ve tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. Nikki apronda, Tamina tekme atarak onu düşürüyor.Ardından ringin dışına çıkıyor, ceketini çıkartıp Nikki Bella'ya vuruyor. İkili tekrar içeride, Nikik iplere gidiyor dönüşte Tamina'dan Suplex.Tamin ringin köşesine çıkıyor, Nikki kenarı kaçılarak kurtuluyor ardından bir Clothisline ve Dropkick vuruyor. Nikki'den bir Backbreaker ardından tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. Tamina'dan dirsek darbesi ardından Big Boot! Tuş deniyor ama başarısız oluyor. Bu sırada AJ Lee ile Brie Bella ringin dışında kapışıyorlar.Tamina'da inip Brie Bella'yı ringin bariyerlerine fırlatıyor. Tamina tekrardan ringin içine giriyor. Nikki, Tamina'yı omuzluyor ve Rack Attack! Tuş deniyor, tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Nikki Bella

Dolph Ziggler vs Alberto Del Rio - Single Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock-up yaparak başlıyorlar.Alberto üstün çıkıyor ve bir tekme vuruyor. Ardından Ziggler'ı tekmelemeye devam ediyor. Ziggler iplere gidiyor dönüşte bir Dropkick. Alberto ringin dışına düşüyor. İkili ringin içindeler. Ziggler'dan Elbow Drop'lar geliyor, tuş deniyor. Alberto kurtuluyor.Reklamlardan döndğümüzde, Alberto iplere gidiyor dönüşte ise Ziggler'dan Clothisline. Ringin köşesinde duran Alberto'nun üzerine atlayıp ardı ardında yumruk darbeleri ardından Neckbreaker. Tuş deniyor, Alberto tekrar kurtuluyor.Alberto, Ziggler'ı omuzluyor ve Backbreaker! Tuş deniyor ama başarısız oluyor.Ziggler'dan şimdi bir DDT ardından tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor.Alberto'Dan bir Superkick, tuş deniyor ve yine başarısız bir tuş denemesi.Ziggler ayaklanıyor, Alberto onu yakalıyor ringin köşesine fırlatıyor ama Dolph Ziggler'dan Famouser!Ziggler ringin köşesine çıkıyor, Alberto hemen kalkıyor iplere dokunuyor. Ardından ringin köşesine çıkıyor, Ziggler'ı kafasından tutuyor, ringin köşesinden atlayarak bir DDT.Tuş deniyor ama başarısız oluyor ardından Ziggler'ı omuzluyor ama Ziggler kurtuluyor ve ZigZag! Ziggler hemen tuş deniyor, tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan: Dolph Ziggler

Renee Young ringe mikforonla Dolph Ziggler'ın galibiyetini kutluyor. Dolph Ziggler'da Wrestlemania 30'da Andre the Giant Battle Royal maçına adını yazdırdığından mutlu olduğunu ve bu maçı kazanıp kupayı alırsa, bir Wrestlemania anına sahip olabileceğini söylüyor.

Sıradaki ve son maçımıza geçiyoruz.


The Big Show vs Kane (w/ The Shield) - Single Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock-up yaparak maça başlıyor. Kane iplere gidiyor dönüşte Big Show'dan Shoulder Block! Kane'den bir tokat ardından yumruk darbeleri. Big Show'da karşılık veriyor ardından bir Headbutt.Big SHow'dan chop vuruşlar, Kane ringi dışına kaçıyor. Big Show onu yakalıyor ama Kane kafasını iplere bastırıyor ardından ringin içine girip Big Show'un bacaklarına vuruyor.Kane'den arka arkaya Big Boot'lar ardından Dropkick ve tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. Kane'den Elbow Drop'lar geliyor. Big Show ayaklanıyor, Kane iplere gidiyor dönüşte bir DDT. Tuş deniyor ama Big Show kurtuluyor.Kane'den Chokeslam denemesi, Big Show kurtuluyor. Kane iplere gidiyor, Big Show'dan Clothisline. Big Show tekrardan iplere gidiyor ve dönüşte bir Spear!Big Show ringin köşesine çıkıyor, Kane onu yakalıyor ve Chokeslam! Tuş deniyor ama Big Show pes etmiyor.The Shield üyeleri apronda bekliyor, Kane ringe girmelerini istiyor ve bağırıyor. The Shield üyeleri aprondan iniyor bu sırada Big Show'Dan Chokeslam! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Big Show

Kane'den Seth Rollins'e Chokeslam denemesi. Roman'dan Kane'e bir Spear. The Shield üyeleri Kane'e saldırıyor ve şovun sonuna geliyoruz.
 
Üst
Click here to login using your socials account