9 Ocak 2018 | Smackdown Şov İncelemesi


Beautiful Madness

Heavy In Your Arms
Katılım
7 Tem 2023
Konular
144
Mesajlar
1,579
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
2,055
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Hazırlayan : Beautiful Madness ( Reckless Behaviour)

wwe-friday-night-smackdown-logo-2.png

Şirket: World Wrestling Entertainment
Tarih: 9 Ocak 2018
Yer: Legacy Arena, Birmingham Alabama.

WDpaWY.gif


Pyrolar eşliğinde şov başlıyor. Renee Young ve AJ Styles ringe geliyor ve mikforon alıp konuşmaya başlıyor.

Renee Young : Geçen hafta Shane, WWE şampiyonluğu için oldukça tartışma yaratıcı bir karar verdi. Royal Rumble'da kemerini Sami & Kevin Owens'a karşı Handicap maçında koruyacaksın. Bu kararın adil olduğunu düşünüyor musun?

AJ Styles : Bu ringe her ayak bastığımda ringin içinde yaptığım her şey ile gurur duyuyorum. Ben de insanım elbet hatalar yapabilirim. Daniel Bryan'a geçen hafta söylediklerimi söylememeliydim. Biraz sarkastik olmaya çalışıyordum. Söylediğim sözleri geri alıp ağzıma tıkmak istiyorum. Ama Royal Rumble'da olacak olan Handicap maçını değiştirmem için çok geç. Kemerimi kaybetmem için şimdi bir şansım mı var? Kesinlikle ! Kevin Owens ile Sami Zayn denilen iki pisliği yenmem için bir şans var. Buna kesinlike inanmalısınız, stratejiler gayet basittir.Onlara hızlı ve güçlü bir şekilde vuracağım. Ne olduklarını asla anlamayacaklar. Ama bu çocuklar çok akılı ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar. Onlar profesyonel.

Renee Young : Benim sorumu yanıtlamadın ama. Daniel Bryan'ın ayarladığı bu maç sence adil mi?

AJ Styles : Sorunu yanıtlamamı mı istiyorsun? Kesinlikle adil değildi, hayat da zaten adil değil öyle değil mi. Owens ve Zayn benim üzerimden ünvansız zaferler kazandı, ama bu WWE şampiyonluk kemerini hak ettikleri anlamına gelmiyor. İkisiyle de aynı gece dövüşebilirim, ama bana göre bu Smackdown'da akıllıca bir booklama olmayabilir.

Renee Young : Daniel Bryan'ın favorilerini oynadığını mı düşünüyorsun?

Yes chantleri duyuluyor.


AJ Styles : Buradaki insanlar bunu düşünüyor gibi duruyor ama Bryan'ın ne düşündüğünü bilmiyorum bana sadece işinden uzak kalmaya çalışıyor gibi geliyor.

Renee Young :Shane McMahon'un favorilerini oynadığını düşünüyor musun?

AJ Styles : Ben bunu alkışlayamam, ben bunu yapamam. Shane ile Bryan arasında kalmak istemiyorum. Ben zaten Royal Rumble'da Kevin Owens ile Sami Zayn'ın arasında olacağım. Gerçek şu ki bu iki aptalın benim kemerimi almasına asla izin vermeyeceğim. İkisini de aynı gece, aynı maçta yenebilirim Smackdown Live'da .....

Kevin Owens ile Sami Zayn girişte beliriyor.

Kevin Owens :Bayanlar ve Baylar, WWE şampiyonu AJ Styles'dan vazgeçin. Kendisini çağırdığı gibi Olağanüstü AJ Styles! Biz bu gece seni nasıl çağıracağı biliyor musun AJ ? Pişman AJ Styles, ya da vicdan azabı çeken AJ Styles!

AJ Stlyes chantleri duyuluyor.

Kevin Owens : Geçen hafta tüm o söylediğin şeyleri ağzına tıkıştırıp geri almaktan bahseden AJ Styles!

Sami Zayn : Yep !

Kevin Owens : Senin ikimizi birden yenmek bir mucize olur. Handicap maçından galip ayrılman için hiç bir şansın yok. Royal Rumble gecesi bittiğinde biz ikimiz WWE şampiyonu olacağız.

Sami Zayn : Yep !

Kevin Owens: Smackdown Live şovunu, Kevin Owens & Sami Zayn'ın şovu ya da, Sami Zayn'ın ve Kevin Owens'ın şovu yapacağız.

Shane McMahon'ın müziği duyuluyor, ringe geliyor ve konuşmasına başlıyor.

Shane McMahon : Kendime yardım edemiyorum. Bakın WWE şampiyonluğunu handicap maçında iki kişiye karşı bir kişi korumak adil mi sizce? Bence değil. Daniel Bryan'ın neden bu maçı hazırlayıp ilk sıraya koyduğunu anlamakta şaşkınlık içerisindeyim. Ben oldukça öfkeli ve şaşkınım. Smackdown genel müdürümüz siz iki '' Yep palyaçolarına'' neden WWE şampiyonluğu için başka bir fırsat veriyor. Ben gelen müdürlük işine geri döndüm ve bu maçı şimdilik Royal Rumble'da göreceğiz. Handikap maçlarını tartışıyoruz öyleyse neden bu gece bir tane handikap maçı ayarlamıyoruz. Bu gece Alabama Birmingham'da Kevin Owens ve Sami Zayn Shinsuke Nakamura, Randy Orton ve AJ Styles'a iki kişiye karşı üç bir maça çıkacaklar.

Arka alandayız. Daniel ile Shane bizlerle.


Daniel Bryan : Şaşkın mısın ha? Handikap maçı seçimin ile bu gece olacak olan Maint Event maçını cehenneme çevirdin.

İkil el sıkışıyorlar, gecenin ilk maçına geçiyoruz.

Becky Lynch (w/ Charlotte & Naomi) vs & Ruby Riott | Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock-up yapıyorlar. Beck üstün çıkıyor ve arka arkaya Slam yapıyor. Ruby'i kaldırıyor ve iplerin orada tekrar bir Slam. Becky iplere gidiyor bu sırada Sarah ayağından tutuyor, üzerine gelen Ruby Riott'a bir dirsek darbesi vuruyor. Ardından Ruby Riott'u ringin dışına yolluyor. Reklamlardan döndüğümüzde Ruby Leg Lock bağlamış vaziyette, Becky dirsek darbeleri atarak kurtulmaya çalışıyor. Ruby tuş deniyor ama başarısız oluyor. Şimdi tekrar Leg Lock bağlıyor. Becky acı içinde kıvranıyor. Becky kurtuluyor bir dirsek darbesi vuruyor üzerine gelen Ruby'i ringin köşesinde yumrukluyor. Ruby'de karşılık veriyor ardından tuş deniyor. Ama başarısız bir tuş denemesi. Ruby bu sefer Arm Lock bağlıyor. Becky kurtuluyor ve Roll-up pinfall tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. İkili karşılıklı yumruklaşıyor, Becky'den Uppercut ardından Suplex geliyor. Ruby Riott'u kaldırıyor ve tekrar Suplex. Ruby Rioot tekme ile karşılık veriyor. Becky'yi kaldırıyor ama Becky Armbar bağlıyor. Ruby Riott daha fazla dayanamayıp pes ediyor.

Kazanan : Becky Lynch

The Bludgeon Brothers vs The Ascension |Tag Team Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor.Konnor ile Viktor direk Harper'a hücum ediyorlar. Viktor, Harper'ı ringin köşesinde yumrukluyor. Harper'dan bir Big Boot. Ardından ringin köşesinde duran Konnar'a da Superkick! Rowan tag alıyor, ringin köşesinde duran Viktor'un üzerine koşarak bir Splash! Ardından Harper ile Rowan, Viktor'u omuzluyorlar ve Sit-out Powerbomb! Tuş deniyorlar, tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : The Bludgeon Brothers

Mojo Rawley vs Zack Ryder - United States Championship Tournament Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor.Zack hızlı başlıyor ve bir Dropkick vuruyor. Tuş deniyor ama başarısız oluyor. Mojo ringin dışına kaçıyor, tekrar içeri giriyor. Ryder'ı ringin köşesine götürüyor ve dirsek darbesi.Ryder'dan karşılık olarak diz darbesi, Mojo Ryder'ın bacağından tutup ringin içine düşürüyor.Mojo'dan ardı ardına yumruklar ardından bir tokat atıyor. Tekrardan tuş deniyor ama başarısız oluyor. Ryder'ı ringin köşesine götürüp ardı ardına çarptırıyor.Mojo Headlock bağlıyor, Ryder kurtulmaya çalışıyor ama Mojo'dan diz darbeleri. Mojo şimdi Ryder'ı kaldırıyor ama Ryder'dan Neckbreaker. Zack Ryder'dan dirsek darbesi ardından Mojo'yu ringin köşesinde yumrukluyor. Şimdi Broski Boot denemesi, Mojo ringin dışına kaçıyor Ryder'dan bir DropkiCK.Tekrardan ringin içindeler. Ryder'dan dirsek darbeleri, Mojo Atomic Drop yaparak karşılık veriyor. Mojo şimdi Ryder'ı ringin köşesine fırlatıyor. Mojo iplere gidiyor dönüşte ise Running Forearm Smash! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Mojo Rawley

Arka alandayız. Jinder Mahal ve Singh Brothers karşımızda.

Jinder Mahal : 2017 yılı Jinder Mahal tarafından tanımlandı. 185 günlük, sizin WWE şampiyonunuz idim. Hiç kimse bunu düşünmüyordu, ihtimal vermiyodu kimse bunu bana layık görmüyordu. Kimse kabul etmiyordu, kendim bile. 2018 başındayız ve gözlerimi yeni bir ödüle çevirdim. Birleşik Devletler şampiyonluğu. Hali hazırda Tye Dillinger'ı yenmiş bulunmaktayım ve gelecek hafta Xavier Woods ile karşılacağım. Umarım Xavier Woods tramboline nasıl vurulacağını biliyordur. Çünkü o şimdiden yenildi benim gözümde. Xavier Woods & The New Day şu an moda olabilirler ama Modern günün Maharaja'sı, sonsuza kadar sürecek.

Chad ile Shelton Benjamin ringe geliyorlar. Chad mikrofonu alıp konuşmaya başlıyor.


Chad Gable : Kazanan için nelerin gerektiğini bilen birileri var mı? Dürütşçe söylüyorum, saatlerini antreman yapmakla, aileni ve arkadaşlarını ihmal etmekle, sadece bir altının peşine düşmek. Başarılı olmak için nelerin gerektiğini biliyor musunuz? Bir bedel ödemen gerekli çünkü o zaman hayatının bir anlamı olur. Gerçekten soruyorum. Elinde şampiyonluk kemerini tutup tüm dünyaya gösterip havaya kaldırmak mümkün , ama fedakarlık yapmak istiyorsan. Bana yardım edin bir bileniniz var mı?

Shelton Benjamin : Whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, Bir dakika bunları düşünmeyin, Alabama Üniversitesi, Ulusal Şampiyonluğunu kazandı. Bu sizi kazanan birisi yapmaz. Siz çocuklar hiç bir şey kazanmadınız. Sizin yaptığınız sandalyenizde oturup o donuk suratlarınızla bakmak. Diğer bir tarafta ise Georgia yenilgiye uğradı. Onlar hakemin hatası yüzünden yenilgiye uğradı. Tıpkı geçen hafta Smackdown'da bizim uğradığımız gibi.

Chad Gable : Geçen hafta Uso kardeşleri bu ringde yendik. Kemerleri Uso'ların ceza evinden kurtardık. Rampa'da sevinç gösterileri gösteriyorduk ve seviniyorduk. Kemerleri elimizde tutup havaya kaldırıyorduk. Damarlarım adrenalin pompalıyordu. Vücudumuzda akan ekstazi gibi sonra diğer hakemi çağırdılar.

Shelton Benjamin : Bizim maçımıza ait olmayan bir hakemi çağırdılar.

Chad Gable : O zaman neden o hakem bizim maçımızda idi?

Shelton Benjamin : Galibiyetimizi devirmek için. Takım kemerlerimizi almak için, kısaca özetlersek bunun adı kıskançlık.

Chad Gable : Evet o bizi kıskanıyordu tıpkı buradaki insanlar gibi. Kazanmanın nasıl bir his olduğunu bilmiyordu. O adam bir kahraman değil , bir hırsız hayallerimizi çaldı. O bir fare.

Shelton Benjamin : Ve fare gibi kokuyor. Geçen hafta bir suç işlendi. Biz sadece adalet istiyoruz.

Daniel Bryan'ın müziği duyuluyor ve Bryan ringe geliyor ardından konuşmasına başlıyor.


Daniel Bryan : Mutluluktan havalara uçma sebebinizi anlıyorum siz kazanmıştınız. Kesinlikle sizi anlıyorum ne kadar çok çalışırsanız çalışın kazandığınız her şey elinizden alınıyor. Rakiplerin hakkında söylediklerin asla umurumda değil, ama iş Genel Müdür'ü geldiğinde ...

Chad Gable : Biz genel müdür'den bahsetmedik. Biz hakemlerden bahsettik. Sakin ol, sakin ol.

Daniel Bryan : Bilmiyor musunuz ? Hakemler bizi temsil ediyor. Bu dünyada çok katı kurallar var bunu tüm kadroda ki güreşçilerin anlaması gerek. Bunu bin kere söylemekten yoruldum ama hakemin kararı son karardır.

Shelton Benjamin : Haklısın, hakemin kararı son karardır. Geçen hafta hakem üçe kadar saydı, geçen hafta takımlar şampiyonluğu kemerlerini ve maçı kazandık.

Daniel Bryan: Yeah, kesinlikle maçı kazanmayı düşünmüyordunuz. Yanlış Uso'yu tuş ettiniz. Hakem arkadan gelip doğru olanı gösterdi ve doğru kararı verdi. Doğru olanı yaptığını düşünüyor ve biz onun arkasındayız.

Chad Gable : Oh bu nasıl hissettiriyor Daniel, Nasıl hissettirdiğini söyle. Umurumda değil bu nedir böyle? Doktor Phill?

Shelton Benjamin : Ne zaman hislerimizden konuşsak ne oluyor biliyor musun Chad? Genel müdürün gözlerinin içine bakıp nasıl hissettiğini söylüyorsun.

Chad Gable : Oh, Daniel senin patronun Shane McMahon senin hakkında kötü şeyler düşünüyor.

Shelton Benjamin : Ama nasıl hissettiğini sormalısın.

Chad Gable : Usoları yendiğimizi ve takımlar şampiyonu olduğumuzu hissediyoruz. Yapılması gereken şeyi yaptık başka ne istiyorsun? Onları tek bir gecede iki kez yenmemizi mi?

Daniel Bryan: İşte bu sen akıllısın Chad! Seni seviyorum, Royal Rumble'da ikiye karşı üç kişilik bir maçta Uso'lar kemerlerini siz ikinize karşı savunacak.

Yes yes yes yes yes !

Arka alanda Randy ile AJ Styles var. AJ bu gece stratejini geliştirdinmi diye soruyor. Randy ise ona güvenmesini ve bu akşam aynı tarafta olduklarını söylüyor, Royal Rumble'dı kazandığından beri kemerin kimde olduğunu umursamadığını ama Wrestlemania'da o kemeri alacağını söylüyor. Nakamura yanlarına gelip o kadar hızlı değil, iyi konuşmaydı diyor ve sıradaki maçımıza geçiyoruz.


Breezango vs Rusev & Aiden English - Tag Team Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Fandango ile Aiden maça başlayan taraf oluyor. Aiden iplere gidiyor dönüşte bir Shoulder Block! Fandango iplere gidip dönüşte bir Slam yapıyor. Breeze tag alıyor.Reklamlara gidiyoruz, döndüğümüde Breeze ile Aiden yumruklaşıyor. Aiden'dan Dropkick geliyor ringin köşesine çıkıyor. Ringin köşesinden boş bir alana atlıyor. Breeze, Aiden'i omuzluyor ve aprona bırakıyor.Fandango tag alıyor. Fandango'dan chop vuruşlar ardından Aiden'i ringin köşesine yolluyor dönüşte ise Slam! Fandango chop vuruşlara devam ediyor. Aiden iplere gidiyor dönüşte Fandango'dan Dropkick. Bu sırada Rusev tag alıyor. Rusev'den ardı ardına tekmeler ardından iplere gidiyor ve dönüşte Spinning Heel Kick vuruyor.Rusev içeri giren Breeze'i ringin dışına yolluyor ardından Fandango'yu omuzluyor bu sırada Breeze tekrardan içeri girip Dropkick vuruyor. Fandango'dan tuş denemesi, Rusev kurtuluyor.Rusev'den Breeze bir Superkick bu sırada Fandango'dan Roll-up pinfall tuş denemesi. Tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Breezango

Arka alandayız. Shane ile Daniel Bryan bizlerle.


Daniel Bryan : Breezango'nun işimize bu kadar güzel uyum sağlaması ne kadar harika. Demek istediğim bizim takımlar şampiyonluğu yanıyor. Şov şimdiye kadar harika geçti ve senin hazırladığın bu maç harikaydı.

Shane McMahon : Teşekkür ederim. Daniel sana dürüst olmak istiyorum. Sen ve ben kesinlikle aynı tarafta değiliz. Senin yaptığın seçimler düşüncesiz ve mantıksız. Şimdiye kadar hazırladığın ve yaptığın Royal Rumble maçlarını ele alalım. AJ Styles WWE şampiyonu ve bu gece ikiye karşı üçlü bir maçta yer almamalıydı. Uso'lara gelince onlar geçen hafta maçlarını kazandılar. Bu akşam maça çıkmaları gerekli değildi. İyi misin Daniel?

Daniel Bryan : Ne demek istiyorsun?

Shane McMahon : Seni gücendirmek istemiyorum Daniel ama hayatında çok fazla şey olabilir ama biraz kararsız geliyorsun bana.

Daniel Bryan : Açıkçası senin de aynı şeyi düşünüyorum Shane. Senin gen havuzuna bakılırsa, geçmişte düşüncesiz ve mantıksız davrandın. Gelecekte de daha çok bu tür seçimler yapacaksın gibi geliyor. Demek istediğim olduğun kişisin.

Shane McMahon : Ne var biliyor musun? Ben katılmıyorum.

AJ Styles & Shinsuke Nakamura & Randy Orton vs Kevin Owens & Zayn - 3-on-2 No Count-Out, No Disqualification Handicap Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İlk olarak Randy ile Kevin Owens maça başlıyorlar. Randy'den seri yumruklar ardından Owens'ı ringin köşesine yolluyor üzerine giderken Owens'dan Bİg Boot. Randy'den RKO denemesi Owens ringin dışına kaçıyor. Peşinden giden Randy, Owens'ı bariyerlere çarptırıyor. İkili tekrar ringin içindeler. Owen'den ardı ardına tekmeler ardından Zayn tag alıyor. Zayn'den bir yumruk, Randy'de Clothisline ile karşılık veriyor.Randy'den seri tekmeler ve Nakamura tag alıyor. Nakamura'dan diz darbeleri ardından Leg Drop.Nakamura seri tekmelerine devam ediyor ve bir Dropkick vuruyor. Zayn' ı ringin köşesinde hırpalıyor ve AJ ve owens tag alıyor. Owens'dan yumruk darbeleri, ikili karşılıklı yumruklaşıyor. AJ iplere gidiyor dönüşte ise Forearm! Aj şimdi Owens'ı kaldırmak isterken Zayn araya girip Owens'ı ringin dışına çekiyor. Hakem saymaya başlıyor.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7

Shane McMahon ringin girişinde beliriyor.

Shane McMahon : Hayır, bu benim maçımda olamaz. Bu maç şimdilik No- Count Out olacak maçı tekrardan başlatın.

Zil tekrar çalıyor ve maç başlıyor. AJ ile Randy, Owens ile Zayn'a saldırıyor.Reklamlardan döndüğümzde ringin içinde Zayn ile AJ var. Zayn Headlock bağlamş vaziyette. AJ yumruk darbeleri atarak kurtuluyor.Ama Zayn'dan bir tekme ve Owens tag alıyor. Owens'dan Elbow Drop ardından bir Clothisline. Tuş deniyor ama başarısız oluyor. Owens şimdi Headlock bağlıyor.AJ yumruk darbeleri atarak kurtuluyor, Owens iplere gidiyor dönüşte AJ'den Neckbreaker! Orton ile Zayn tag alıyorlar. Orton'dan ardı ardında Clothisline! Zayn iplere gidiyor dönüşte Randy'den Powerslam!Zayn ringin dışına kaçmak isterken onu yakalayan Randy'den DDT! Randy'den RKO denemesi içeri giren Kewin elindeki sandalye ile Randy Orton'a saldırıyor. Hakem zili çalıyor. Owens Nakamura ile AJ Styles'a da sandalye ile saldırıyor.

Bu sırada Shane tekrar ringe geliyor.Maçın No Disqualification ve No-Count Out olarak tekrar başlamasını istiyor.

Zil üçüncü kez çalıyor. AJ sandalye ile birlikte Owens'a saldırıyor. Zayn kaçarken, Nakamura ve Orton onu yakalıyor ringin direğine fırlatıyorlar. Randy ringin merdivenlerini söküp onunla saldırıyor ardından spiker masasını söküyor. Zaynı biraz hırpaladıktan sonra Zayn'ı kaldırıyor ve ringin içine sokuyor. Nakamura'dan Kinsha'sa geliyor. Ardından Orton'dan bir RKO ve tuş denemesi. Tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : AJ Styles & Shinsuke Nakamura & Randy Orton
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: