Kadın milletinden... Kadın milletinden yüzümüz gülmedi a*ına koyayım ya. *mı dünya haritası gibi parçalara bölünmüş, sektörde yükselmek için patronun altına yatmış 50'sinde bir or*spudan bile zılgıt yiyoruz. Şu anda evimdeyim, yanımda oğlum da var ama biliyor musunuz? Kuduz bir köpek kadar yalnızım oğlum. Sol kaburgam bile firar etti bedenimden... *Henry, sigarasından bir fıs alıyor* Val var ya... Sektöre beraber girdiğim, benim jenerasyonumdan olan bu adam beni ötekileştirmeden bana sahip çıktı ve bu var ya... Bu sarışın bir or*spunun bacak arasındaki sıcaklıktan daha sıcak bir karşılama işte a*ısına koyayım... Omzumdaki bu bebeği hiçbir efor sarf etmeden elde ettim ama Val biliyor ki biz bunu taşırken bunun hakkını da vereceğiz. Önümüze çıkan tüm or*spu evlatlarını böcek gibi ezeceğiz. Böyle bir adam işte, olanı değil de hep birkaç adım sonrasını görerek hareket eder. The SEX'in bir parçası olmaktansa Val ile bir arada olmak... Adı SEX olsun 69 olsun 31 olsun fark etmez... Ben bu adamla giderim bu saatten sonra baba, kalbimize nakış gibi işlemiş bir kere... Breeze gibi, bir eskortun tasmalı iti olmaktansa kendi idealleri olan bir adam her zaman el üstünde tutulur benim nezdimde.
Kadın milletinden yüzümüz hiç gülmedi... *yarı sırıtış yarı iç çeker bir ifade takınır* Ne kadar kısa ama iç yakan bir söz... Ama artık hayatta or*spulara yer yok, artık or*spu yok... Vurup kaçarsın, çakar geçersin en temizi, en baş ağrıtmayanı... Bir kaşara bağlanıp o kaşarın iki bacağı arasına hapsetmeyin kendinizi oğlum. Herkes vermez size bu öğüdü, Mark abinizin kıyağı olsun.
Trish, 50 kere diktirdiğin o tahribata uğramış a*cığını benim dışımda kimse talep etmezdi zaten yavrum, emin ol. Sen bu adamı reddedersin ama mezarına yine bu adam gelir bilesin. Hadi selametle...
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Mark Henry