- Konular
- 66
- Beğeni sayısı
- 875
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Adam Cole
- RPG Karakteri
- Jeff Hardy
"Başımın ağrısını dindirmek için kaç tane ilaca başvurmalıyım? Biraz gürültüye ihtiyacım var, kafamın içinde sürekli bana ne yapmam gerektiği konusunda ukalaca söylemlerde bulunacak bir kaç desibele ihtiyacım var. Bu iş artık benim çözebileceğim bir mesele değildi. Boyumu aşalı ve kontrolü kaybetmem üzerinden aylar geçmişti bile her seferinde bakıştığım namlu ile buluşmaktan bir tetik uzaktayım. Çaresiz bir şekilde fotoğraflarda bulmaya çalıştığım sorunların benle konuştuğunu hayal edebiliyordum. Deliriyor gibiyim ve ne söylediğim konusunda kendimi tutamıyorum. Ne söylemek istediğim hakkında bir fikir bulamıyorum. Gerçekten karnını doyurmak isteyen bir insana dönüşmüş gibiyim ve tek düşünebildiğim şey banka hesabımdaki anlamsız transferler. Bu kadar çok parayı ne ara harcamıştım ve bu havalelerdeki isimleri tanımakta zorluk çekiyordum. Gerçekten yardıma ihtiyacım var sanırım ve bu işi tek başıma çözmeye çalışırsam her şeyi elime yüzüme bulaştıracağım kesin. Renkli haplar insanın aklını çelmek için yeterince ilgi çekici ama ne zamandır üzerimde bir kaç gram ile gezmeye alışmıştım. Artık üzerimde bir kaç toz parçasını gezdirmek beni neden rahat hissettiriyordu? Anlam veremiyordum ve masamın üzerinde beni kaç saat yatıştıracağından emin olmadığım bir kaç ilaçla bakışıyorum."
"Sadece uyku ilacı almak için dışarı çıkmamış mıydım? Artık uyku ilaçları eskisi gibi etkili değil sanırım çünkü geceleri burnumdan akan kanın acısını dindiremiyor. Belki de bir süre burundan almak yerine şırınga kullanmalıyım, kol bantları ile bunu gizleyip bir süre daha dolu bir genizle ve kaybolmuş gözler ile insanları rahatsız etmem. Belki de rehabilitasyonlarda olduğu gibi bu işi ayağımda denemeliyim. Evet mantıklı, hatta bu sayede testlerden de yırtarım. Baş ağrılarımın önüne geçtikçe kazanmış gibi hissediyorum."
"Benzetme yok, konuşma yok ve şimdi de bir fikir yok mu? Kendimi her seferinde parça parça arındırarak pisliklerden kurtulacağımı düşünüyorum. Bugün, bana her gün kafama sıkmamı söyleyen zihnimi durdurdum. Yarın başka bir özelliğimden arınmak için kendimi şartladığımda zihnimin içindeki sesini daha arka planda duyacağımdan eminim. Kendimi yenmek için vermiş olduğum bir savaş ve biliyorum ki bu savaşların sonunda hedeflediğim mütevazı hayatın temelleri yatıyor."
"17 Yaşında kendini kanıtlamak için ve sevdiği işte en iyisi olmak için hevesle ringe koşan çocuğu yarı yolda bırakmaya niyetim yok ve o Wrestlemania şovu için önemli noktayı kapmak için botlarımı daha sıkı bağlayacağım. Bu konuda kendime yemin ettim."
"Kemerimi yaktın, mirasımı ve o dönem beni hatırlanabilir kılan tek şeyi kül yapıp ışıklar altında hiç olmadığın kadar parlamak istedin. Gölgende ateşe vermiş olduğun unvanım ile yeniden ayağa kalkmak için kurduğum temelleri parçaladın. Işıklar kapandığında ortada öfkem ve hırsım kalmıştı. O şovda olmak çok istiyorsun ve seni anlayabiliyorum. Ama o şova bilet kapmak için bırakmış olduğun öfkem ve kinimin peşinden koşman için gölgenden boynuna sarılacağım."
"Bir daha bu kadar uzak olmayacağım. Ne kendimden ne de iki yıl boyunca oluşturmuş olduğum sanattan."
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Jeff Hardy