Sivas-FB Maçında Açılan “Normal Doğum” Afişi Gündem Oldu

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
11 tane erkeğin kadın bedeni üzerine olan bir konuda pankart taşıması normal mi sizce?
Kanka konu erkeğin taşıması mı? Niye böyle bir afiş açılmış bilmiyorum ama sağlıklı olanın doğal doğum olduğunu tahmin etmek zor değil. Kadın bedeni değil mevzu. İnsan sağlığı.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Kanka konu erkeğin taşıması mı? Niye böyle bir afiş açılmış bilmiyorum ama sağlıklı olanın doğal doğum olduğunu tahmin etmek zor değil. Kadın bedeni değil mevzu. İnsan sağlığı.

Kanka konu tam olarak da erkeğin taşıması.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
11 tane erkeğin kadın bedeni üzerine olan bir konuda pankart taşıması normal mi sizce?
Valla bu mantıkla bakarsak benim az önce normal doğum daha sağlıklı demem de anormal. Ben hala rahatsız olduğunuz konunun bu olduğunu düşünmüyorum. Bilimsel bi gerçek değil mi normal doğumun daha sağlıklı olduğu? Bu bilgi ile bi pankart yapılmış ve milyonlarca izlenecek bi maçta 11 kişi elinde tutmuş. Hiçbir anormallik göremedim nedense.

Birkaç arkadaş gündem değiştirme çabası falan demiş ona okeyde sadece pankart üzerinden konuşacaksak ne yanlış onu anlamadım
Kanka konu tam olarak da erkeğin taşıması.
Erkek doktor doğum yaptırmasına kadar gider bu mevzu

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sling Blade

#uncensored
Konular
261
Beğeni sayısı
209
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Adam Page
Sigaranın bırakılması gerektiğine dair pankart gördüm geçenlerde. Kimse sigarama karışamaz benim kararım benim ciğerim.

Konuşacak gündem mi kalmadı da bu gündem oldu anlamadım şakasız.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Ünlü bir kadının “100k altı alan erkek…” konusu olsa bundan daha olumsuz tepki görürdü. Türkiye gibi futbolun sevilip ana akım olduğu bir ülkede Süper Lig’deki bir kadının sancıyı çeken kadınların doğum şeklini “normal” diye ayrıştırması normal değildir. Özellikle doğuda ve yobaz kesimlerde kadının doğum şekline karışan tonla insan varken ana akım bir medyada buna destek olan bir pankartın açılmasına tepki göstermek son derece doğal bir şey. Bayramda akrabanız saçınıza sakalımıza laf etse sinirleniriz ama belli bir kesim tarafından kendi seçimleri laf yiyen kadınların tepkisini gereksiz görürüz.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Sigaranın bırakılması gerektiğine dair pankart gördüm geçenlerde. Kimse sigarama karışamaz benim kararım benim ciğerim.

Konuşacak gündem mi kalmadı da bu gündem oldu anlamadım şakasız.
Sigarayı bırakmazsan ciğerlerini deşeriz demiyorlar, zararlarını bir kez daha hatırlatmak ve gençlere özendirmemek için yapıyorlar haberin olsun.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Pankart niye açılmış bir bilgin var mı? Ona göre cevap vereceğim. 👌😎

Onu ben de anlamaya çalışıyorum. Ne gerek vardı?

Valla bu mantıkla bakarsak benim az önce normal doğum daha sağlıklı demem de anormal. Ben hala rahatsız olduğunuz konunun bu olduğunu düşünmüyorum. Bilimsel bi gerçek değil mi normal doğumun daha sağlıklı olduğu? Bu bilgi ile bi pankart yapılmış ve milyonlarca izlenecek bi maçta 11 kişi elinde tutmuş. Hiçbir anormallik göremedim nedense.

Birkaç arkadaş gündem değiştirme çabası falan demiş ona okeyde sadece pankart üzerinden konuşacaksak ne yanlış onu anlamadım

Erkek doktor doğum yaptırmasına kadar gider bu mevzu

Erkek doktor ile bu durum ne alaka bro? Erkek doktor bu konuda tahsili yapmış, bu görev hkkında bilgi ve donanıma sahip birisi. Fakat oradaki 11 tane adam kadın bedeni ve sağlığı hakkında ne gibi bir bilgisi var ki? Vajinal doğum ile sezeryan doğum arasında hangisi daha sağlıklı hangisi daha sağlıksız bilgim yok jinekolog değilim. Bilmediğim konularda da ahkam kesmiyorum. Bildiğim bir şey varsa doğumu kadın yapar, kadın sağlığı ile ilgili bir durum. Kadın sağlığı ile ilgili olan bir durumun 11 tane alakasız erkeğin pankartta taşıması ve yine hedef kitlesi erkek olan seyircilere ulaşılması rahatsız edici olduğu kadar alakasız bir durum. Önce devlet yenidoğan bebekleri korusun ondan sonra neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğuna yönelik tebligatta bulunurlar.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi