Letterboxd'ın Güreş Versiyonu Geliyor

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Siteleri zaten aktifmiş bu arada üye olmak isteyen varsa. Uygulaması geliyormuş yakında.

ReQuem

#uncensored
Konular
2,122
Beğeni sayısı
2,099
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Bizim listelerin bokluk can sıkacak da.

Backloggd'ı da koleksiyon için kullanıyorlar diğer siteler gibi, liste karşılaştırması yapmak için çok kullanışlı ama site içi aktiflik az evet
Backloggd hem yavaş hem ağır geliyor bana. Arada oynadığım oyunları ekliyorum dümenden.

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Mevzu ne anlatabilecek baboli var mı? Cagematch gibi güreş maçlarına puan verilebilecek bi ortam mı geliyor
Arşivinin Cagematch kadar derin olacağı şüpheli ama maç puanlamada Cagematch adlı dinozoru sollar gibi. Artık maç puanlamak için bu siteyi geçmişe bakmak için Cagematch'ı kullanırız gibi. Zaten insanların çoğu (ben de dahil) Cagematch'ı sadece geçmişi taramak için kullanıyordu

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Arşivinin Cagematch kadar derin olacağı şüpheli ama maç puanlamada Cagematch adlı dinozoru sollar gibi. Artık maç puanlamak için bu siteyi geçmişe bakmak için Cagematch'ı kullanırız gibi. Zaten insanların çoğu (ben de dahil) Cagematch'ı sadece geçmişi taramak için kullanıyordu
Arayüz olarakta bu çok daha güzel olacak gibi. Ben puan işini de cageden yapıyordum da buraya geçeriz çıkınca.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi