Rizespor Taraftarı Papara Park Deplasman Tribününe Dışkıladı!!

Xenophobia THE Simurgh

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
28
PG Nakit
0
Sonunda hak edilen ve istenilen görüntüler. Çoğu ayıp bulmuş ama gerçek agresiflik bu olamlı futbolda. Çok yumuşadı taraftarlar. Holiganlık yoksa futbol yoktur. Sadece Amerikalıların haftasonu aktivitesi olarak gördüğü diğer sporlardan biri olur. Eğer gerçekten eldiveni ve ekipmanı ile gelip bunu yaptıysa olağanüstü iyi bir hareket. Ha yok ben bunu çıplak elle yaptım diyorsa bu şahsı kafese kapatın. Tuvaletleri kırıp dökmeleri iyiye işaret gelecek için. Karadeniz için ise sıradan olaylar takmayın.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Sonunda hak edilen ve istenilen görüntüler. Çoğu ayıp bulmuş ama gerçek agresiflik bu olamlı futbolda. Çok yumuşadı taraftarlar. Holiganlık yoksa futbol yoktur. Sadece Amerikalıların haftasonu aktivitesi olarak gördüğü diğer sporlardan biri olur. Eğer gerçekten eldiveni ve ekipmanı ile gelip bunu yaptıysa olağanüstü iyi bir hareket. Ha yok ben bunu çıplak elle yaptım diyorsa bu şahsı kafese kapatın. Tuvaletleri kırıp dökmeleri iyiye işaret gelecek için. Karadeniz için ise sıradan olaylar takmayın.
Reis bokla tuttuğun takımın adını yazmak nasıl olağanüstü oluyor. Bırak ekipmanıyla gelip gelmemesini bi insanın aklına elime sıçıp bokla takımımın adını duvara yazacam fikrinin gelmesi tek başına yeterli kafese kapatılması için.
Sadece Amerikalıların haftasonu aktivitesi olarak gördüğü diğer sporlardan biri olur.
Futbolun tam olarak bu olması gerekiyor zaten. Holiganlık zehirdir. İnsanın akıllı düşünme yetisini başta sadece futbolda elinden alır sonra bu huyu diğer konulara da bulaşır, adamı katlanılmaz bi gerizekalı haline getirir.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi