Roman Reigns Artık Yeni Mr. WrestleMania Oldu Mu?

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Mr. WrestleMania main event sayısına göre olsaydı Shawn yerine Hogan'ı anardık. Eğer galibiyet üzerine olsaydı da Shawn yerine Taker olurdu. Mr. WrestleMania olmak demek şovu çalan maçlara imza atmak demek. Bu konuda HBK tarihin en iyisi.

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Michaels'ın 17 WM maçı var. 8-9 tanesi de o şov zikredildiğinde hatırlanacak maçlardan. Bunu da tek jenerasyon içerisinde yapmadı Michaels, bu da onu ayrı bir yere koyuyor. Ha bana kalırsa değil Roman Reigns, Shawn Michaels'a bile Mr. WrestleMania demem. Tamamen subjektif bir görüş bu arada. WrestleMania duygusu benim için Undertaker, emekli olmasıyla beraber son zamanlarda kıymeti biraz düşmüş olan o duygu da yeniden canlandı benim adıma.

Roman Reigns bugün kesinlikle çok büyük bir draw. 10 kez WrestleMania ana olayına çıkmak çok büyük bir başarı. Son 6 tanesi (bu sene de dahil) gerçekten hak edilmiş başarımlar. Geri kalan 4 yıllık seriden de ME olmamalıydı denebilecek bir Undertaker maçı var, çok overhyped bir maç olduğu bugün daha net anlaşılıyor. Fakat Mr. WrestleMania terimi çok bluesky bir terim, John Cena 2016'da sakat olmasa, 2017'de üfürükten teyyare bir maça çıkmasa belki onun hakkı olurdu bu terim. Ki o da çok zorlama.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi