Piercing'i Çekici Buluyor Musunuz?

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Benim konu @Netuno @Hülya Avşmaz

Septumu da dil piercingini de alt dudak kenarlarına yapılanları da hepsini seviyor, destekliyoruz ve sahipleniyoruz. Kadınlarımızı daha çok teşvik etmemiz gerek hatta bu konuda.

Genel olarak çok beğensem de insanına göre tabi temelinde

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Benim konu @Netuno @Hülya Avşmaz

Septumu da dil piercingini de alt dudak kenarlarına yapılanları da hepsini seviyor, destekliyoruz ve sahipleniyoruz. Kadınlarımızı daha çok teşvik etmemiz gerek hatta bu konuda.

Genel olarak çok beğensem de insanına göre tabi temelinde
Alt dudak olayı gerçekten çok güzel duruyor ama çıkarınca baya iz bırakıyor. Septum ve dil baya safe bu konuda iz kalsa da gören olmuyor ama kocaman hızma deliği duruyor mesela hala burnumda... Bazen canım sıkıldığında çıkartıp 1-2 ay takmadığım bile oluyor dil kapanmıyor asla. belli bi yaşa geldiğimden kaş, dudak gibi piercingler iz bıraktığı için cesaret istiyor. Ben de her türlüsünü güzel buluyorum da şu hariç şunu gördüğün yerde koşarak uzaklaşacaksın felaket varoş duruyor.

952cb8dc-2621-4a3d-b3f5-25799ff96895.jpg

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
En estetik duran da özellikle saçını topladığında kulak piercingleri çok güzel duruyor ama nedense hiç cesaret edemedim üstüne yatarım iltihap kapar falan diye iş kıkırdağa gelince korkutuyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi