Brock Lesnar'ı Nakavt Edeceğine İnanan İsim

Ali Alptekin Bal

Weißes Fleisch
Konular
5
Beğeni sayısı
71
PG Nakit
0
İkisininde yaşı geçmiş artık ama bu maç eğer 2000-2010 arası bir tarihte olsa Brock Lesnar karşısında maks 2 round belki dayanırdı. Şu anda da maç yapsalar Butterbean'in parçalayacağını düşünüyorum yine.

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
İkisininde yaşı geçmiş artık ama bu maç eğer 2000-2010 arası bir tarihte olsa Brock Lesnar karşısında maks 2 round belki dayanırdı. Şu anda da maç yapsalar Butterbean'in parçalayacağını düşünüyorum yine.
Ben kendisini tanımıyordum, merak edip güncel formuna baktım yine Lesnar'ın alacağını düşünüyorum ya.

Ali Alptekin Bal

Weißes Fleisch
Konular
5
Beğeni sayısı
71
PG Nakit
0
Ben kendisini tanımıyordum, merak edip güncel formuna baktım yine Lesnar'ın alacağını düşünüyorum ya.
Ya şöyle söyleyeyim Brock Lesnar bir Amerikan Güreşçisi özüne baktığın zaman. MMA kariyerine bakarsak ne kadar kemer kazanmış olsa da başlı başına bir rezillik. Aynı zamanda WWE'de ki ismi olmasa UFC'de dövüşebilecek kapasitede bir dövüşçü de değil. UFC'de gerçekten sağlam isimlerle yapmış olduğu maçlara bakabilirsin örneğin Alistar Overeem ya da Cain Velasquez. Tekniği ortalama altı dayanıklılığı da çok düşük. Butterbean ise aksine dayanıklılığı ve kuvvetiyle ön planda bir boksör. Butterbean'de çok iyi bir isim değil lakin en azından boksör. Çıktıkları boks maçında kesinlikle Butterbean'e karşı şansının olmadığını düşünüyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi