RPG ...6-7-8-9 hokka - Mark Henry's Sexual Therapy

Konular
270
Beğeni sayısı
1,654
PG Nakit
1,180
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
1 hokka... 2 hokka... 6-7-8-9 hokka...

maxresdefault.jpg

10 HOKKA!

..........................................................................................................................................

Henry'nin omzuna bir el dokunuyor ve yattığı kanepeden titreyerek doğruluyor.

mhsa11-300x218.png

N-Noluyo' a*ına koyim? Bari rüyamda tam teşekküllü s*kseydim! *başını yan koltuğa çeviriyor* Ov... Hey, selam güzelim. *boğazını temizliyor* Dua et beni bu hülyadan uyandıran sensin, o geçen haftaki dallama olsaydı boğazına sosis parmaklarımla yapışmıştım p*çin. Neyse ki gözüme gözüme giren şu kinder süt dilimsi bacaklar beni biraz olsun ehlileştiriyor. Bak ben bu s*ktiğimin terapisine girmekten çok sıkıldım harbiden. Ne zaman sona erecek şu saçmalık?

Sütlü çikolatamsı hatun: Bay Henry, öncelikle şu elinizi bacağıma sürtmekten vazgeçin yoksa bir sonraki sefere...

Bir sonraki sefere beni göreceğin tek yer ya yatak odan ya yatak odam yavrum! Onu bir bil de önce sen. 5 metrekarelik s*ktiğimin karanlık odasında beynim uyuştu iyice zaten, benim asabımı bozmayın. Ben şimdi gidiyorum, numaram şu kartta mevcut, açmazsam mercüyü fırına veriyorumdur ama wp'den yaz dönerim sana ben. Anlaştık? Ben de öyle düşünmüştüm...

Kadın ama demeye kalmadan Henry, ama değil g*te diyor ve göz kırpıyor. Ardından kendinden beklenmedik bir atiklikle odadan ayrılıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Mark Henry
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi