Şova bir takım aksiliklerden dolayı katılamadık ama baştan aşağı okuduk, değerlendirmemizi yapalım. Rumble galibinin açmaması zaten şu şovu abes olurdu, kararını açıklamamasını da beğendim. Çünkü açıkladığını an zaten 2 ay boyunca oyalanıp duracak Reigns, Crucufino ile dümenden NWO'ya kadar takılıp daha sonra kararını açıklaması bence daha iyi olur. Ben halen zaten daha hangi kararı vereceğini kestiremedim. Bizim mevzu Don'la kesişecek galiba, biraz içerlemiş gibisin eruhlu. Bizim segmente bayıldık, Alberto'nun da gerçek hayatta mimar olması da enteresan bir durum kattı olaya buradan promolarda akacağız Wrestlemania'ya kadar, inşaat işinde varız diyelim. Baret rengine dikkat çekilmiş valla şu amele yazma işi bitsin beyler. Cardona'nın kemeri kaybetmesi enteresan olmuş, beklemiyordum. STG'ye bir momentum lazımdı ama böyle mi olmalıydı emin değilim. Ben STG'nin de kemeri Alberto gibi çok kısa tutacağını düşünüyorum, WM'de daha büyük iş yapar. Veya dedikleri gibi PURE'u ana kemer seviyesine çıkarmaya çalışır ama hiç emin değilim bunu yapabileceğinden. O yüzden STG'nin kemer kazanmasına sevindim ama daha fazlasını hak ediyordu, bir şeyler olacaktır illaki. Zayn'in NWO yolculuğu ilgi çekecek belli ki bence birkaç güçlü aday da lazım kemeri kaybedebileceğine şüphelenmemiz için, şu halde rahat bir şekilde akacak gibi duruyor. CM Punk'ı SİKEN. Wes Lee öyle böyle akmıyor, kaderini de hep NWO'da değiştiriyor.... valla bilemedim, yapsak mı dersin? Jack Perry WM'ye şampiyon giderse rekor elden gidiyor valla, bir ayar çek şuna sülo. Edge & Hardy enteresan bir tansiyon yaratmış, ikilinin ne çıkaracağını beklemedeyim bence beklenenden iyi şeyler çıkabilir. Orton vs. Wyatt'ın olacağı belliydi NWO'dan sonra olup WM'ye sarkmasını bekliyordum ben bu işin ama şimdi olması Wyatt'ın WM'ye şampiyon gidebileceğini hissettiriyor. Bilemiyorum valla... enteresan kokular geliyor orada burnuma, Orton beklenenin aksine çok kısa sürede kaybedebilir Volkan Konak'a dikkat edin. Başkan bu direkt SEX yav. 69. bölümde Val Venis ağırlığını koymasa yazık olurdu, bir kez daha kazandı şampiyonluğu. Helal olsun demekten başka çare yok, ekip oldukça güçlü duruyor. Başarılarının devamını diliyorum ve 5 veriyorum. Herkesin eline sağlık.