- Konular
- 1,221
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Şov yorumcuların yayın başlangıcı adına yaptıkları konuşmalar ve şovun başlamasını yaşayan seyircilerin reaksiyonlarını kaydettikten sonra Death Riders'in halihazırda çekilmiş olan promosu ile devam etti. Jon Moxley'e göre AEW kadrosu şimdiye kadarki en iyi kadroymuş. Ama kritik anlarda neden kimsenin işini düzgün yapmadığını sorguladı. Vücutları yere çarpıyormuş, sonra tekrar o tepeye çıkmaya çalışıyorlarmış ama asıl sorunu görmezden gelip sadece rahatlık arıyorlarmış. Asıl sorun şuymuş: İstemiyorlarmış. Jon Moxley, santim bile vermeden önce her rakibi yakıp kül edeceklerini söyledi. Hayat boyu verdiği emeğin satılık olmadığını ve satın alınamayacağını belirtti. Young Bucks geri dönmüş, ilginçmiş ve kuvvet simsarı oyunlarına soyunmuşlar. Jon Moxley, kendisinin ön cephedeki kral olduğunu ve Young Bucks’u artık tanımadığını söyledi. Bir tahtaya denk geldiklerini ama oynanan oyunun ne olduğunu bilmediklerini ifade etti ve son olarak onları uyardı: ''Herhangi bir hamle yapmadan önce çok dikkatli olun.''.
Bu promonun hemen sonrasında, Jon Moxley'in arka alandan, ringe geçtiğini gördük, yanında Marina Shafir de vardı. Katsuyori Shibata'nın da gelmesinin ardından aralarında gerçekleştirecekleri maç başladı.
Non Title Match
Jon Moxley vs. Katsuyori Shibata
Jon Moxley'in, Katsuyori Shibata'ya yaptığı Arm-trap Bodyscissors Sleeper Hold, maçın sonunu getirdi. 5 dakika 38 saniye süren bu maç hakem kararıyla sona erdirildi.
Kazanan: Jon Moxley
Jon Moxley sevincini fazla abartmadan yaşadıktan ve Marina Shafir ile yumruk tokuşturduktan sonra arka alana gidiyorlardı ki... Young Bucks'un şarkısı duyuldu, Matthew Jackson ile Nicholas Jackson arka alandan geldiler, ağır adımlarla ringe ilerlediler ve isimler karşı karşıya geldiler. Marina bir adım öne çıktı, onların önünde durdu. Bunun sonrasında Jon Moxley onlara işaret parmağını uzatarak bir şey söyledi ama kamera ne dediğini yakalayamadı. Ardından Jon ile Marina ikilisi ringden ayrıldılar. Nicholas Jackson eline mikrofonu aldı ve konuşmaya başladı. Hadi bakalım, dünya şampiyonunuza ve All Elite Wrestling'in kurucu babalarına bir alkış gönderin dedi. Tüm dünyanın merak ettiği bir şey varmış, pazar günü ne halt ettiklerini… Neden Swerve Strickland’ın dünya şampiyonluğunu elinden almışlar, bu yaptıkları şeyin birkaç sağlam nedeni varmış.
Birincisi bunu çok sevdikleri dostları Adam Page için yapmışlar. Ona rica ederiz dediler, zaten Adam Page'nin de istediği buymuş; o da Swerve Strickland'ın bir daha AEW World Şampiyonu olmasını istemiyormuş. Onlar da bunu onun için yapmışlar. Sözü sonrasında Matthew Jackson devraldı, keşke Jon Moxley de burada kalsaydı dedi ama ama yine de bunu tüm dünyanın önünde söyleyeceğini belirtti. Tam devamını getirecekken, arenada ''Who's house? Swerve's house!'' tezahüratları yankılanmaya başladı. Bundan kaynaklı konuşmaya ara vermek durumunda kaldılar. Sonra devam etti, o gece yani Dynasty'de yaptıklarının Death Riders'e uzatılmış bir zeytin dalı, bir barış teklifi olduğunu söyledi. Artık aralarında bir sorun kalmadığını umut ediyorlarmış. Evde oturup düşündüklerinde, aslında farklı olduklarından çok daha fazla ortak noktaları olduğunu fark etmişler. İki taraf da All Elite Wrestling'i daha iyi bir yer haline getirmek istiyormuş ve bunu benzer yollarla yapmak istiyorlarmış. Jon Moxley’in yaptıklarından etkilendiğini açıkça söyledi. Onların yapamadığını yaptı, All Elite Wrestling'i kontrol altına aldı, hatta AEW World Championship'i kazandı. Bu yüzden geçen Pazar yaptıkları şey, Death Riders’e sundukları bir elevator pitch yani hızlı bir ortaklık teklifi olmuş. Şöyle dedi: “Bir hayal edin... Jon Moxley, AEW World Şampiyonu... ve All Elite Wrestling'in kurucu babaları, yani biz… Birlikte hareket edersek ortaya çıkacak sinerji ne olurdu?”. Bu yüzden Jon Moxley’e, yanındaki adamlarla birlikte ringe geri gelmesini ve iş konuşmalarını yüz yüze yapmalarını istedi.
Ama onların yerine gelen kişi Kenny Omega oldu! Giysilerine bakıldığında, anlık olarak geldiği ve bir hazırlık yapmadığı anlaşıldı. Rampa üzerinde duraksadı ve konuşmaya başladı. ''Yani bunu arkadaşlarınız için yaptınız, ha? Mox ve Hangman için… Ama bir kişiyi unuttunuz: Beni.”. Son karşılaşmalarını hatırladığını söyledi, hafızası onu yanıltmıyorsa, en son karşılaştıklarında, divertikülit hastalığı zirvedeyken, hastaneye götürülürken sedyeden itip yere düşürmüşlerdi. Bu olayı unutmadığını ama affettiğini söyledi. Geri dönerken de intikam için değil, bu şirketin mirası için burada olduğunu açıklamıştı. “O eski hissi geri getirmeye çalışıyoruz!” dedi. Sonrasında lise yıllarından bir arkadaşından bahsediyor. Bu arkadaşının iki tane sürekli havlayan Shih Tzu cinsi köpeği varmış. Video oyunu oynarken bu köpekler hep yere sıçarlarmış ama arkadaşı hiç umursamazmış. Köpekler de kendi hâllerinden gayet memnunmuş. Ama zamanla yere düşen boklar birikmeye başlamış, lekeler derinleşmiş, koku daha da keskinleşmiş. Sonunda eşyaları kendi evine taşımak zorunda kalmış. İşte Bucks’ın Kenny olmadan AEW’de bulunması, ona tam olarak böyle hissettirmiş. Seyirciden “Dookie!” (bok!) tezahüratları yükseldi bu sırada. Kenny o anı gülerek hatırladı ve Young Bucks’ın bir sürü belgeyi parçaladığını anlattı ama bunun hiçbir anlamı olmadığını söyledi çünkü zaten sürekli gelirleriyle övünmeyi seviyorlarmış. Özel jet fişlerini falan parçalamışlar ama fark etmezmiş! Önemli olan kısım, onu gerçekten çileden çıkaran kısım, tüm bunların Death Riders yüzünden değil, Young Bucks yüzünden olmasıymış. AEW’ye kalbini, ruhunu ve hayatını adamışken, neredeyse şirketi öldürenin Bucks olması onu kahrediyormuş. Yalan söylemeyeceğini söyledi: Ara vermek onlara bayağı yaramış. Nick, ringe döndüğünden beri tam da önceden olduğu gibi 90 kiloluk haline geri dönmüş. Matt’e gelince… Kenny kısa bir duraksamayla onun için de şöyle dedi: “Sen de Nick’in yakasındaki kırmızılıkla yarışacak kadar bronz olmuşsun dostum.”. Kenny dürüstçe söyledi, bu konuda saatlerce konuşabilir ama ne gerek varmış. Aradaki adamı çıkaralım ve dövüşelim... İismler kavga etmek adına hazırlanarak pozisyon aldılar, Kenny de Apron'a doğru ilerledi ki…
Olay yerine Kazuchika Okada geldi! Ringe girer girmez, bir de ''Who's House'' duyuldu. Swerve Strickland’ın müziği çaldı ve Prince Nana ile birlikte elindeki sandalye eşliğinde seyircilerin arasından ringe girerek The Elite’i rampaya doğru ringden kaçmasına yol açtı. Kenny Omega ve Swerve Strickland yumruk tokuşturdu, ardından Kenny Omega arenadan ayrıldı. Swerve konuşmaya başladı. ''Bunun adını koyuyorum... Bucks Avı Sezonu başladı! EVP’leri avlamaya hazırım!''. Tam o sırada... PAC arkadan saldırdı ve Swerve’ye tekmelerle girişti! Onu köşeye sıkıştırıp boğazını sıktı. Hakem Stephon Smith araya girip PAC’i ayırdı ve biz de maçtan önce reklamlara gidildi.
Singles Match
Swerve Strickland (w/Prince Nana) vs. PAC
Kısa süren bu karşılaşmanın finalini, Swerve Strickland'ın rakibine Swerve Stomp yaptıktan sonra onu tuşlaması getirdi. Maç 4 dakika 16 saniye sürdü.
Kazanan: Swerve Strickland (w/ Prince Nana)
Onlar galibiyetlerini kutlarken, yorumcular şovun kalanını hypelediler, tanıttılar. Sonrasında arka alana çevrildi kameralar. Ricochet, Lio Rush, Action Andretti ve Beast Mortos'a... Bu gece Team Ricochet’i zafere ve 400 bin dolara götüreceğini söylüyor. Diğer isimler onun Team Ricochet demesini garipsedi ama o kaptanın kendisinin olduğunu söyledi. Ardından o meşhur sinir bozucu kuş kahkahasını attı. Bunun hemen sonrasında maçın diğer katılımcılarına dönüş yapıldı. Mark Briscoe kameraya döndü ve “Bu gece için kelime: Fırsat!” dedi. Herkese sordu, “Peki siz o 400 bin dolardan payınıza düşeni neye harcayacaksınız?”. Will Ospreay, Disneyland'a gidecekmiş. Mike Bailey kendisine ayakkabılar alacakmış. Kevin Knight Magic City’ye gitmeyi planlıyormuş ve Mark Briscoe de tahvillerini çeşitlendirecekmiş. Bunun ardından tekrardan reklamlara gidildi.
Reklamdan döndüğümüzde yorumcular, şovun açılış segmentinden biraz bahsettiler, ardından bu seneki Owen Hart Foundation turnuvasının ilk tur maçlarını özetlediler. Kısa bir promo segmentinde Harley Cameron ve Mercedes Moné, birbirlerine başarılar dilediler. Arka alanda Renee Paquette, Hangman Page’den röportaj almaya çalıştı. Hangman, wildcard hakkında ne söyleyeceğini bilmediğini söyledi ve kendi işine odaklandığını belirtti. Kamera onu takip etti ve Adam Page, öfkeyle bir soyunma odasına daldı. Prince Nana’ya, “Swerve nerede?” diye bağırdı. Dynasty'de, Swerve’ye yardım etmediğini açıkça belirtti ve Owen turnuvasında yoluna çıkmaması konusunda uyardı, “Eğer yoluma çıkarsa, bıraktığım yerden devam ederim.” dedi. Tam çıkmak üzereyken, Nana onu durdurdu ve “Uzun zamandır sana söylemek istediğim bir şey var, gerçekten pişmanım...” demeye dedi. Ama Hangman sözünü kesti, “Bir kelime daha etme. Özür dileme hakkın yok.” dedi. Orada kesildi, ringe dönüldü. Team Ricochet, 400 bin dolarlık atomicos maçı için giriş yaparken reklamlara gidildi.
Eight Man Tag Team Match
Kevin Knight & Mark Briscoe & Mike Bailey & Will Ospreay vs. CRU (Action Andretti & Lio Rush) & Ricochet & The Beast Mortos
11 dakika 59 saniye süren bu karşılaşmanın sonunda, Will Ospreay; Beast Mortos'a Hidden Blade vurdu ve onun üzerinden tuşa giderek takımına 400 bin doları kazandırdı!
Kazanan: Kevin Knight & Mark Briscoe & Mike Bailey & Will Ospreay
Maçı kazanan ekip iyice sevinirken, FTR'nin; Cope üzerinden yaptığı heel turn ve ameliyatla onarılmış boynunu çelik sandalyelerle acımasızca hedef aldığı anların özeti ekrana geldi. Tony Schiavone, FTR’ye sert çıktı ve onları kötü rol modelleri olmakla suçladı. Excalibur ise Cope'ye geçmiş olsun dileklerini iletti ve en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diledi.
Sonrasında şarkı duyuldu, bu Hurt Syndicate için ring, bir şampiyonluk kutlamasına uygun şekilde hazırlanmıştı. Grup olarak girişlerini yaptılar ve MVP elindeki mikrofona doğru konuşmaya başladı. ''Bu, Hurt Syndicate’ten resmi bir duyurudur... Zıplayan serseriler yere çakılır. İki yeni meydan okuyucu çıktı, ikisi de darmadağın oldu. Bu yüzden rica ediyorum, ben ve arkadaşlarımla birlikte bir kadeh kaldırın, bir kez daha başarıyla savunduğumuz şampiyonluklarımızı kutlayalım.'' dedi. Bobby Lashley ve Shelton Benjamin, kemerlerini ringdeki bir kürsüye yerleştirdiler. MVP kendine bir kadeh doldurdu, Bobby ve Shelton da şişeleri açıp kutlama için kadeh kaldırdılar. Bu sırada MJF de geldi, Seyirciden “O bizim pisliğimiz!” tezahüratları yükselirken MJF ringe girdi.
MVP, MJF’in gelişiyle rahatsız görünen Lashley ile kısa bir şeyler konuştu. MJF, sanki grubun bir parçasıymış gibi davrandı ve şöyle dedi: “Tony Khan beni Owen turnuvasına sokmak istiyormuş, neden? Her hafta çıkıp, sanki önemsiz bir güreşçiyken gibi ter dökeyim diye mi? Ben akıllı çalışırım, çok değil. Artık Hurt Syndicate’le hareket ettiğime göre sıranın önüne geçip AEW World Championship'imi geri alacağım.”. “Bu mükemmel bir iş ilişkisi.” dedi, “Ben onların sırtını kaşıdım çünkü benim yardımım olmadan kazanamazlardı, şimdi de sıra onlarda. Küçük, mazlum ben için yardım zamanı. Herkes kazanıyor.” diyerek ekledi. Shelton ve Montel, gülümseyerek ona bakışlar attılar ama Bobby Lashley ciddi bir ifadeyle konuştu. “Kes sesini. Herkes geçen hafta ne yaptığını gördü. Yardım etmeye çalıştın, bu tatlı bir çaba ama işi bitiremedin ve işte bu yüzden sana ihtiyacımız yok.” dedi. MJF, “Beni işaret etme (bana parmak kaldırma).” diye karşılık verdi. Bobby ise “Sesini yükseltme, yoksa seni paramparça ederim,” diye tehdit etti. MVP araya girip ortamı yatıştırmaya çalıştı ve Shelton’a bir saniye beklemesini söyledi. Sonra şöyle dedi: “Herkes Max hakkında ne düşündüğümü biliyor ama Hurt Syndicate’e katılmak için üç tane onay oyu lazım. MVP zaten evet, bu belli… Shelton?” Shelton Benjamin, başparmağını aşağı indirdi. Bobby, onu sarılarak kutladı ve teşekkür etti. Ardından takım şampiyonları ringden ayrıldı. Montel, MJF’e omuz silkerek baktı ve onlarla birlikte ringi terk etti. MJF öfkeli bir şekilde kamerayı ittirdi, ringde sinirle dolandı, MVP yine sadece ona baktı.
Kamera arka alana çevrildi tekrardan. Renee Paquette, arka alanda Megan Bayne ve Penelope Ford ile röportaj yaptı. Penelope, “Bu hafta mağlubiyet tattık ama bu hiçbir şeyi değiştirmez.” dedi. “Toni Storm zar zor kurtuldu ve bundan sonrası daha da kötü olacak. Çünkü Bayne, bu divizyonun yoluna devam etmesine izin vermeyecek. Kim olursa olsun, kaç kişi olursa olsun umurunda değil...” Tam bu sırada Megan, Penelope’ye kenara çekildirtti ve doğrudan kameraya bakarak şöyle dedi: “Sizi diz çöktüreceğim.” ve ardından reklama gidildi.
Reklamdan döndüğümüzde Toni Storm girişini yaptı ve doğrudan yorumcu masasına yöneldi. Masadakilerin üzerinden emekleyerek geçti ve yorum ekibine katıldı. Taz’a dönüp, “Arabanı senin için çektim Tazmaniac, ama çiğneme tütünümü içinde unuttum.” dedi. Sonrasında maç devreye girdi.
Owen Hart Foundation 2025 Women's Tournament Quarter Final Match
Kris Statlander vs. Thunder Rosa
Kris Statlander'in rakibine Wednesday Night Fever yaptıktan sonra tuşlayarak maçı bitirmesi tam olarak 9 dakika 38 saniye sürdü.
Kazanan: Kris Statlander
Galibiyet sevinci ile turnuvaların şemalarının ekrana getirilmesinin ardından şovun yönü bir kez daha arka alan oldu. Don Callis'in arka alanda Kyle Fletcher ve Konosuke Takeshita ile birlikte olduğunu gördük. Callis, "Benim çocuklarım Owen turnuvasının finalinde karşılaşacak." diyerek konuşmaya başladı ve Collision'daki maçta Takeshita’nın Brody King’i yenmesi gerektiğini savundu. “Kaslılar, yağlılar, ateş gibiler ve herkesin dilindeler.'' dedi. Son zamanlarda Don Callis Ailesi içinde yaşanan sakatlık dalgasını hatırlattı ve doğrudan zirveye oynamak isteyenler için yeni başvurulara açık olduğunu duyurdu.
Kameralar çok kısa bir süre spiker masasına döndükten sonra tekrardan arka alana geçiş yapıldı. Yeni TNT Şampiyonu Adam Cole, grubu ile birlikte, kendilerinin ne kadar harika olduğunu konuştular. Roderick Strong, artık kendisi ve Kyle O’Reilly’nin de kendi şampiyonlukları için adım atma zamanı geldiğini söyledi. Adam Cole, onlara bunun olacağını garanti etti ve yeni kazandığı şampiyonlukla ilgili bir promo kesti. Bu kemerin, All Elite Wrestling'de yeni bir dönemin temsilcisi olduğunu söyledi.
Tekrardan ringe dönüldü, ring The Learning Tree için hazırlanmış bir şekildeydi. Chris Jericho uzun zaman sonra kemersiz bir şekilde geldi. Sözüne efsanevi Chris Jericho olduğunu ama artık ROH World Şampiyonu olmadığını söyleyerek başladı. Pazar günü hem maçını, hem dişini hem de kemerini kaybettiğini söyledi. Bunun çok üzücü olduğunu ama hakkını da vermesi gerektiğini belirtti, Bandido aylarca süren çatışmanın ardından bunu kazanmış. Hem kemeri kazanmış, hem de maskesini kurtarmış. Tabii bunda "burnunu sokan kardeşlerinin ve dalkavuk annesinin" de payı olduğunu ekledi ama anlayış gösterdi, “Onun bir ailesi var, benim de var.” dedi. O noktada ilesini çağırdı, Big Bill'i ve Bryan Keith'i. Onlar da geldiler ringe. Jericho, üçü birden bu gece şampiyon olmayı umduğunu ama Tag Team Championship'i kazanamadıklarını söyledi ve bu yüzden… Big Bill, mikrofonu ondan alıp bir adım geri çekildi. “Ne diyeceğini biliyorum.” dedi, “Sinirlisin ve bu çok normal. Çünkü ben de sinirliyim.” diyerek ekledi. Son zamanlarda gerçekten çok sinirlendiğini söyledi. Bryan Keith onu durdurmaya çalıştı ama Bill, Jericho’nun bunu duyması gerektiğini söyledi. Konuştukları şeyler olduğunu belirtti. Bill, Jericho’ya büyük saygı duyduğunu, onun tarihin en büyük ve en çok ödül kazanmış isimlerinden biri olduğunu ve bu yüzden Learning Tree’ye katıldığını söyledi. Ama bir şeyin altını çizdi: “Ben buraya senden bir şeyler öğrenmeye geldim ama her şey ters gittiğinde yumruklayacağın adam olmaya gelmedim.”. Sonrasında ''Eğer buraya gerçekten bir şey öğretmeye geldiysen, devam et ama halka gelip herkesi azarlayacaksan, bunu şimdi söyle ki ben gideyim. Keith de benimle aynı şekilde düşünüyor.'' dedi.
Jericho, Bryan’a yaklaşıp gözlerinin içine bakarak aynı şeyi onun da düşünüp düşünmediğini sordu. Ardından, “Sizi bu yüzden buraya çağırmadım.” dedi. eğer böyle düşünüyorlarsa, demek ki hâlâ öğrenecek çok şeyleri varmış. “Ben size inanıyorum. Size değer veriyorum. Sizi bizzat seçtim çünkü size yardım etmek istedim. İstemezsem kimseye yardım etmek zorunda değilim. Gelecekteki dünya şampiyonlarısınız. Bu yüzden zaferleriniz benim zaferim, yenilgileriniz de benim yenilgim.” dedi. Bu yüzden Jericho, Big Bill’in ROH World Championship kaybı sırasında yanında olmayışına empatiyle yaklaştığını söyledi. “Bazıları bunun senin hatan olduğunu söyleyebilir ama ben demiyorum.” dedi. Ekledi, ''Çünkü ben sinirli değilim… Sadece hayal kırıklığına uğradım.”. Sonra eline Floyd’u (beyzbol sopası) aldı ve televizyona vurdu!
Defalarca "hayal kırıklığına uğradım!" diyerek ekranı parçalıyor! “Sizden hayal kırıklığına uğradım ve bu değişene kadar, sanırım benim gitmem daha iyi.” dedi. Jericho ringden ayrılırken ''Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye'' şarkısıyla uğurlandı. Bryan Keith, Jericho gittikten sonra Big Bill’le hararetli bir şekilde konuştu.
Anthony Bowens'in promosu girildi, yorumcular da yaklaşan Collision şovunu heyecanla tanıttılar. Sonrasında Hurt Syndicate'nin arka alanda röportaj verdiğini gördük. Bobby Lashley, artık MJF hakkında konuşmak istemediğini söyledi. “Bu gece söylediklerinden sonra... Onu sevmiyorum ve biz onun gibi birine ihtiyaç duymuyoruz.'' dedi. Shelton Benjamin de katıldı, “Aynen, kimseye ihtiyacımız yok.” dedi. Ama ardından hafif bir gülümsemeyle ekledi: “Gerçi şu küçük George Costanza tiplemesi biraz komik.''. Bobby, bu yorumu yanlış anlayıp sinirlendi ve oradan uzaklaştı. Shelton, onu sakinleştirmek için peşinden gitti. Bu sırada MJF sahneye girdi ve MVP ile özel olarak konuşmak istedi. “Montel, bana bir söyle bakalım.” dedi, “Ben bir dişi köpek gibi mi görünüyorum? Çünkü Bobby ve Shelton bana tam da öyle davranıyor. Ben MJF’yim!” diyerek ekledi. MVP, “Sorun tam olarak bu.'' diyerek yanıtladı. “Onlar senin kim olduğunu biliyor. Sen bir iş adamısın ve iş dünyasında böyle sorunların çözümü basit: Tüketicinin ne istediğini bulur, onu verirsin.” dedi e ardından reklama gidildi.
Reklamdan dönüldüğünde, kamera Chris Jericho’nun arenadan çıkışını takip etti. Sessizce ilerlerken bir noktada durdu, elindeki Floyd (beyzbol sopası) ile bir içecek paletini parçaladı. Ardından yoluna devam etti, arabasına bindi ve araç hareket ederek Jericho’yu arenadan uzaklaştırdı.
Hemen sonrasında ana olaya geçildi, takımlar yerlerini aldılar ve maç başladı.
Tag Team Match
Death Riders (Claudio Castagnoli & Wheeler Yuta) vs. The Opps (Hook & Samoa Joe)
Maç hızla devam ediyordu. Ringde Redrum (Tazmission) uygulanıyordu, Yuta biraz nefes almak için boşluk yarattı ama bu sırada Jon Moxley araya girdi, hakem onu uyarırken ve Wheeler kurtulmak için HOOK’un gözlerini oymaya çalıştı! Moxley elinde sandalye ile ringe yaklaşırken, Katsuyori Shibata koşarak geldi ve onu Sleeper Hold'a bağladı. Ringde tekrar Redrum uygulandı. Joe de, Claudio’ya Coquina Clutch bağladı... Ve pes geldi! 10 dakika 44 saniyenin ardından maçı kazandılar.
Kazanan: The Opps (Hook & Samoa Joe)
Maç sonrasında Marina Shafir elindeki sandalyeyi Joe'ye vurdu! Shibata hemen yardıma koştu ama o da etkisiz hale getirildi. Claudio, sandalyeyi ters çevirerek açtı, Gotch lift ile kaldırdı ve... NEUTRALIZER’İ sandalyenin ayaklarına ve ortasındaki metal çubuğa çaktı! Moxley de ringe girdi. Devam edeceklerdi ki, Samoa Joe tekrar geri döndü, elinde bir sandalye vardı. Death Riders, kalabalığın arasından kaçarak uzaklaştı! Joe mikrofonu aldı ve onlara seslendi. ''Siz orospu çocuklarısınız!'' dedi. Opps, Baltimore'ye yumruk yumruğa kavga etmeye gelmiş anlaşılan Death Riders, şu an birer ''DICK RIDERS'' gibi davranıyormuş, gelip hak ettiklerini almaya bile cesaret edemiyorlarmış. Bu işi daha basit hale getirelim dedi. ''Opps vs. Death Riders! Biz o Trios şampiyonluğunun peşindeyiz!'' dedi. Joe, kameraya tehditkâr bakışlar attı, ardından Shibata ile birlikte HOOK’un durumunu kontrol etti. Shibata ve Joe, HOOK’u ayağa kaldırdı ve elini havaya kaldırarak destekledi. Yorumcular, yaklaşan Collision şovunu hypelediler ve şov sona erdi.