Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Muhtemelen değildir abi. İyileşme sürecinin devamını hikâyeye yedirerek aktif dinlenme tarzında bir süreç planlamışlardır gibi geliyor. Kısa vadede geçecek düzeydedir ama ring içine. Eğer senin dediğin gibi ise aşırı saçma bir durum söz konusu; konduramadığım için böyle bir tahmine yöneldim.
Muhtemelen değildir abi. İyileşme sürecinin devamını hikâyeye yedirerek aktif dinlenme tarzında bir süreç planlamışlardır gibi geliyor. Kısa vadede geçecek düzeydedir ama ring içine. Eğer senin dediğin gibi ise aşırı saçma bir durum söz konusu; konduramadığım için böyle bir tahmine yöneldim.
Abi inşallah öyledir de finisheri falan çekerken bence yine çok iyiydi sakat gibi değil de, yani bu kadar bile güreşebilecek durumdaysa hikayeyi bu sakatlığıyla da idare edebilirlerdi gibime geliyor çünkü rakip olarak Vaquer değil de Lola Vice atsan 4. dk da falan çekecek fişi. Bilmiyorum ya, inşallah HBK bir şeyler pişiriyordur diyelim.