Ric Flair, Charlotte ve Tiffany Segmentine Tepkili

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Ric Flair, Charlotte Flair ve Tiffany Stratton’ın geçtiğimiz Cuma günü canlı yayında gerçekleştirdiği promo segmentine verdiği tepkiyi şöyle dile getirdi:

“Bir fikrim var ama bunu dile getirmek istemiyorum. Şunu söyleyebilirim, konu oldukça hassas. Hoşuma gitmedi ama güreş güreştir. Adımı kullandıklarında nefret ediyorum ama Charlotte doğru söyledi, bu ismi ilk kez mi duyuyorsun sanıyorsun?

Şunu netleştirmek istiyorum. O, benim on katım bir atlet. Benim olduğumdan çok daha iyi bir güreşçi. Onun yaptıklarının yarısını bile yapamam. 5'2 boyunda ve 47 kilo değil. 1.80 boyunda ve 66 kilo. Çok çalışıyor. Undertaker’ın dediği gibi, ‘Kraliçe geri döndü ve tacını geri aldı.’ Bunu hak ediyor. Emekli olana kadar kadınlar arasında en iyi güreşçi o olacak."

Charlotte’ın özel hayatının, arka planda bir konuşma yapılmadan gündeme getirilmiş olabileceği hakkında: “Bu sorunun cevabını bilmiyorum. Büyük ihtimalle bu konuda önceden bir konuşma olmamıştır, ama kesin olarak bir şey diyemem. Bu tür bilgilere sahip değilim. Muhtemelen konuşulmamıştır."

(Onlar) onun özel hayatını gündeme getirdiler. Ve şimdi kesinlikle herkes bu konuyu konuşuyor, Ashley’nin kişisel duyguları pahasına.

Anasayfa Üst Alt