“AEW'nun Yeni Bir Dünya Şampiyonuna İhtiyacı Var”

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Hangman gereksiz bir şekilde çok uzun zamandır geride tutuluyor. İlk reigininde daha acemiydi ve bundan dolayı (ve malum Punk olaylarından ötürü) böyle güvenilmiyor mu anlayamadığım bir şekilde geri çekiliyor sürekli. Swerve geçen sene nedense şöyle diyeyim, tadına doyamadan bitti. Ospreay ile feudu gibi çok iyi şeyler sundu ama ben onunla doyamadım. Bir iki ay daha tutabilseydi bunu hissetmezdim muhtemelen. Darby çok uzun zamandır hak ediyor ama onun ne zaman biteceği belli olmayan Everest yolculuğu için, ana kemeri böyle rehin tutmamaları gerekiyor bence. Hangman ve Ospreay şu an en ideal isimler olarak geliyor bana. Omega - Okada feudunu kovalıyor olmasalar ve Kenny kemer almamış olsa, onu sıranın en önüne yazardım da, yapılacak bir şey yok.

Denemediği şeyi deniyor ama kendisi sırf bundan dolayı zayıf gözüküyor. Benim alıştığım Moxley kendi başına en sert herifleri devirebilecek bir adam. Sürekli yardım alması ile heel heat alıyor ama bence kendi imajını kötü gösteriyor. Ben Moxley'in böyle korkak yollara başvurarak değil, rakibini kendi başına mahvederek bu heati almasını bekliyorum. Kendi kanayacağına, rakibinin kanında yüzen bir adam olarak bunu yapsa şahsen daha fazla tercihim olur. Şu anki hali ile maçların sonuçlarında olacağı şeyleri biliyoruz, seyir zevki düşüyor. Evet bir heelin amacı bu olmalı ama Moxley bundan daha iyisi olabilecek bir adam. Bundan dolayı hayal kırıklığı oluyor şu anda benim için. Pandemi dönemindeki saltanatı, o seyircisiz arenalara rağmen inanılmaz iyiydi. Ben onu bekliyorum bir fan olarak.
2. kısım da ki yazdığın şeylere tamamen katılıyorum ama fan olmakta böyle bir şey, malça, avelce fikirleri olsa da arkasında duruyoruz, genel olarak her şeyin kendi fikri olması beni kopartıyor, bu adamdan harbi iyi booker olmaz ileride, çok aykırı bir kafa yapısı var. Son dediğin kısım için Eddie Kingston'un dönmesi lazım onu ateşlese ateşlese o ateşler.

ReQuem

#uncensored
Konular
2,121
Beğeni sayısı
2,099
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Mox fanı birinin WWE'ye dönmesini istemesi daha da garip, bu adamın ne kadar leş kullanıldığını hatırlatmama gerek bile yok, 2015 yılını saymazsan WWE kariyeri tamamen çöptü, AEW'de ise kötü denebilecek tek yılı 2025 ki bu yılın da daha başındayız. Son 2 reigni toplam 2 ay sürdü AEW dünya şampiyonu olarak, adam akıllı ilk reigni bu, 4. şampiyonluğu olmasına rağmen sıktığına pek katılmıyorum o sebeple.
Kanka biraz geç dönüyorum kusura bakma ama ben Mox AEW'e gidince delirmiş birisiyim. Hala Punk ve Mox'un AEW için yapılmış en büyük 2 debut olduğunu söylerim. Ama ne bileyim düşününce iyi kullanıldığını göremiyorum. AEW'e özet olarak bakıyorum ve twitter üzerinden yorumları okuyorum. Özellikle son 2-3 aydır Mox'un olduğu şovlarda sağlam kötü yorum görüyorum. (sıkıcı olduğuna dair) Dolayısıyla senin dediğin garip bulduğun WWE'ye dönme işini bu yüzden istiyorum. Önceden Vince denen bunak bu adamı itin bi taraflarına sokup rezil etmeye kalkmıştı ama artık o yok.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Reignin bokluk feci sarıyor valla devam baba. Ospreay şu turnuvayı kazanıp kemeri de alır muhtemelen zaten yakında.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Kanka biraz geç dönüyorum kusura bakma ama ben Mox AEW'e gidince delirmiş birisiyim. Hala Punk ve Mox'un AEW için yapılmış en büyük 2 debut olduğunu söylerim. Ama ne bileyim düşününce iyi kullanıldığını göremiyorum. AEW'e özet olarak bakıyorum ve twitter üzerinden yorumları okuyorum. Özellikle son 2-3 aydır Mox'un olduğu şovlarda sağlam kötü yorum görüyorum. (sıkıcı olduğuna dair) Dolayısıyla senin dediğin garip bulduğun WWE'ye dönme işini bu yüzden istiyorum. Önceden Vince denen bunak bu adamı itin bi taraflarına sokup rezil etmeye kalkmıştı ama artık o yok.
Son 2-3 aydır fazlasıyla kötü yorum alıyor çünkü daha önce hiç denemediği bir şeyi deniyor, heat almaya çalışan bir heel ve bu konuda gayet başarılı konumda, şuan herkes kemeri kaybetmesini istiyor rakibi kim olursa olsun, bu geçici bir süreç aslında, Bryan dönene kadar böyle devam edecektir kullanımı, sonrasında ara vereceğini tahmin ediyorum, hikaye olarak en potansiyelli işi aslında, tek sıkıntısı maçlarının kötü booklanması o sebeple ters tepti bu karakteri. Darby Allin eğer Everest dağına ölmeden çıkmayı başarabilirse döndüğünde Mox'tan kemeri alacak isim olacak. HHH döneminde belki Vince dönemine oranla potansiyel olarak daha iyi kullanılabilir ama bu adamı tanıyan herkes WWE'ye asla dönmeyeceğini biliyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi