“AEW'nun Yeni Bir Dünya Şampiyonuna İhtiyacı Var”

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Matt Hardy, AEW'nin Yeni Bir Dünya Şampiyonuna İhtiyacı Olduğunu Söyledi: "Death Riders Olayının Neredeyse Sonlandığını Hissediyorum"

Hardy, deneyimlerinden ve bakış açısından bahsederken yeni bir şampiyon ihtiyacı konusunda oldukça netti. “Bence AEW’in yeni bir şampiyona ihtiyacı var,” dedi. “Bence yeni bir yöne doğru taze bir başlangıç yapmaları gerekiyor.” Hardy, Swerve Strickland’ı uygun bir seçenek olarak önerdi ve kararlılık ile uzun vadeli planlamanın önemine dikkat çekti: “Yani evet, Swerve’ın kemeri kazanmasında bir sorun görmüyorum. Bence artık bir karar vermeleri gerekiyor ve birinin kemeri kazanıp, o kişinin etrafında nasıl bir hikâye anlatmak istediklerine dair bir fikirleri olmalı. Bu hikâyeyle birkaç ay boyunca ilerlemeliler.”

ReQuem

#uncensored
Konular
2,121
Beğeni sayısı
2,099
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Death Riders hikayesinden zevk almak güç. Swerve uygun isimdi ama onu da harcadılar. Umarım Darby'i beklemiyoruzdur cidden. Moxley maçları ilk reigininde güzeldi. New Japan runında güzeldi. Bunu dememin nedeni yeni maçlarının "Deathmatch" olması değil, yeni maçlarında dışarıdan milyon tane müdahale gelmesi. İnsanların zamanında Roman Reigns'in reiginini eleştirirken söyledikleri şeyle aynı. Olaylar oluyor spotlar gerçekleşiyor ve sonlara doğru babyface kazanacakken Death Riders geliyor, babyface için de desteğe gelen birileri oluyor, sonra hepsi toplu bir şekilde dayak yiyip gidiyorlar derken ya Moxley, Bulldog Choke ile bayıltıyor, ya da Underhook Suplex (hareketi eskiden DDT gibi yapar, yere çakardı şimdi kaldırıp sırt üstü vuruyor diye Suplex diyorum) ile tuşu buluyor. Aynı şey her maçta. Evet maçların başlarındaki olaylar değişiyor ama finish line hep aynı. Kusura bakmayın ama gram umut vermiyor. Ayrıca karakter kendi içinde çok da mantıklı değil. Profesyonel güreş içerisindeki çürümeden rahatsız olan bu grup, bu çürümeyi desteklemek adına her şeyi yapıyor. Eğer ortada bir sorun varsa, eğer bir şeyden rahatsız oluyorsa Moxley ve söylediği gibi o kadar "badass" korkusuz, güreşteki çürümeyi önleyebilecek bir adamsa, buna doğrudan kafa tutar. Bir korkak gibi kemeri saklayıp, her maçta milyon tane dış müdahaleye yer vermez. AEW'nun ilk 2 yılındaki Moxley de böyle bir adamdı zaten. Şu anki adam, zamanında eleştirdiği şeyden başkası değil. Yazık, WWE'den ayrıldığındaki New Japan runı ve AEW'in ilk iki yılındaki en büyük destekçilerinden biri bendim, hatırlayan hatırlar. Sırf bunun yüzünden insanlarla kavga bile ettim. Bir dönem favori güreşçilerimden birisinin, şu anda sadece adı kaldı geriye, başka bir şey değil.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
WWE gelsin + şirkete her baktığımda bu adam kemerin üstüne konuyor. O anlamda sıktı dedik yahu
Mox fanı birinin WWE'ye dönmesini istemesi daha da garip, bu adamın ne kadar leş kullanıldığını hatırlatmama gerek bile yok, 2015 yılını saymazsan WWE kariyeri tamamen çöptü, AEW'de ise kötü denebilecek tek yılı 2025 ki bu yılın da daha başındayız. Son 2 reigni toplam 2 ay sürdü AEW dünya şampiyonu olarak, adam akıllı ilk reigni bu, 4. şampiyonluğu olmasına rağmen sıktığına pek katılmıyorum o sebeple.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Death Riders hikayesinden zevk almak güç. Swerve uygun isimdi ama onu da harcadılar. Umarım Darby'i beklemiyoruzdur cidden. Moxley maçları ilk reigininde güzeldi. New Japan runında güzeldi. Bunu dememin nedeni yeni maçlarının "Deathmatch" olması değil, yeni maçlarında dışarıdan milyon tane müdahale gelmesi. İnsanların zamanında Roman Reigns'in reiginini eleştirirken söyledikleri şeyle aynı. Olaylar oluyor spotlar gerçekleşiyor ve sonlara doğru babyface kazanacakken Death Riders geliyor, babyface için de desteğe gelen birileri oluyor, sonra hepsi toplu bir şekilde dayak yiyip gidiyorlar derken ya Moxley, Bulldog Choke ile bayıltıyor, ya da Underhook Suplex (hareketi eskiden DDT gibi yapar, yere çakardı şimdi kaldırıp sırt üstü vuruyor diye Suplex diyorum) ile tuşu buluyor. Aynı şey her maçta. Evet maçların başlarındaki olaylar değişiyor ama finish line hep aynı. Kusura bakmayın ama gram umut vermiyor. Ayrıca karakter kendi içinde çok da mantıklı değil. Profesyonel güreş içerisindeki çürümeden rahatsız olan bu grup, bu çürümeyi desteklemek adına her şeyi yapıyor. Eğer ortada bir sorun varsa, eğer bir şeyden rahatsız oluyorsa Moxley ve söylediği gibi o kadar "badass" korkusuz, güreşteki çürümeyi önleyebilecek bir adamsa, buna doğrudan kafa tutar. Bir korkak gibi kemeri saklayıp, her maçta milyon tane dış müdahaleye yer vermez. AEW'nun ilk 2 yılındaki Moxley de böyle bir adamdı zaten. Şu anki adam, zamanında eleştirdiği şeyden başkası değil. Yazık, WWE'den ayrıldığındaki New Japan runı ve AEW'in ilk iki yılındaki en büyük destekçilerinden biri bendim, hatırlayan hatırlar. Sırf bunun yüzünden insanlarla kavga bile ettim. Bir dönem favori güreşçilerimden birisinin, şu anda sadece adı kaldı geriye, başka bir şey değil.
Fanı olarak katılırım buna ama tam olarak değil, reigni kötü ama maçları sebebiyle öyle bence, şuan Mox hiç denemediği bir şeyi deniyor heat almaya çalışan bir heeli oynuyor ve aldığı etkileşim de tam olarak istediğini veriyor ona, onu yenen ismin alacağı popu tahmin bile edemiyorum, Death Riders ekibinin aldığı etkileşimi yakın tarihte şirkette ve bu sektörde Dominik dışında alan heel isim yok, Yuta'nın kendi memleketinde aldığı booya bak mesela, Bryan dönüp ekibin içinden geçtiğinde alacağı pop büyük olacak, Mox'u yenip şampiyon olan ismin alacağı pop daha da büyük olacak. Swerve uygun bir isim değildi bence çünkü daha geçen yıl aynılarını başardı Dynast şovunda yeni şampiyon olup, All In şovunda kaybetmişti aynısını istemeyi gereksiz buluyorum. Darby kesinlikle hakediyor bu konumu ama bence asıl hakeden isim net bir şekilde Hangman Page.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Fanı olarak katılırım buna ama tam olarak değil, reigni kötü ama maçları sebebiyle öyle bence, şuan Mox hiç denemediği bir şeyi deniyor heat almaya çalışan bir heeli oynuyor ve aldığı etkileşim de tam olarak istediğini veriyor ona, onu yenen ismin alacağı popu tahmin bile edemiyorum, Death Riders ekibinin aldığı etkileşimi yakın tarihte şirkette ve bu sektörde Dominik dışında alan heel isim yok, Yuta'nın kendi memleketinde aldığı booya bak mesela, Bryan dönüp ekibin içinden geçtiğinde alacağı pop büyük olacak, Mox'u yenip şampiyon olan ismin alacağı pop daha da büyük olacak. Swerve uygun bir isim değildi bence çünkü daha geçen yıl aynılarını başardı Dynast şovunda yeni şampiyon olup, All In şovunda kaybetmişti aynısını istemeyi gereksiz buluyorum. Darby kesinlikle hakediyor bu konumu ama bence asıl hakeden isim net bir şekilde Hangman Page.
Hangman gereksiz bir şekilde çok uzun zamandır geride tutuluyor. İlk reigininde daha acemiydi ve bundan dolayı (ve malum Punk olaylarından ötürü) böyle güvenilmiyor mu anlayamadığım bir şekilde geri çekiliyor sürekli. Swerve geçen sene nedense şöyle diyeyim, tadına doyamadan bitti. Ospreay ile feudu gibi çok iyi şeyler sundu ama ben onunla doyamadım. Bir iki ay daha tutabilseydi bunu hissetmezdim muhtemelen. Darby çok uzun zamandır hak ediyor ama onun ne zaman biteceği belli olmayan Everest yolculuğu için, ana kemeri böyle rehin tutmamaları gerekiyor bence. Hangman ve Ospreay şu an en ideal isimler olarak geliyor bana. Omega - Okada feudunu kovalıyor olmasalar ve Kenny kemer almamış olsa, onu sıranın en önüne yazardım da, yapılacak bir şey yok.

Denemediği şeyi deniyor ama kendisi sırf bundan dolayı zayıf gözüküyor. Benim alıştığım Moxley kendi başına en sert herifleri devirebilecek bir adam. Sürekli yardım alması ile heel heat alıyor ama bence kendi imajını kötü gösteriyor. Ben Moxley'in böyle korkak yollara başvurarak değil, rakibini kendi başına mahvederek bu heati almasını bekliyorum. Kendi kanayacağına, rakibinin kanında yüzen bir adam olarak bunu yapsa şahsen daha fazla tercihim olur. Şu anki hali ile maçların sonuçlarında olacağı şeyleri biliyoruz, seyir zevki düşüyor. Evet bir heelin amacı bu olmalı ama Moxley bundan daha iyisi olabilecek bir adam. Bundan dolayı hayal kırıklığı oluyor şu anda benim için. Pandemi dönemindeki saltanatı, o seyircisiz arenalara rağmen inanılmaz iyiydi. Ben onu bekliyorum bir fan olarak.

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,213
Beğeni sayısı
1,994
PG Nakit
4,725
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Anlamıyorum bu şirketten hikayeler ne nasıl gidiyor hiç bir şey bilmiyorum ama her açıp baktığımda moxley şampiyon olarak görüyorum değişiklik iyidir değişsin sahibi.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi