Dave Meltzer, Charlotte ve Tiffany Hakkında

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Dave Meltzer, Wrestling Observer Radio’da şöyle dedi:
“İki kişi arasında yaklaşık iki haftadır sorunlar vardı. Yani bazı insanlar bunu biliyordu. Bu durum aynı zamanda insanların olaylara nasıl çifte standartla yaklaştığını da gösteriyor. Çünkü eğer aynı şey AEW’de olsaydı, suç büyük ölçüde ringdeki kişilere yüklense bile, elbette büyük oranda Tony Khan’a da giderdi. ‘İki haftan vardı, bu insanları aynı sayfaya getirmek için. Şunu yap, bunu yap, vs. vs.’ denirdi. Ama işte çıktılar ve olay tamamen raydan çıktı. Ve ikisi de, ne demek istediğimi anlıyorsun değil mi? Yani Charlotte ya da Ashley daha fazla suçlanıyor, muhtemelen haklı olarak, ama ikisi de suçlanıyor.”

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Şu mevzuda Tiffany'de hata aramak büyük ahrazlık ya. Charlotte iki hafta önce uzaktan bağlandıkları segmentte yine script dışına çıktı Tiffany bağlı kalıp promoyu bitirince millet "Charlotte ezdi, Tiffany konuşamıyor." çekti şimdi de Tiffany aynısını yapınca yine laf geliyor. Böylesi daha iyi oldu en azından osurttu Charlotte'ı.

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Şu mevzuda Tiffany'de hata aramak büyük ahrazlık ya. Charlotte iki hafta önce uzaktan bağlandıkları segmentte yine script dışına çıktı Tiffany bağlı kalıp promoyu bitirince millet "Charlotte ezdi, Tiffany konuşamıyor." çekti şimdi de Tiffany aynısını yapınca yine laf geliyor. Böylesi daha iyi oldu en azından osurttu Charlotte'ı.
Ben o segmenti izlerken baya uyuz olmuştum çevirecektim pek ilgileneni yok diye çevirmedim. Charlotte script dışına çıktığı halde tiffany scripte bağlı kalarak cevap verdiği için bazı noktalarda ??? oluyor hatta biraz. Baya dalga da geçmişlerdi yabancı fanlar Tiffany'nin hala bağlı kalmasıyla ilgili. Şimdi ağlamaları garip.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
AEW'de olsa Tony cidden yerden yere vuruluyordu ulusal çapta, haklılık payı var. Tiffy'nin hareketi de kağıt üzerinde yanlış olsa da; o esnada böyle bir tepkinin çıkması ve Seda Sayan'ın artık her kuraldan muaf olmadığının ve her hareketinin bir karşılığının olabileceğinin farkında olması açısından doğru ve gerekli bir hareketti. 10 yıldır şirkette bulunup alabileceği her şeyi almış, ona rağmen yoktan yere RR kazanıp WM'de kemer maçına çıkıyorken kendinden yaş ve tecrübe olarak daha genç birini aşağılama gereksinimi duyması da Seda Sayan'ın karakteri hakkında çokça şey söylüyor aslında.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi