Kafamın İçinden Çık Seni Dava Ederim

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Ben Adana Urfa 3x zurna + Yılancı Osman'ın ayranı hayali kurarken gece kadınların aşerdiği şey.
Hey!!! siz hiç gece aç karna kimseyi uyandırmadan yapılmaya çalışılan salçalı makarna, yoğurt ve turşu kombinasyonunun tadına bakmadınız galiba. bu saydıklarınız da güzel normal zamanda salçalı makarna aşermeyiz gider fettuccine alfredo falan aşeririz de gece bunun olayı başkadır ya.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
701
Beğeni sayısı
1,139
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
Hey!!! siz hiç gece aç karna kimseyi uyandırmadan yapılmaya çalışılan salçalı makarna, yoğurt ve turşu kombinasyonunun tadına bakmadınız galiba. bu saydıklarınız da güzel normal zamanda salçalı makarna aşermeyiz gider fettuccine alfredo falan aşeririz de gece bunun olayı başkadır ya.
Kimseyi uyandırmamak mı? Söyleyeceksin açık dürümcüden yemeğini. Kuryeye not bırakacaksın zile basma diye ama basacak eşek. O korkuyla kapıyı yavaş açıp alacaksın gömeceksin yemeğini. İçinde biri uyanır da porsiyonum azalır korkusu olacak. Sonra karnın şişecek rahat uyuyamayacaksın. Kızların asla anlamayacağı duygu. Ben demin söyledim mesela. 🙋

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi