- Konular
- 140
- Beğeni sayısı
- 2,289
- PG Nakit
- 590
- RPG Karakteri
- Bray Wyatt
Bray Wyatt'ı arka alanda görüyoruz. Arenadaki tüm ışıklar sönmüş ve Wyatt sallanan sandalyesinde oturmuşken Roman Reigns'in kalabalık bir grupla beraber koridorlardan geçtiğini görüyoruz. Wyatt'ın yanı başında oturan Erick Rowan ve Braun Strowman epey öfkeli bir şekilde gruba müdahale etmek amacıyla ayaklanırken Bray elini kaldırarak durduruyor onları.
Sizlere öğrettiğim onca şeyden sonra bazı şeylerin doğasını halen anlayamamanız bende hayal kırıklığı yaratıyor. Sesleri iyi dinleyin, konuşan adamların kim olduğunu tekrardan düşünün. Muzaffer bir halde, şarkılar söyleyerek bu arenadan ayrılan soytarıların kim olduğunu iyice tartın... Cevap, bütün çıplaklığıyla karşınızda duruyor evlatlarım. Kurşun askerin kurma kolunu çektiler ve Phoenix topraklarına saldılar.. o da bir oyuncağın görebileceği maksimum fonksiyonu görerek bu tiyatrodaki rolünü tamamladı. Esasında, otuz adamın birden cenge girdiği sırada yaşananlardan ibaret değildi bu mesele; asıl mesele her şey bittikten sonra ringde kuzeniyle beraber yaşadığı sevinci herkesin görebilmesinden ibaretti. Siyaset, politika. Bazı şeyleri idrak edebiliyorum adamım, ikimizi bir terazinin iki kefesine koy. Bir tarafta savaşmaktan tozlukları kana bulanmış ve önüne çıkan herkesi devirmiş bir adam, diğer tarafta ise mücadelesizlikten zırhında tek bir çentik dahi açılmamış bir oğlan çocuğu. Hangi kefe ağır basar, eğer ağır basması gereken kefe yukarı çıkıyorsa teraziyi tutan ele bakmak gerekir ve kafamı kaldırıp baktığım zaman bu gece Phoenix'te vermiş olduğumuz bütün mücadelenin nafile olduğunu bir kez daha anlamak çok güç değil.. Öyle görülüyor ki bazılarının Pazar pikniğine gider kolaylıkta ulaşabildiği patikaları yürüyebilmemiz için tepeleri aşmamız bile bazen yeterli gelmiyor. Öyle olsun.. Bugün, bir karar vermemiz gerekiyor ve ben kararımı verdim. Bu çöplüğe bir Kasım daha yaşatma kararı. Wrestlemania geldiğinde Wyatt Family tekrardan üç unvanı birden kontrolü altında tutuyor olacak. Ve bu süreçte, önümüze çıkan her şeyi kesip biçmemiz gerekirse, bunu yapacağız. Ne olursa olsun, önümüze ne gibi engeller çıkarsa çıksın hiç bir zaman şunu aklınızdan çıkarmayın: Bunu siz ikiniz için yapıyorum. Ve arkamızda bıraktığımız yüzlerce hemşehrimiz için. Zira, bizim ülkümüz bu diyarlarda defalarca rüştünü ispat etmiş bir ülküdür. Ama o ülkünün yol açabileceği felaketleri bütün boyutlarıyla PGW'ye tekrar tekrar gösterebilmemiz için, şimdi bir kez daha aynı yolları yürümemiz ve bir kez daha aynı savaşları vermemiz gerekiyor. Wrestlemania'ya gideceğiz, ve arkamızda bir ceset dağı bırakacağız. Onlar, bu geceki basit bir muharebeyi kazandılar, biz ise savaşı kazanacağız. Gelin benimle.
Wyatt yerinden kalkıyor ve üçlü arka alanı yavaşça terk ediyorlar.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Bray Wyatt