WrestleMania Maç Kartı Vasatın Üstü

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,213
Beğeni sayısı
1,994
PG Nakit
4,725
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Bu sıralar çok güreş takip edemiyorum maç kartına bakayım dedim bu ne anasını satayım haftalık şov mu bu? Cena maçı hariç ilgi çeken hiç bir şey yok. Tamamen doğaçlama plansız bir şekilde duyurduklarını düşünüyorum zaten diğer maçları. Toparlamaları lazım bu şekilde izlenmez main Eventleri izler yatarız.​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,531
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ana odaktaki hikayelere çok fazla odak koyulduğu için başka hikayeler üretemediler. Öyle ki, Rumble galibinin ana kemer feudunda bile daha 1-2 haftadır yeni yeni bir şeyler olmaya başladı. Ki daha açıklanacak bir sürü maçın olduğunu da hesaba katarsak bayağı toplama bir maç kartı bizi bekliyor gibi. En azından main eventlerden alacağımızı alalım ki o kadar da kötü hatırlanmasın bu şov.

agaoglu23

ESTate
Konular
33
Beğeni sayısı
955
PG Nakit
410
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Babamın dediği gibi ana olaylara odaklanmaktan ara olayların hepsi karavanaya geldi, zaman doldurmalık ve haftalık şov hikayelerinin bol bol yer aldığı bir WM izleyeceğiz gibi, tek dileğimiz kalitenin katılması.

Konular
2,238
Beğeni sayısı
1,155
PG Nakit
1,075
Favori Güreşçi
CM Punk
Bu kadar ana senaryoları hariç altyapısı zayıf bir WM cardı ben hiç hatırlamıyorum. Kime sorsan ME maçları hariç geri kalan hiç bir maçın ne hikayesi ne de feudunda yaşananları hakkında bir fikri vardır. WHC kemer maçının feudu bile Jey sayesinde hayat buldu yoksa o da herhangi bir feud gibi ilerliyordu. Son iki senedir çıktıkları seviyenin çok altında bir WM yaşayacağız gibi gözüküyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi