RPG Royal Rumble 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

• 10

Oy: 9 52.9%
  • 9

Oy: 6 35.3%
  • 8

Oy: 2 11.8%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    17

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
8f8vsna.jpg
XRKXL3WLXBHSDIMYE42XFH25JY.jpg
iVCFWuqh4ArthoKghSMb31Bcgpv4AQxwRgGn5LHTcsM.png

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Tam puanı bastık ya uzaklarda olsak da. Bir ara kimsenin uzun süre elenememe olayı bir tık yordu başka öyle falso görmedim.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Şovun başından aşağı aralıksız takipte olduk. Elinize sağlık. Randy Orton'ın hak ettiği kemeri almasına sevinsem de Hacken gittiği için üzüldüm. Umarım döner. Perry'nin kemer korumasında Edge ya da Perry ikisi de hak etmişti zaten. Edge kazansa da itiraz etmezdim. RR maçında ise kendi karakterim gayet iyiydi. Gücü de gösterildi. Wes Lee, Kofi gibi isimleri son dörtte beklerdim. Final üçlüsünde Reigns veya CM Punk tahmin etmezdim ki zaten Punk return yapmış onu tahmin etmek imkansızdı. Kazanan ise Kofi, Wes Lee, Ospreay, Wyatt arasından bekliyordum. Hatta açık ara hak eden isim şov takibi ve promo kalitesi ile Bray'di. Uzun süre kimsenin elenmeme işi sıkıntıydı maç genelinde. Takip ederken çok yorulduk. Neyse ki sonlarda düzeldi 😃 Kazanan isimlere tebrikler. Özellikle Randy'i Lumis zamanımdaki maçtan hatırlıyorum. Akashi'yi zaten 10 yıldır falan tanırım.

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
ekibe emeklerinden dolayı ellerine sağlık diyerek başlayalım ve 10 puanı yapıştıralım.

maçın uzunluğu bence akıcılığı fena bozdu bir yerden sonra, acayip tıkandı ve yavaşladı. ekibin kararına saygımız var ama wyatt'ın büyük anlarda chokelaması bir tık düşündürmüyor değil. büyük favori olarak geldi ve oyuncunun performasına bakılırsa bence rumble galibi de olmalıydı. reigns de iyi seçim ama senaryo tarafı ağır basmış gibi geldi bana ya da wyatt'ın kazanmasını istediğim için böyle düşünüyorumdur.

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito
Uzun bir şovdu beklediğimden, özellikle Rumble maçı elbette. Aksien kemer maçlarının uzunluğu ve takip etme açısından uygunluğu güzeldi. 8 veririm.

Ayrıca debut yaparım diye bekliyordum ancak süre tanınmamış. Çift karakterle maça gelen, "npc misali" aktif oynamayan veya bir süredir oyun içi aktifliği olmayan isimler tercih edilmiş. Ekibe saygı duyarım illa konuşulmuş, çizilmiştir bir şeyler keza Rumble şovu da yazmak kolay değil en yakın bilenlerden olarak. Fakat bu paragrafın başında söylediklerim de kendimce eleştirisel değerlendirme yorumu olsun. Emeklere, ellere sağlık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi