RPG morirai, r*man... lo giuro

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
gsbpryu.png

Arka alanda kameralar açılıyor ve konumun güreşçilerin ringe girişini sağlayan arka alanda bulunan perdenin orada olduğu anlaşılıyor. Arkadan yankılanan seslerden de anlaşılacağı üzere Royal Rumble maçının hala devam etmekte olduğunu anlıyoruz. Fakat ringin içindeki aksiyonun sesini bile bastıran tam tersi yönden İtalyanca bağırma sesleri geliyor. Hakemlerin bir adamın etrafında toplandığını görüyoruz.

Dört hakem Luca Crusifino'yu kollarından tutarak sakinleştirmeye çalıştığını görüyoruz. Luca perdeden geçip tekrardan ringe girmeye çalışıyor gibi gözüküyor.

Luca Crusifino: BIRAKIN BENİ! BIRAKIN!

iuoiy0s.png

Luca bir anda kurtuluyor ve perdeye doğru koşuyor fakat bir anda PGW güvenlikleri üstüne çullanıyor.

Luca Crusifino: Bırakın beni, figli di puttana! Bu şekilde özgürlüğümü kısıtlayamazsınız! Her biriniz adına ayrı ayrı kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan suç duyurusunda bulunacağım. Hayır kaçamazsınız. Hepinizin suratını hatırlıyorum. Luca Crusifino'dan kaçamazsınız!

Luca resmen çıldırıyor ve bir yandan bağırarak bir yandan da kahkaha atıyor. Fakat güvenlikler az önceki tehditlerini kaale almıyor ve onu ringe doğru açılan perdenin bulunduğu alandan uzaklaştırıyorlar. Luca en az 6, 7 tane güvenlik onun elleri ve kollarından yakalamış bir şekilde götürürken onu çeken kameralara doğru bağırmaya başlıyor.

apguyk1.png

Luca Crusifino: ROMAN REIGNS! YANLIŞ ADAMA BULAŞTIN OROSPU ÇOCUĞU! SENİ DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDECEĞİM. SENİ YOK EDECEĞİM. BU KUTSAL SEKTÖRÜ LEKELEYEN TÜM AİLENİNİN BOKLU İZLERİNİ BU SEKTÖRDEN TEMİZLEYECEĞİM.

Luca kuduruyor resmen güvenlikler zor tutuyor!

Luca Crusifino: ÖLECEKSİN ROMAN, ÖLECEKSİN! SÖZ VERİYORUM.

Luca'nın hırlama dolu nefes alışverişi duyulmaya devam ederken güvenlikler onu alandan uzaklaştırıyor. Bu görüntüler eşliğinde kameralar kapanıyor.​

Oynadığınız Karakterin Adı
Luca Crusifino
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi