(SD Spoiler) Kraliçe ve Prenses

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
LAKGLASGKALSKSALKGALGAGA izlediğim en iyi segment falandı. Charlotte'ın seyircinin artık kendisini istemediğini hazmedememesi ve yine Tiffany'nin sesini taklit ederek script dışına çıkması sonrası Tiffany'nin tüm özel hayata boydan girmesi feci iyi geldi. 2 hafta önceki röportaj segmentinin intikamı da fersah fersah çıktı. Tiffany şu maçı 10 dakikada falan kazanmazsa kapatın kepenkleri gidelim. Sondaki Kaiser kolpası da çaresizliğinin özetiydi.

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
LAKGLASGKALSKSALKGALGAGA izlediğim en iyi segment falandı. Charlotte'ın seyircinin artık kendisini istemediğini hazmedememesi ve yine Tiffany'nin sesini taklit ederek script dışına çıkması sonrası Tiffany'nin tüm özel hayata boydan girmesi feci iyi geldi. 2 hafta önceki röportaj segmentinin intikamı da fersah fersah çıktı. Tiffany şu maçı 10 dakikada falan kazanmazsa kapatın kepenkleri gidelim. Sondaki Kaiser kolpası da çaresizliğinin özetiydi.

Yemin ederim aynısını düşündüm yapılmış en kötü segmentti yazmışlar asla ama asla anlam veremedim izlerken her dakikasından keyif aldım Charlotte'un bu zamana kadarki tüm eziklemelerini neden yuttu dediğim Tiffany bugun gerçek tiffy'i gösterdi it's literally Tiffy time...

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi