RPG başka yol yok

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
6942743965cc8194955e211873bd0db6.jpg

Kameralarımız arka alana çevrildiğinde Roman Reigns'i görüyoruz. Paul Heyman yanında arzulu gözlerle bakarken Reigns, boynunda Ula Fala ile kameralara karşı konuşmaya başlıyor...

Roman Reigns : Royal Rumble'a sayılır günler kaldı değil mi Wiseman? Öyle ki kabile şefleri olarak kimisine bazı hatırlatmalar, kimisine ise bazı uyarılarda bulunmam gerekiyor. Gördüğünüz ve bildiğiniz üzere aylardır buralarda bir savaş içindeyim. Aile içi şiddetler, kayıplar, kirli düzenler ve taht oyunları... hepsinin içinde bulundum. Ve hepsinde de başroldüm. Bir kanımı kafeste bıraktım ve bir diğerini de lüks bir villada kendim gömdüm. Arka alanda bir sürü piramidin tepesinde rahat hissettiğini sanan kişiler vardı onları da aşağıya kendimle beraber cehenneme çektim. Şimdi ise geriye kendi ait olduğum yere, yani piramidin tepesine tırmanmak kaldı. Rumble sadece bir başlangıç. Rumble'ı kazandığımda akabinde gelecek Wrestlemania ana olayı da bir başlangıç. Hayranı olduğunuz, imzaları için sıralara girdiğiniz çoğu ismin Rumble'ı kazanma motivasyonu sadece ünlenmek ve Wrestlemania'da olası bir galibiyetleri sonrası zengin olduklarını düşünmek. Sıradan insan motivasyonlarına kapılmayın. Sahip olduğu kripto para ile hava atan, ya da yaptığı güreşi sanat zanneden şampiyonlar sizlere asla gerekli motivasyonu sağlayamazlar. Omuzlarında yer alan kemerler onlar için hayattaki en önemli şey olabilir fakat ben bundan daha fazlasını istiyorum. PGW'da kendi krallığımı yaratmak istiyorum. Royal Rumble, Wrestlemania ve kazanacağım şampiyonluk sadece bir araç. Gerçek liderler her zaman bir sonraki adımı düşünürler ve biz haritaya bazı piyonlar koymaya başladık bile.

Oluşturmaya başladığımız bu krallığı engellemeye çalışacak anarşistler de olacak bunun farkındayım. Hatta şu anda da onların farkındayım ve ne yaptıklarını biliyorum. Fakat yanlış adamlara, yanlış teklifler sunuluyor ve yanlış planlar yapılıyor. Bir avuç "vagabondo" yetkili gördüğü kişilerle anlaşarak kendilerini söz sahibi yapacakları sanıyorlar. Burada söz sahibi benim baylar. Bu çöplüğün başındaki kişiyi de, şampiyonunu da ben belirliyorum. Şu an belki de aynı şeyleri düşündüğümüz ve paylaştığımız için kendisi ile bir iş birlikteliği içindeyiz fakat PGW'nun en uzun kemer serüveninin sonlanmasını sağlayan kişi benim. Saygısızlık yok "hermano" sadece geçmişten bir anı. Aynı zamanda şu an Dwayne'in kirli düzenleri devam etmiyorsa ve siz alt tabaka Regal'la dolaplar çevirebiliyorsanız bunun ana kaynağı da benim. Eğer o adam bugün burada o düzeni sağlamaya devam etseydi sizler arka alanda Pisa Kulesi kadar yamuk bir şekilde oturmuş sıranızı bekliyordunuz. O yüzden tekliflerinizi gelin ve şefinize iletin. Burada "god" da benim "father" da. Hala aksini uygulamayı düşünürseniz de Rumble'da ya da San Siro'da hiç farketmez, hepinizi üst üste koyup paketlemekten aksini düşünmeyeceğim ve uygulamayacağım.

4a93f8aefba753dd2e04d72d442fb2c5.jpg

Roman Reigns : Rumble'da karşımdaki tek engelin bir avuç pizza dilimi olmadığını da biliyorum. Anoai ailesindeki parazitleri def ettiğimden beri burası herkes için bir fırsat haline geldi ve daha fazla çakıl taşı belirdi. Kimisinin sırası geldi, kimisi de yeni geldi. Fakat bu isimlerin hiç biri burayı ederinden daha fazla sattıracak isimler değiller. Kimse Dark STG'nin psişik kitaplarına ve kılıçlarına inanmıyor. Öyle ki geçtiğimiz haftalardan birinde onu rahatça yendiğimde onu kurtaran bir ruh ya da başıma saplanacak kara bir kılıç göremedim. Gördüğüm tek şey suratı boyalı bir palyaçoydu ve ben çocukluğumdan beri onlardan nefret ederim. Sözü açılmışken diğer favorilerinize de bakalım. Leo Kruger. Kimse bu adamın ne anlattığını ve neye hizmet ettiğini anlamıyor. Ve buna rağmen o kadar laf kalabalığı yapıyor ki televizyonda izleyenlerin kanal değiştirdiğine, internetten takip edenlerin ise sekmeyi kapattığına eminim. Eğer ruhsal hastalıklarından arınmak isterse de ona kabile usülü arındırma seansı da uygulayabilirim.

Reigns, Heyman'a dönüyor ve "Daha kimler vardı?" diye soruyor. Heyman kulağına fısıldıyor ve Reigns ona garip bir bakış atıyor.

ca3db8365d6db800e5d07322973cb2fe.jpg

Roman Reigns : Wes Lee? Yaptığı aptallığın farkında olsa gerek ki kaçak dövüşmeye devam ediyor. Kendisini Rumble'da gözümün içine bakarken bile göremeyeceğim çünkü oraya gelebilecek cesareti olduğunu bile düşünmüyorum. Ya da belki kendisine emir verecek yeni sahipler bulmuştur ve o sahip birazcık erkek olabilmesi için benim yanıma yönlendirmiştir. Her neyse, kimse uzun vadede burayı kabile şefi, masanın başı Roman Reigns gibi tepeye ulaştıramaz. Bir avuç bakire oyun hizmeti yapan yayıncılar da, Lafayette'in delileri de. Daha fazla kazanç, daha fazla platform ve daha fazla imkanların tek yolu benim burada inşa edeceğim krallıktan ibaret. Geçmişte bulunduğum her yeri aldığımın 10 katına bıraktım ve sıra burada. Bloodline dokunduğu her yeri sermayeye çeviriyor. Rumble'ı kazandığımda yukarı kalkacak işaret parmakları kadar borsa değerleri fırladığında herkes paslanmış çarktan ne kadar sıkıldıklarını ve cennetin kapısını araladıklarını anlayacaklar. Ben, Wiseman ve Enzo bunun farkındayız ve sizler de farkına varacaksınız. Ben PGW'nun tek kurtarıcısıyım.

Roman Reigns : Enzo demişken o nerede Wiseman?

Paul Heyman : Royal Rumble'da Undertaker'ın gelebileceği haberlerini duyunca kendini antrenman kampına aldı şefim.

Roman Reigns : Güzel, yanımda aç adam isterim. Rumble katılımcıları karşılarına neyin geleceğini bilseler de fark etmez. Ellerinden bir şey gelmeyecek çünkü. Kapatabilirsin.

Reigns parmağını şıklatıyor ve kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Roman Reigns
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi