RPG Royal Rumble 2025

PGW: Son Eklenen Parta Git

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
dezin baba bir kafa çaktı yarım saat dışarıda demlendik darbe ayağına bu zafer ona yazar @jaques
roman rr wininden sonra arka alana dönünce şundan gelmiş
qsK7oUvNWlA-fd7GA7LHs1qnAM9C9xgZq6SFecpikUM.jpg

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Yolda telefondan olduğu kadar takipleyebildim, değerlendirme konusuna yarın döşeme yapacağım. Bizim Stacks'te Hasan Mutlunun sabah kahvaltıda ezdiği nescafe xpress café choco dinamizmi var, o Rumble performans neymis ya. Sef kardesim ve Orton'a bolca tebrikler, Hakan babama da emekleri için teşekkürler. Wyatt ve Edge üzdü ama bazen kayıplar daha büyük kazançların yolunu açar, ümidimiz kesilmedi daha. Ekibin eline sağlık, takip edemediğim için kusura bakmayın

Konular
153
Beğeni sayısı
1,868
PG Nakit
1,115
Favori Güreşçi
Seth Rollins
RPG Karakteri
Wes Lee
la valla gunaydın anca ayılındı bakılcak sova

ROMAN REIGNS S1KER ADAMI
OSPREAY KOPARTTI KANKA
WYATT VS ORTON BEKLİYORUZ WM'DE

UZUN YORUM ATILCAK

Konular
153
Beğeni sayısı
1,868
PG Nakit
1,115
Favori Güreşçi
Seth Rollins
RPG Karakteri
Wes Lee
Anca gelebildik değerlendirme yapmaya vallahi kusura bakmayın, Cumartesi-Pazar full yoğundu zaten sonra da mental olarak buraya atamadık kendimizi. Bu tarz şovlarda şu ilk başta promo tarzı yapılan şeyleri çok beğeniyorum, bana yazılan da cuk olmuş. Bu ring, tarih yazanların arenası, düşenlerin mezarı. Düştük, kalkıyoruz inşallah. Tekrar tarih yazacağız.

Bu ilk maç neredeyse hiç ilgimi çekmiyordu valla yalan söylemeyeyim. Jack Perry açık ara en beğendiğim karakter RPG genelinde fakat rakipleri bana geçmemişti. Keith Lee zaten bir daha ekran süresi bile almaz diye düşünüyorum hatta umuyorum. Jack Perry'nin taşıdığı bir kripto segmenti dışında hiçbir şey aklımda kalmadı karakterle alakalı, tamamen bir hiçlik. Bu maçta olması bile çok garibime gidiyordu. Edge'in oyuncusu gayet aktif, buralarda olmayı hak ediyor fazlasıyla fakat Edge hiç yakın hissedebildiğim bir güreşçi değil. Edge'in de hikayesini, segmentlerini okurken pek keyif almıyordum genel olarak. Maçın da tek taraflı olacağını düşünüyordum, tuş olacak kişi zaten çok barizdi fakat benim için kazananın da kesin olduğu bir maçtı. Jack Perry'nin kemerini korumasına sevindim, yolun sonu Wrestlemania olsun diyelim. Feud devam eder mi bilemedim, devam etmesi için gayet uygun bir ortam var. Chamber'da yer alacaktır Edge kesinlikle.

Maç arasındaki segment çok güzel olmuş, Randy Orton'ın bu kadar ilgi çekici bir karaktere dönüşmesi vallahi inanılmaz. O da boşluktu benim için yakın zamana kadar, şu an her olayını dört gözle takip ediyoruz. Benim şov öncesi tahminim Orton'ın kemeri alacağı ve Wyatt'ın da Rumble'ı alacağı yönündeydi. Bu şekilde de Wrestlemania'da bir Orton vs. Wyatt bekliyordum, long-time storytelling şekli taa Wyatt Family'den. Bir tanesi gerçekleşti, biri gerçekleşmedi. Bu kemer adaylığı için bir Elimination Chamber maçı olacaktır diye düşünüyorum, o maçın şimdiden mutlak favorisi Wyatt ve bence mutlak galibi de Wyatt. Rumble ile beraber olmasa da Chamber yoluyla tahminim tutacak gibi. Bryan Danielson uzun ve gayet keyifli bir reign izletti bizlere, sonuna kadar hak edilmiş bir başarıydı ve Hakan abi de kemer serüvenini hiç sırıtmadan sonuna kadar götürdü. Bryan için yolun devamı nereye çıkar diye düşünüyordum fakat yanlış görmediysem Hakan abi karakteri bırakmış. Emin değilim bundan yorumları tekrar kontrol etmedim ama maç sonrasında yaşanan ağır olaylar da bunu gösterir nitelikte. Belki bir sonraki şov vedasını edecektir belki de vedası budur, bu şekilde değil de veda konuşması yaparak gitmesini tercih ederim Payback veya Mayhem'de. Maç da gayet tadında güzel olmuş, Rumble şovlarında başka herhangi bir uzun maç hem şovun yazımı hem de takip deneyimi çok zorlaştırıyor. Kimseyi zorlamayan keyifli bir maç olmuş. Orton'ı tebrik ediyor, Bryan'a da respect diyoruz.

PGW Sİ! benim evim Sİ! Royal Rumble Sİ! benim kaderim Sİ!

KOPARMA KANKA SKJADHKALSJHKAJSHAS. Her güreşçiden maç önünde ağzından bir-iki cümle görmek güzel olmuş, ne kadar basit olsa da bu tarz şeyler maçın heyecanını tadını bayağı arttırıyor. Geçen PPV'den sonra bir şovda Zayn ve Kruger arasında bir şeyler geçmişti, o segmentin aslında ben TV Şampiyonluğuna yönelik olduğunu düşünmüştüm. Ekibin farklı planları varmış, ikinci sıradan Zayn'in gireceği gelmemişti hiç aklıma. Güzel karar olmuş, bir şekilde onu bağlamışlar. Biz de 6'dan dahil olmuşuz, ilk 10'dan dahil olacağımı düşünüyordum öyle olmuş. Rumble için herhangi bir iddiam yoktu zaten geçmiş inaktif dönemlerimle.

Dominik'in vedası koparttı yeminle herif çantalı karakteri bırakmış. Çantanın durumu ne olacak hiç tahmin edemiyorum, direkt hiçliğe mi gidecek yoksa MITB için bir hikaye dönecek mi merak ediyorum. Bir bakış da atmışız yalandan he. :DDD Keith Lee'yi bi de burada görmek mide özsuyumu ağzıma kadar getirdi valla monitöre bırakıyorduk. Yeni Bok Lee hayırlı olsun. Dark STG beklediğimden çok erken girmiş, ben son 5'te girer diye düşünüyordum valla yalan olmasın. Maçın son anlarını domine edip son sıradan veda ederiz demiştim, erken gelmiş. Val Venis'in maçta hiçbir şey yapamadan elenmesi şok etti, yeni bir hikaye doğar mı buradan bilmiyorum ama belki de Val Venis'in daha değişik bir gimmick'e geçiş yapacağı an gelmiştir. Tadına sonuna kadar baktığımız, her şekilde doyduğumuz Val Venis'ten yeni bir gimmick daha çıkarırsa Özer'e diyecek bir şey kalmaz valla, goat der geçeriz.

Bir sonraki büyük eleme Will Ospreay olmuş. Ospreay'in kazanmasına hiç şans vermiyordum ben ama bu kadar erken eleceğini de gerçekten düşünmemiştim. Will ve Sami arasında çok sert bir feud olacak diye düşünüyorum Wrestlemania'ya uzanan. Çok hoşuma gider. Taha ne kadar Grand Slam'i arka plana koyduğunu ekibe belirtse de Will Ospreay için en gidilebilecek yol burası. Çok iyi yazılmış bir feudla Ospreay tekrardan kendisini PGW'nin demirbaşı olarak hissettirebilir. O şekil bir Ospreay izlemek bana daha çok keyif verir, Sami ile dönebilecek feudu düşününce bile keyifleniyorum. Ekip ya da Taha nasıl düşünürler, gidişat nasıl olur bilemiyorum.

CM Punk.. bu herife diyecek söz yok. CM Punk'ının tadı damakta kalmıştı valla yalan olmasın, Dom'dan ziyade Punk'ı oynarken Arda'yı okumayı tercih ederim. Çok sevindim, Jack Perry ile de yarım kalan hikayeleri PGW'da tamamlanabilir. Hemen Wrestlemania'da yaşanır mı sanmıyorum çünkü eğer Perry Chamber'da kemeri kaybetmezse karşısına %99 Roman Reigns gider. Rumble kazananının olduğu bir üçlü maçı ben pek sevmiyorum, bire bir olması daha iyi oluyor. Nasıl bir hikayesi olacak kestiremiyorum ama bize çok keyifli şeyler izleteceği kesin. Jeff Hardy ile bir daha yolları kesişmez ama bence ya, bıktırır o biraz. Leo Kruger 1'den girip 25'e kadar kalmış. Ben sonları görür diye düşünüyordum onu da Rumble'ın favorilerinden STG'ye elenmiş. Aralarında bir feud olacak mı bilmiyorum, bir sinyal verilmemiş fakat izlemesi güzel olabilir. Pek ilgimi çekmiyor Kruger şu anlık benim genelin aksine, RTWM'de nasıl olacak göreceğiz. Mayhem'in direkt elenmesi RPG tarihinde en keyif aldığım an, vallahi başa ağrılar giriyor görünce.

SERPENÇE. SENİ SEVMİYORUM VALLA BAK. JBL baba çok haklı konuşmuş, Wes bu şirkette ona yapılanlardan intikamını alacak... budur vallahi. Şu beni eleyenler.. ekrana yumruğu kodum mu. LAN IBNELER SIZI... Maçta bu kadar etkim olacağını düşünmemiştim, hem birden fazla eleme yapmışım hem bayağı uzun durmuşum hem de maç içinde hikayem ilerletilmiş, geliştirilmiş. Kendi kısımlarımı okurken çok keyif aldım, karakterimin gittiği yer çok hoşuma gidiyor. Ben de sizi yüzüstü bırakmayacağım diyelim. ŞU ELEYENLERE KÜFÜR KÜFÜR AMA.

Alberto Del Rio biraz patinaj yapmaya başladı valla karakter bir yere gidemiyor, bir hikayeye tam olarak dahil olamıyor bir türlü. Kenardan köşeden yarım hikayelere dahil olarak yoluna devam ediyor bayağıdır, pek etkili bir Rumble geçirdiği de söylenemez açıkçası. Nereye varacak, nasıl bir RTWM yaşayacak hiç kestiremiyorum. İtalyanlarla bir hikaye yolunda olabilir. Son dörtlüde beni tek şaşırtan Punk oldu ki o da zaten return olduğu için çok doğal. Kalan üç isimde bu anı fazlasıyla hak ettiler. Ben STG-Wyatt finali bekliyordum, Reigns-Wyatt finali olmuş ve Reigns babaninyo kazanmış. Vallahi kendim kazanmış kadar sevindim, Reigns'in son dörtte olacağını düşünsem de kazanacağına pek şans vermiyordum. Wyatt'a %95 diyorsam, %4 STG, %1 Reigns anca derdim. Bir süredir o da boşlukta olan oradan oraya savrulan karakterlerden biriydi. Bu büyük galibiyetle artık daha net hikayesi olacak ve daha görkemli bir Reigns izleyeceğiz, o yüzden diğer iki karakterden daha çok ihtiyacı olduğunu söyleyebilirim. STG ve Wyatt için hala bir sürü açık yol var ki dediğim gibi Wyatt'ın ben Wrestlemania'da ana kemer maçı olacağını ve hatta kemerle WM'yi kapatacağını düşünüyorum. Reigns içinse Rumble galibiyeti kemeri getirir mi onu biraz Sef belirleyecek gibi, ekip karaktere gereken ivmeyi verdi çünkü. Keyifle takip edeceğiz Reigns'i bu saatten itibaren.

Canlı takip eden arkadaşlar için biraz zor bir şov olmuş sanırım yorumlar genel olarak öyleydi fakat sonradan okurken ben pek zorlanmadım. Hatta baya keyifli geçti, atlayarak maç içi detayları aşırı okuyarak olmadığı için muhtemelen. Rumble şovları her zaman yorucu, her zaman bazı kişiler için biraz buruk ve her zaman bazı kişiler için çok sevindirici olur. Ben karakterimin gittiği yoldan dolayı sevinçli olan taraftayım.

Ekibe RTWM yolunda güvenimiz tam diyelim, bize çok güzel hikayeler izletebilecekleri bir malzeme var ellerinde. Yine fazlasıyla görkemli, tahmin edilemez bir WM'ye gidiyoruz gibi gösteriyor. Şovda emeği geçen, takip eden, en ufak katkısı bulunan herkesin eline sağlık. Kalan süreç için de kolaylıklar. 9/10.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi