RPG Kumanya

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Royal Rumble prömiyerindeyiz. Kameralara takınan birçok tanıdık sima var, herkes olabildiğine şık ve zarif gözüküyor. Davetliler, basın görevlileri, ringlerden tanıdığımız çokça güreşçi ve nicesi derken görevlilere çevriliyor kameralar. İçeride dağıtılan şampanya ve tapaslar bir köşeye, görevlilere dağıtılan kumanyalar bir köşeye. Kendi aralarında sohbetteler.

lzn3sg5.png

Kameraman: Birader bu bize reva mı amk?
Bay Hernesikimsen: Methederken zem etmek bu oluyor herhalde. Bari YEMEK koysaydınız-
Güvenlik: Alayının amk. Rumble'ının da amk. Siktiğimin yerinde iki lokmaya hasretiz midemin kıyıntısından başka bir şey düşünemiyorum.

Kumanyaları olduğu gibi masaya bırakan görevliler bir bir görev yerlerine dağılmaya geri dönüyorlar. Bay Hernesikimsen salona giren yeni misafirlerle röportaj halindeyken kameramanlar da çekimlere dönmüş.

s7fhklq.png

"Rated R Superstar" Jack Perry sevgilisiyle beraber halıda poz veriyor. İlk kez yanında biriyle göründüğü için ilgi de yoğun, halıda fazla oyalanmadan salona doğru giriş yapıyor. Kaşları çatık ve yüzü gerim gerim gerilmiş Perry'e ilk hayat öpücüğü tanıdık bir simadan, onu ilk karşılayan isimden:

Bay Hernesikimsen: Hoşgeldiniz bay Perry, siz de öyle... (hanımefendinin ismini duymak istese de Perry onu salona önden yollayıp Herno'yla başbaşa kalıyor)

Jack Perry: Herno, seni görmek her zaman güzel. Bu prömiyerlere babam Luke'dan alışığım ama hiçbir zaman Hollywood insanı olmadım, anlıyor musun?

Bay Hernesikimsen: Elbette öyledir, Keanu Reaves gibi yaşamayı sevdiğinizi biliyorum. Kaybetmekten korkmaya vaktiniz yok, mu demeliyim?

Jack Perry: Keanu'yu bilmiyorum ama doğru söylüyorsun, son 1 aydır beni neyle meşgul ettiklerini anlamıyorum bile. Dom götünü silmeden cıbıldacık üstüme koşan bir dağ ayısına müdahele edemedim diye bana tavır koyuyor, diğeri iki Atilla Yeşilada shortsu izlemiş diye bize finansal okuryazarlık öğretiyor, diğeri benim x2 yaşımdan daha yaşlı zaten. Copeartıyor adamı. (gülerek) Bu ne amk şimdi? Diğerleri önemsiz ama sana iki çift lafım var Dom... geçmiş olsun, gerçekten.

Perry söyleyip söylememek arasında kalmış gibi duraksıyor, Hernesikimsen yeni soru sormadan sadece mikrofonu biraz daha ona yaklaştırıyor. Derin bir nefes alma sesiyle birlikte,

Jack Perry: Bak Dom, ikimizin de birbiriyle en iyi dostlar olmak gibi bir hevesi yok, doğru muyum? Yani benden tavsiye de almazsın değil mi? Bak sana ne diyeceğim, kendine çok yüklenme, rehabilitasyon sürecini atlat ve sevgilin Liv'den özür dile, olur mu? Lütfen olsun Dom, sana daha elimi bile sürmeden düştüğün durum buysa, karşıma çıktığında seni konuşamayacağından emin olana dek sikeceğimden emin olurum ve işte o zaman sürünerek bile olsa o ringe bir daha yaklaşamazsın, tamam mı Latino Heat'im? Te beso.

Bay Hernesikimsen: Mesaj gayet netti bay Perry, katılımıınız için teşekkürler. Keyfini çıkarın.

510w9tl.png

Herno orayı terk ederken Perry onun arkasından bakıyor, prömiyere katılmak çok da ilgisini çekmiyor gibi. Herno kameramanın yanına gidip bir şeyler konuşurken Perry de onlara hissettirmeden yaklaşıyor.

Kameraman: Getir'den kupon var mı?
Bay Hernesikimsen: Yemeksepeti'ne yeni kampanya gelmiş ondan söylesek ya?
Kameraman: Lan dalga mı geçiyorsun?! İşçi ve sendika düşmanı her yere, her şeye boykot! (sesini kısaltarak) Ekmek teknesi hariç tabi.
Bay Hernesikimsen: Sikerim işçini de sendikanı da, günah keçisi ben miyim oğlum AÇIZ LAN-

Perry Herno'yla kameramanın omzuna iki kolunu atıyor. İkisi de şaşkın şaşkın cümlelerini toparlamaya çalışırken Perry konuşturmuyor onları.

Jack Perry: Herno, ben iyice dinle ve karşı çıkma. Ben prömiyerden çıkana kadar süren var, minibüsümü al ve tüm çalışanlara yemek yaptırıp gel. Nereye gitmen gerektiğini söylememe gerek yok herhalde, yaka kartını gösterip hesabı Dom'a yazdırmayı unutma yeter.

Perry ikilinin omzuna iki tap yapıp salona geçiş yaparken Herno'nun duygusal ve gururlu bakışlarını da görüyoruz. Çalışanların sayımını yapıp hızlıca minibüse doğru gidiyor.

Screenshot-11.jpg

Bay Hernesikimsen: Zeki, geliyorum.

Kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Jack Perry
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi