RPG Bada Bing Bada Boom

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
3r55p6g.jpg

American Airlines Center'ın girişine bir araç yanaşıyor. Kapıdan ilk Luca Crusifino iniyor ve arkadaki kapıya yönelip arka kapıyı açıyor. Oradan da Tony D'Angelo çıkıyor.

32tvt11.jpg

Ardından tüm aile teker teker arabadan iniyor. Kameralara gövde gösterisi yaptıktan sonra kendilerini çeken paparazzilere bakıp konuşmaya başlıyor.

ds7ur62.jpg

Geçen hafta bu şirketi D'Angelo bünyesine almaya çalışan beni bugün benden habersiz bir maça çıkartacaklar. Sciocchezze! Büyük saçmalık. Bu haber Stacks'e e-posta aracılığıyla ulaştı. Bana böyle şeylerin haberi gelmiyor çünkü belli değil mi? Daha Twitter bile kullanamıyorum. (Stacks kulağına bir şey fısıldıyor) ONUN ADI TWITTER DA DEĞİL Mİ? Her neyse bunu benim yüzüme söyleyemiyorlar çünkü korkuyorlar. Bir kreş çocuğunun ilk günü kadar benden korkuyorlar. Leo Kruger, Dark bilmemne? Enzo Amore? Bunlar kim amına koyayım! Beni bu şaklabanlarla aynı kafese koymanız çıkartacağım sesi kısmayacak ama bazı insanların tamamen susacağına emin olabilirsiniz. Benden bir şey mi kanıtlamamı istiyorsunuz? Ridicolo! Asıl bu şirket için fiyat arttıran bu Meksika kaçağının bana neden bu kadar fiyat yükselttiğini, neden PGW'nun değerli olduğunu bana ispatlaması için ona şahsen ben fırsat veriyorum. Çünkü bu maça D'Angelo Family eksiksiz çıkacak. Yanımdaki iki casuale tipe de ihtiyacım yok biz üç kişi o ringe çıkarız ve BADA BING BADA BOOM! İşi bitiririz. Ana olayda görüşürüz.

3z9af4o.jpg

Tony D'Angelo parmağını şıklatıyor ve komutu alan herkes Tony D'Angelo'nun arkasından yürüyerek binaya giriş yapıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Tony D'Angelo
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi