Rob Van Dam AEW Yerine WWE ile Anılmak İstiyor

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Sadece Wwe ile anılmak istediğinden bahsetmişte basbaya moxleyin spotu üzerinden bunu ifade etmiş adam. Düşene bi tekme de benden dercesine yapmış bu açıklamayı, bana öyle hissettirdi. Rvdyi severim, moxleyi aksine hiç sevmem ama biraz haksızlık var ya. Sektördeki bi insan evladı da bu adamın yaptığı hakkında olumlu birşey söylemez mi? Birde dediğin gibi Rvd hardcore şirketlerde bulunmuş, kendi isteğiyle tercih etmese de böyle spotların içinde bulunmuşluğu olan birisi. Üstelik Rvd diyince akla direkt Ecw geliyor. Hani hardcore bi şirket sayesinde ünlenmişken, geçmişte böyle spotların içinde bulunmuşken, hardcore maçların da alıcıları olduğunu en iyi bilen kişilerden olmasına ragmen hem ünlendiği yere hem moxleyin spotuna hard girmesi absürt kaçıyor bence.
Hardcore ile deathmatch spotu arasında fark var. ECW maçlarında şöyle bir spot çok zor görürsün. Hatta belki de hiç görmezsin 1-2 vardır diye böyle dedim. RVD'de bu yüzden sitem etmiş olabilir de bana da bir olay yüzünden bu kadar nefret kusması absürt geldi. Gelecekteki WWE işleri için yol yapıyor olabilir.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Önce kendine bak gibisinden değil de ünlendiği yeri bu kadar fazla eleştirmesinden rahatsızım ben. Onun Wwe'de önünü açan kitle Ecw'da hardcore maç izleyen kitleydi sonuçta. Ekmek yediği kaba sürekli orda güreş maçı olmuyordu gibisinden bok atmak benim absürt diye nitelendirdiğim.
Sonuçta hepimizin yaptığı şey. Yükselmek için en iyi seçeneği buydu onu seçti. Sevmek ile sevmemekten çok, kariyer olarak bakabilmeliyiz. Herkes hoşuna gitmeyen yerlerde çalışıyor sonuçta. Bunu demesinde bence hala bir sorun yok. Şirkette yükseldi de yine de şirket onu kaşına gözüne yükseltmedi, yükselmek için çabaladı.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Normal bir durum falan değil, hitap etmemesi ayrı konu, bu güreş değil demek ayrı konu, tamamen bomboş bir old güreşçi açıklaması yapmış.
Bu biraz kendi yorumu, kişisel görüş belirten bir açıklama. RVD'nin açıklamasını beğenmemek gayet normal, kullandığı kelimelere de saçma diyebiliriz ancak yine de bunu eleştirmesi/beğenmemesi normal. Benim normal diyerek anlatmaya çalıştığım şey o.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Önce kendine bak gibisinden değil de ünlendiği yeri bu kadar fazla eleştirmesinden rahatsızım ben. Onun Wwe'de önünü açan kitle Ecw'da hardcore maç izleyen kitleydi sonuçta. Ekmek yediği kaba sürekli orda güreş maçı olmuyordu gibisinden bok atmak benim absürt diye nitelendirdiğim.
Bana da fazla abartması absürt geldi. AEW'nun bu spotu da bana biraz abartı geldi de şöyle bir yorum bence abartıdır.
FvfSYLeXsAAo4hH.jpg:large

RVD'nin öncüsü olduğu hardcore güreş
ASDFSAFADFAASDFASDGASDFASF Bu arada şaka bir yana türünün en iyi örneklerinden. En iyisi asla değil ama çok çok iyilerden.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi