Rob Van Dam AEW Yerine WWE ile Anılmak İstiyor

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley

Rob Van Dam, AEW'nun Jon Moxley vs. Cope maçındaki spike spotu gibi şeyler yaptıkça, AEW yerine WWE ile anılmayı tercih ettiğini söylüyor:

"Bu benim için güreş değil. Açıkçası, bu iş için çok şey feda etmek anlamına geliyor. Ama AEW böyle şeyler yaptıkça, kişisel olarak AEW yerine WWE ile ilişkilendirilmeyi daha çok tercih edeceğimi hissediyorum."

"Birkaç yıl önce, dostum, büyüyorlar, oraya çıkmak için bir şeyler deniyorlar ve sonra hapishaneyi mahkumların yönettiği hissi var...".

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
567
Beğeni sayısı
1,435
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Edge
Çok gereksiz tepki var bence bu maça ya. Hani şu durumda Moxley değil başka bir güreşçi olsa anlayacağım bir nebze de. Moxley'in olayı buydu ki. Onun zamanında FCW yapmasını sağlayan bile onun bu stiliydi.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
RVD gibi hardcore güreşin öncüsü olmuş adam bile bunu söylediyse bir problem var mı desem yoksa aynı sebepten ötürü biraz abarttı mı desem bilemedim.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura

Janice spotu, Moxley ve Cope'un spotundan daha safe. RVD hardcore şirketlerde çalışmış olsa da, en tehlikeli spotları en fazla chair vuracakken sandalyeye yediği tekme ile suratına çarpması. Her insan hardcore güreşten hoşlanmak zorunda değil. Ayrıca dediği şey sadece kendisinin WWE ile anılmasını istemesi. Gayet normal bir durum, hakem oyna devam diyor.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Janice spotu, Moxley ve Cope'un spotundan daha safe. RVD hardcore şirketlerde çalışmış olsa da, en tehlikeli spotları en fazla chair vuracakken sandalyeye yediği tekme ile suratına çarpması. Her insan hardcore güreşten hoşlanmak zorunda değil. Ayrıca dediği şey sadece kendisinin WWE ile anılmasını istemesi. Gayet normal bir durum, hakem oyna devam diyor.
Sadece Wwe ile anılmak istediğinden bahsetmişte basbaya moxleyin spotu üzerinden bunu ifade etmiş adam. Düşene bi tekme de benden dercesine yapmış bu açıklamayı, bana öyle hissettirdi. Rvdyi severim, moxleyi aksine hiç sevmem ama biraz haksızlık var ya. Sektördeki bi insan evladı da bu adamın yaptığı hakkında olumlu birşey söylemez mi? Birde dediğin gibi Rvd hardcore şirketlerde bulunmuş, kendi isteğiyle tercih etmese de böyle spotların içinde bulunmuşluğu olan birisi. Üstelik Rvd diyince akla direkt Ecw geliyor. Hani hardcore bi şirket sayesinde ünlenmişken, geçmişte böyle spotların içinde bulunmuşken, hardcore maçların da alıcıları olduğunu en iyi bilen kişilerden olmasına ragmen hem ünlendiği yere hem moxleyin spotuna hard girmesi absürt kaçıyor bence.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Sadece Wwe ile anılmak istediğinden bahsetmişte basbaya moxleyin spotu üzerinden bunu ifade etmiş adam. Düşene bi tekme de benden dercesine yapmış bu açıklamayı, bana öyle hissettirdi. Rvdyi severim, moxleyi aksine hiç sevmem ama biraz haksızlık var ya. Sektördeki bi insan evladı da bu adamın yaptığı hakkında olumlu birşey söylemez mi? Birde dediğin gibi Rvd hardcore şirketlerde bulunmuş, kendi isteğiyle tercih etmese de böyle spotların içinde bulunmuşluğu olan birisi. Üstelik Rvd diyince akla direkt Ecw geliyor. Hani hardcore bi şirket sayesinde ünlenmişken, geçmişte böyle spotların içinde bulunmuşken, hardcore maçların da alıcıları olduğunu en iyi bilen kişilerden olmasına ragmen hem ünlendiği yere hem moxleyin spotuna hard girmesi absürt kaçıyor bence.
ECW hardcore olsa da, RVD hiçbir zaman deathmatch güreşçisi hardcore seviyesinde değildi. Bu yüzden RVD'nin bu konuda absürt bulunması absürt geliyor. RVD hardcore ile anılmak istememesi gayet normal. Moxley'den rahatsız olmuştur, sosyal medyada fanların AEW'i, ECW'ye benzetmesinden rahatsız olmuştur bu ona kalmış bir şey. Yanlış hatırlamıyorsam Moxley maçına da "bu güreş değil" (RVD'nin kendi lafı AEW'e sallamıyorum) demişti. Bunun dahilinde bir açıklama. Bunu yaparkenki amacını ya da olayın nasıl buraya geldiğini de bilmediğim için, Moxley'e herkes tekme atarken, bir tane de ben de atayım mı demek istedi bilemeyeceğim. Sadece RVD'nin eleştirisinin, önce kendine bak diye eleştirilmesi bana saçma geliyor.

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
RVD gibi hardcore güreşin öncüsü olmuş adam
FvfSYLeXsAAo4hH.jpg:large

RVD'nin öncüsü olduğu hardcore güreş

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Normal bir durum falan değil, hitap etmemesi ayrı konu, bu güreş değil demek ayrı konu, tamamen bomboş bir old güreşçi açıklaması yapmış.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Sadece RVD'nin eleştirisinin, önce kendine bak diye eleştirilmesi bana saçma geliyor.
Önce kendine bak gibisinden değil de ünlendiği yeri bu kadar fazla eleştirmesinden rahatsızım ben. Onun Wwe'de önünü açan kitle Ecw'da hardcore maç izleyen kitleydi sonuçta. Ekmek yediği kaba sürekli orda güreş maçı olmuyordu gibisinden bok atmak benim absürt diye nitelendirdiğim.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi