Saraya AEW'dan Ayrıldı!

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Şundan çekeceğiz gel.

Abla bunu niye bu kadar istiyon çok merak ettim
Tamamen kişisel. İlk göz ağrılarımdan kendisi. Kendime yakın hissetmiştim o sıralar.

Abla bunu niye bu kadar istiyon çok merak ettim
Artı, vahşi duruşu, kadınların sadece "görselleriyle" var olmadığını, dövüşebildiklerini gösteren isimlerden biriydi bence o dönem. 21 yaşında Divas? Yaşadığı şeylere rağmen tutkusundan vazgeçmemesi...

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Artı, vahşi duruşu, kadınların sadece "görselleriyle" var olmadığını, dövüşebildiklerini gösteren isimlerden biriydi bence o dönem. 21 yaşında Divas? Yaşadığı şeylere rağmen tutkusundan vazgeçmemesi...
Yaani kısmen öyle kendisi kadınlar devrimi ile sex sells dönemin ortasında bulunduğundan çok eleştiremiyorum. Kadınlar devrimi yönünden bakarsak bok gibi güreşçi. Malum sex sells döneme bakarsak o dönemin gerekliliğini yerine getiren (vince tarafından taciz edilmek ve objeleştirilmek) normal biri benim gözümde.

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Yaani kısmen öyle kendisi kadınlar devrimi ile sex sells dönemin ortasında bulunduğundan çok eleştiremiyorum. Kadınlar devrimi yönünden bakarsak bok gibi güreşçi. Malum sex sells döneme bakarsak o dönemin gerekliliğini yerine getiren (vince tarafından taciz edilmek ve objeleştirilmek) normal biri benim gözümde.
Aynı düşüncede değilim ama saygı duyarım👊

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1