Eylemciler Espressolab'ı Affetmiyor

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Ya abi hadi ya. Millet Starbucks önünde cihatçılar tarafından açık açık tehdit ediliyordu ki hiç mevzu olmadı. Şurada eylemlerin gazı ile iki slogan atılmış ve evet yanlış burada mesele oluyor. Oldu Eslab'deki iki müşteri rahatsız oldu diye bütün eylemleri bütün tepkileri kenara bırakalım Reis'in çizdiği yolda yürüyelim. Ben ikna oldum.

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,214
Beğeni sayısı
1,997
PG Nakit
4,765
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Oldu Eslab'deki iki müşteri rahatsız oldu diye bütün eylemleri bütün tepkileri kenara bırakalım Reis'in çizdiği yolda yürüyelim. Ben ikna oldum.
Starbucks eylemi yapanlar çok kişiyi rahatsız etti biz 2 müşteriyi rahatsız ettik diyorsun. Marka boykot edilir içerisinde oturan veya orada çalışanlar boykot edilmez bu konuda diğer taraf da haksız. Sürekli bir diğer tarafla karşılaştırma halindesin her konuda. Zaten Starbucks veya başka israil malı dedikleri markaları boykot edenler belirli bir kesim değil filistin yanlısı herkes yapar ne kadar doğru bilemem. Ben hiç yapmadım yapmam da. Ama yapanların çoğunluğunu muhafazakar kesim oluşturuyor haliyle. Demek istediğim sadece "cihatcılar" demen doğru değil. alakası olmadığı konuda bile Erdoğan'a gelmişsin ve kimseden bu konu yüzünden bırakın Erdoğan'ın yolundan ilerleyin dediğini görmedim hiç bir yerde.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Starbucks eylemi yapanlar çok kişiyi rahatsız etti biz 2 müşteriyi rahatsız ettik diyorsun. Marka boykot edilir içerisinde oturan veya orada çalışanlar boykot edilmez bu konuda diğer taraf da haksız. Sürekli bir diğer tarafla karşılaştırma halindesin her konuda. Zaten Starbucks veya başka israil malı dedikleri markaları boykot edenler belirli bir kesim değil filistin yanlısı herkes yapar ne kadar doğru bilemem. Ben hiç yapmadım yapmam da. Ama yapanların çoğunluğunu muhafazakar kesim oluşturuyor haliyle. Demek istediğim sadece "cihatcılar" demen doğru değil. alakası olmadığı konuda bile Erdoğan'a gelmişsin ve kimseden bu konu yüzünden bırakın Erdoğan'ın yolundan ilerleyin dediğini görmedim hiç bir yerde.

Birincisi yapılanı ben de yanlış buluyorum.Fakat şu oldu diye de haklı eylemlere gölge düşemez kardeşim. Mustafa Varank'ın haber sayfasından atılan bir tweet için ne yorum yapmamı bekliyorsun? Kaç gündür insanlar haksız yere gözaltına alınıyor. 22 yaşında genç Berkay Gezgin gözaltına alındı mesela. Bir grup kendini bilmez Eslab'da oturan insanlara hakaret etti diye buradan mağduriyet devşirmek şark kurnazlığıdır. Benim karşı çıktığım bu. Yoksa özgürlükleri savunuyorum. İnsan ister gider Eslab'den içer isterse de mahalleseki kırathaneden banane. Ha ben içmedim içmem.

Starbucks boykotlarında ise kimse kimseyi kandırmasın. Starbucks'ta kahve içen gençlere saldırmak isteyenler oldu. Camlara taş atıldı. Diyarbakırda şeriat isteyenler McDonalds Burger King gibi mekanları bastı. Bunlara cihatçı demeyeceğim de kime cihatçı diyeceğim. Dün sırtını sıvazladığınız ibda c isimli örgüt bizzat cihat ilan etmiş. Ne diyeceğim bu insanlara? İklim aktivisti mi? Cihatçı kelimesi senin için bir hakaret mi bilmem ama bahsettiğim grup bununla övünüyor.

Erdoğan rejimine karşı yapılan protestolarda konunun nereye gelmesini bekliyorsun?

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi