Kadın Midcard Kemerlerine Verilen Adaletsiz Ekran Süresi

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,373
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Chelsea açıkça aktif şampiyonlar arasında favorim ve aldığı süreye isyanım yok. Bu daha çok Lyra’nın resmen gözükmemesi üzerine. Kadın kemerini aldıktan sonra resmen silindi ve her gördüğümde “bu kimdi?” diye sormama sebep oldu. En azından düzenli bir segment ya da maç süresini hakkettiğini düşünüyorum.
IMG_3604.jpeg

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,373
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Lyra iki haftada bir kemer korumaya çıkıyor nasıl süre alamıyor ya?
Hiçbir hikayesi olmayan kişilerle 10 dakika altı maçlara çıkıyor o da aralıklı olarak. Kemeri aldıktan 6 hafta sonra ilk savunmasını yaptı zaten, Chelsea ise hem aktif segmentlerde hem de hikayelerde güzel şekilde yer alıyor. RAW kadın kadrosu pek kalabalık olmadığı için anlıyorum da bari ellerinde olan Dakota Kai ile güzel bir feud işleyip doldursalardı.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Bu Lyra'nın sıkıcı bir isim olmasından kaynaklı. 2 haftada bir maçı oluyor ama her gördüğümde aa bu kadın da vardı şeklinde tepki veriyorum.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,025
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Lyra'nın karakter epezik çünkü. Yanına veteran bir isim veriyorlar her segmentte o da ona aşkla bakıyor hep segment özetleri bu. Chelsea şu an kendini en iyi satan ve izleten kadın güreşçi olabilir. Çok normal böyle olunca da.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi