RPG Bambino Debole

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo

image.jpg

Bir çocuk televizyon karşısında çok heyecanlı bir şekilde Wrestlemania 21'i izliyor. Eddie Guerrero ile Rey Mysterio'nun karşılaşması belki de o çocuğu mutlu edecek yegane şeydi. Ama normal çocuklar gibi Rey Mysterio'nun safını değil, Eddie Guerrero'nun safını tutuyordu. Yine de fark etmezdi, iki türlü de çok eğleniyordu. Kovasında patlamış mısırı, tek derdi favori güreşçisinin maçını kazanmasıydı.

Wrestlemania 21 - Eddie Guerrero vs Rey Mysterio

r6ohou5.jpg

Eddie Guerrero, Arm Wrench ile rakibinin kolunu zorluyor. Rey Mysterio, iplere doğru gitmeye çalışsa da Eddie ona izin vermiyor. Eddie onu yere doğru baskılamaya çalıştığı esnada Mysterio güzel bir Dropkickle Eddie’yi sersemletiyor. Low Kicklerle rakibinin gardını kırdıktan sonra iplerden sekerek Springboard Crossbody deniyor; ama Eddie o hareketi Bacbreaker’a çeviriyor. Mysterio yere inmeden de bir Suplex geliyor! Ardından bir tane daha ve Three Amigos’u da tamamladıktan sonra Eddie ringin köşesini gösteriyor. Seyirciler yuhalarken Eddie aldırış etmeyip ringin köşesine çıkıp Frog Splash deniyor; AMA YERE ÇAKILIYOR! Rey Mysterio gücünü toparladıktan sonra Eddie’nin sırtına bir Dropkick vurarak onu iplere yüzü koyun gönderiyor. Hiç vakit kaybetmeden iplerden sekiyor ve 619! Eddie’nin işi tamam. West Coast Pop için Springboard’dan atlıyor; ama Eddie Guerrero onu havada yakalayıp Powerbomb ile yere çakıyor. 1….2…. Rey son anda attı! Eddie Guerrero hakeme itiraz etse de sonuç değişmiyor. Eddie, Rey’i kaldırıp köşeye atıyor.

t3tysow.jpg

Peşinden kendisi giderken Rey’den bir dirsek darbesi. Eddie bir daha üstüne koşarken bu sefer suratına tekmeyi basıyor Rey. Eddie sersemlemişken Hurracanrana için Eddie’ye doğru koşuyor. Eddie bir kez daha Rey’i Powerbomb’a almak için reverselerken Rey bir anda West Coast Pop yapıyor 1….2….3!

Kazanan: Rey Mysterio​

Televizyon kapanıyor; ama televizyonu izlemiş olan kişi ile şu anki kişi arasında en az 20 yaş fark var diyebiliriz. Artık bu manzaraya çocukluk heyecanıyla değil, tamamen nefretle bakıyor.
3snij3b.gif

Tony D'Angelo: Hayat ne kadar garip değil mi? Bundan 20 sene önce buradaki insanlara gıpta edip onlar gibi olmak isterken belki de şimdi onlara rakip olacağım. Aslında hiç birisiyle herhangi bir sorunum yok ben sadece iş yapmak istiyordum ve bu işi pürüssüz yapmak istiyordum. Profesyonel güreş dendiğinde akla iki tane yer geliyor. Birisi Meksika, öbürü de Samoa. Peh, tabi Samoa'yı bir ülke olarak görüyorsanız. Ben bunu inkar etmek için PGW'ye gelmedim, ben bunu değiştirmek için buraya geldim! İtalya hiç bir zaman profesyonel güreşin kalbinin attığı yer olmadı, ben bunu değiştirmek için buradayım! Peki şu an ne mi yapıyorum? Hiç bir zaman var olmaması gereken Mayhem şovunun başlamasını bekliyorum. Evet bugün bazı şeyleri netleştirmek için Portland'a geldim. BAMBINO DEBOLE!
Tony D'Angelo son dediğini bağırarak söylüyor.

Tony D'Angelo: Zayıf çocuk.. Benimle iş yaparken beni sikebileceğini mi sanıyorsun? Sence ben böyle bir adam mıyım? Seni dışarıya saldığımda benden kaçmışsın süsü verip onları alaşağı edecektin ve bana geri dönecektin. Bir mahkuma denizin sesini duyumak ile denizi göstermek arasında büyük bir fark olduğunu ben de biliyorum; ama ilk seferinde fare kapanına koşacağını bilmiyordum Wes. Bu şirketi satın aldığımda, bu şirketteki herkes bana çalıştığında nereye kaçabileceğini düşünüyorsun Wes? Dün saldırdığın adamlar seni kurtarmayacak, ben de seni kurtarmayacağım. Bana göstermiş olduğun iki parmağı da kırıp evimde yatan Napoliten Mastiff'ime yedirmek için sabırsızlanıyorum. Yaptıklarını bana sen ödemeyeceksin, sana yaptıklarını ben ödeteceğim! Hani diyorlardı ya Garzalar unutmaz diye, bak şimdi bu şirkette hiç bir Garza kalmadı. Beni görünce hepsi kaçtılar. Samoalıların aksine akıllılık ettiler. Eğer fiyat artarsa, çekeceğiniz eziyet de artar. Buraya geldiğimde tabi ki de kolların beni kucaklamak için kalkmayacağını biliyorum; ama en azından beni zorlayabilecekmiş gibi de yapmayın. PGW er ya da geç benim olacak. Hiç bir koalisyon, hiç bir çaba, hiç bir topluluk ve hiç bir "aile" bunu değiştiremeyecek.
İki omzunu da iki farklı kişi tutuyor.

7cwxuf7.gif
Tony D'Angelo: Credetelo!

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi