David Finlay: En İyi Yol Beni Taklit Etmektir

KAT

mr. iwgp
Konular
1,226
Beğeni sayısı
1,477
PG Nakit
2,300
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
img_86b4372b93149a605edbe58ee803a6d3156724.jpg

New Japan Pro-Wrestling'in düzenlediği New Japan Cup 2025 turnuvasının galibi olan ve 31 yaşındaki David Finlay, 21 Mart'ta düzenlenen ertesi gün basın toplantısında 'küstah' açıklamalarda bulundu. David Finlay, 20 Mart'ta Nagaoka'da düzenlenen şovda, Shota Umino ile yaptığı final karşılaşmasını kazandı ve bu onun ilk kez New Japan Cup'u kazanması oldu. Bunun sonrasında, 5 Nisan’da; Tokyo'da bulunan Ryogoku Kokugikan’da IWGP World Heavyweight Şampiyonu Hirooki Goto’ya meydan okuyacağı resmi olarak duyuruldu.

Basın toplantısına pembe bir takım elbise ile gelen David Finlay, şu sözlerle 'kibirli' bir çıkış yaptı: ''Benim zaferim için teşekkür etmesi gereken insanlar var. Öncelikle Red Shoes Umino (Shota Umino'nun babası, maç hakemi)... Benim sayemde oğlun kurtuldu. Benim sayemde Shota, çaylakken sahip olduğu o parıltısını geri kazandı, değil mi? Rica ederim. Ama şunu unutma, yalnızca yürek ve azimle New Japan Cup kazanılmaz.” diyerek 'sinsi' bir gülümsemeyle konuştu. Ardından da sözlerini şu şekilde sürdürdü: ''Ve tabii Goto’nun çocukları... Benim zaferimle birlikte, Goto ailesi için kabus dün başladı. Sahte mutlu sonlar artık yok. Sizi gerçeğe geri döndüreceğim.'' Bu sözleriyle, geçen yıl Ekim ayında Ryogoku’da düzenlenen IWGP Global Heavyweight Championship maçında Goto’yu ezici şekilde yenip, Goto’nun çocuklarını ağlatan olayı da 'zalimce' yeniden gündeme getirdi.

Durmak bilmeyen David Finlay, sözlerine şu 'kışkırtıcı' ifadelerle devam etti: ''Tabii ki Goto… Asıl bana en çok teşekkür etmesi gereken kişi sensin. Geçen yıl New Japan Cup'tan sakatlık nedeniyle çekilmemiş olsaydım, o sözde ''Goto devrimi'' hiç doğmazdı. Hatta geçen yıl New Japan Cup'u ben kazansaydım, Tetsuya Naito’yu da yenip IWGP şampiyonu olmuştum zaten.” diyerek mevcut şampiyona açıkça meydan okudu. Ardından Hirooki Goto’nun geçenlerde şampiyonluğunu babasının mezarına gidip bildirmesini hatırlatarak şunları söyledi: Goto’nun IWGP World Heavyweight Şampiyonu olduktan sonra babasının mezarına gidip bunu bildirdiğini gördüm. Dürüst olmak gerekirse, bana göre çok geç kalınmış bir şey ama duygusunu anlayabiliyorum. Ben de benzer şekilde, IWGP World Heavyweight Şampiyonu olduğumda babamın karşısına çıkıp o kemeri suratına çarpacağım. Çünkü ona ''Seni gidi pislik… Bak, artık senden daha güçlüyüm, bunu kanıtladım.'' demek istiyorum. Bu sözlerle David Finlay, uzun süredir güreşçi olarak karşılaştırıldığı babası Dave Finlay’a karşı içindeki derin öfkeyi de gözler önüne serdi.

Ayrıca David Finlay, final maçının ardından Shota Umino’ya hitaben ''Ben senin örnek alacağın kişiyim. İşte bu, senin yürümen gereken yol.'' diyerek, adeta onu BULLET CLUB War Dogs grubuna davet eder gibi bir açıklama yapmıştı. Bu sözleri hakkında tekrar sorulduğunda, David Finlay şu açıklamayı yaptı: ''Nasıl anlarsanız anlayın fark etmez. Ama dürüst olmak gerekirse, Shota Umino’yu kendime yakın hissediyorum. Çünkü o da bir 'ikinci nesil'. Hep babasının ve hayranların beklentilerini omuzlarında taşıyarak savaştı. Ben de aynı şeyleri yaşadım, aynı yüklerin altından geçtim ve bugünlere geldim. Onun ne gibi sıkıntıları var tam olarak bilemem, ama etrafındaki seslere, baskılara ezilmeden, tıpkı bir elmas gibi yeniden doğup parlamak istiyorsa, dürüst olayım… Benim gibi olmak, benim yolumdan gitmek, onun için en doğru seçenek olabilir.” Her ne kadar Shota Umino’nun babası bir hakem olduğundan teknik olarak 'birinci nesil' olarak sayılsa da, David Finlay kendisi gibi bir güreş ailesinde büyümüş biri olarak aralarındaki duygusal bağı açıkça ifade etmiş oldu. Shota Umino'nun cevabı merak ediliyor.

Kaynak

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
230
Beğeni sayısı
736
PG Nakit
805
''Ve tabii Goto’nun çocukları... Benim zaferimle birlikte, Goto ailesi için kabus dün başladı. Sahte mutlu sonlar artık yok. Sizi gerçeğe geri döndüreceğim.''​
Goto’nun IWGP World Heavyweight Şampiyonu olduktan sonra babasının mezarına gidip bunu bildirdiğini gördüm. Dürüst olmak gerekirse, bana göre çok geç kalınmış bir şey ama duygusunu anlayabiliyorum. Ben de benzer şekilde, IWGP World Heavyweight Şampiyonu olduğumda babamın karşısına çıkıp o kemeri suratına çarpacağım. Çünkü ona ''Seni gidi pislik… Bak, artık senden daha güçlüyüm, bunu kanıtladım.'' demek istiyorum.
Baba al o kemeri babaa

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi