13 Nisan 2009 | RAW Şov İncelemesi

Konular
146
Beğeni sayısı
252
PG Nakit
2,055
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Hazırlayan : Beautiful Madness ( Reckless Behaviour)

1-1422295280.jpg

Şirket: World Wrestling Entertainment
Tarih: 13 Nisan 2009
Yer: Philips Arena, Atlanta Georgia

Pyrolar eşliğinde şov başlıyor.

Batista ringe geliyor elinde mikrofon var.

Batista : Uh ! Haha şaka, Bunun nasıl bir his olduğunu söylemem, geri döndüğüm için mutluyum.Sizin beni özlemenizden çok ben de sizi özledim çocuklar. Bu ringe dönmek dört ayımı aldı.Bir şey benim dirilişime neden oldu.

Ekranda 4 ay önceki maçta Batista'nın Randy Orton tarafından ihanetine ve RKO saldırısna dair kesitler görüyoruz.

Batista : Kafamda dört ay boyunca hep tekrar tekrar tekrar aynı şeyleri düşündüm. En kötü parçası beklemekti. Orada oturup sadece bekliyorsun. Her saniye,her dakika, her gün Randy Orton'u düşünüyorum. Beklemekten yoruldum. Geri döndüm ! Artık beklemek yok ! Ve Orton erkek gibi gelip buraya benimle yüzleş. Eğer gelmezsen arena'nın her karışını arayıp seni bulurum.

Bu sırada Here Comes the money duyuluyor ve Shane McMahon ringe doğru geliyor.

Shane : İlk olarak tekrardan aramıza hoşgeldin. İlk önce hatırlamanı istiyorum, Randy sana yaptığı şeyin aynısını bana da yapmıştı. Babama hatta kız kardeşim de, bunu kelimelerle tarif edemem ama Randy Orton'u ben de istiyorum. Bu gece kim yeniden doğmak istiyorsa Batista, o benim !

The game duyuluyor, Triple H ringe geliyor ve konuşmaya başlıyor.

Triple H : Shane ! Burada anlaman gereken şey, tüm bu olanların nedeni, Orton ile ilgili tüm şeyler, sana ve babana yapılanlar, tüm sebebi benim ! Çünkü Orton beni tehdit etmek için bu olayları yaptı. Hepsi benim hatam. Randy karımı ve çocuklarımı aldı tehdit etti ben sadece izlemekle yetindim, bunların hepsini ben başlattım, ve bunu bitirecek olan da benim. Sana sormuyorum, sana söylüyorum Randy Orton benimdir!

Excuse me, excuse me !!!!!!!!

Vickie Guerrero
: Ortonla yüzleşecek ve kozlarını paylaşacak biri varsa bana sormalı.! Ben Raw genel müdürüyüm. Şimdi siz üçünüz, eğer bir şans istiyorsanız , The Legacy'e karşı takım olup Backlash'de maça çıkacasınız. Excuse me !!!! Hatırlatmama izin verin, eğer bu geceki gibi aşırı davranırsanız maçta, diskalifiye ve count-out olursunuz ve yeni WWE şampiyonu Randy Orton olur. Backlash'den önce Randy Orton ile karşılaşmak istiyorsanız, bir fırsatım var ama sadece biriniz için. Randy Orton bu gece burada, ona istediğini vereceğim. Bu gece üçünüz , Cody ve Ted Dibiase ile 3 on 2 Handicap Match'da karşı karşıya geleceksiniz. Eğer Legacy kazanırsa hiç biriniz Randy ile yüzleşemeyecek. Ama sizin takımınız kazanırsa, pinfalı yapan kişi gelecek hafta Randy Orton ile yüzleşecek. Beyler vakit ayırdığınız için teşekkürler, başarılar.

Rey Mysterio vs Evan Bourne - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor. İkili lock-up ile maça başlıyorlar. İki tarafta üstünlüğü ele almaya çalışıyor. Evan üstünlüğü ele alıyor ve Rey'i kaldırarak yere çarpıyor. Şimdi Mysterio üstünlüğü ele alıp tuş deneyecekken, Evan müsaade etmiyor ardından Rey'i iplerden dışarı atıyor ama Rey iplere tutunuyor düşmüyor. Rey apronda beklerken, Evan Headbutt yaparak karşılık veriyor.Ardından Sunset Flip ile Rey'in bacaklarından tutup aşağı atmayı deniyor ama Rey kurtuluyor ve tekme atıyor. İkili şu an ringin dışında yumruklaşıyor derken üzerine koşan Evana Rey çelme atarak düşürüyor.İkili tekrar ringdeler. Rey tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Rey Evanı iplere yollayacakken Evan'dan bir tekme geliyor. Ardından Rey iplere gidiyor dönüşte de MoonSault ile rakibine atlıyor ama o da ne Evan'dan tekme geliyor. Evan tuş deniyor başarısız bir tuş denemesi. Evan şimdi de Headlock bağlıyor,Rey kolay bir şekilde kurtuluyor derken Evan'dan yine bir tekme geliyor, ardından Standing Moonsault ! Tuş deniyor ama Rey kurtuluyor.Evan ringin köşesine çıkıyor. Ama yerden bir hışımla kalkan Rey ona saldırıyor. Ardından Rey'den Hurricannare geliyor. Tuş deniyor Evan kurtuluyor.Evan'dan bir tekme geliyor ardından Rey iplere gidiyor dönüşte ise Evanı iplere asıyor, 619 çanları çalıyor, ve 619 geliyor ! Rey hemen ringin köşesine çıkıyor ve Splash ile rakibinin üzerine atlıyor. Tuş denemesi başarılı.

Kazanan : Rey Mysterio

RAW'a draft olan ilk kişi MVP oluyor.

Kane vs The Brian Kendrick (w/ Ezekiel Jackson) - Single match

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Brian Kendrick'ten tokat geliyor ve hemen ringden kaçıyor. Kane peşinden gidiyor. Rİngin etrafında koşuşturuyorlar. Bu sırada Ezekiel Jackson'a Kane'den Big Boot geliyor. Brian Kendrick'e de bir Uppercut vuruyor. İkili ringin içindeler tekrardan. Brian Kendrick'ten bir tekme geliyor, Kane aşırı sinirlendi ve Chokeslam geliyor ! Tuş deniyor ve başarılı. Kane için kolay bir lokma oluyor.

Kazanan : Kane

RAW'a draft olan ikinci kişi Big Show oluyor.

Arka alandayız.

Vickie Guerrero : Yeni Raw genel müdürü için çok heyecanlıyım. Demek istediğim WWE direktörlerinden çok fazla destek alıyorum, Chavo ! bu benim için yeni bir ışık.

Chavo Guerrero : Sana katılıyorum ama ...

Kapı çalınıyor ve gelen kişi Randy Orton !

Randy Orton : Git buradan Chavo!

Vickie Guerrero : Hayır ! Chavo kalıyor ne istiyorsun Randy ?

Randy Orton : Şovun başlarında ne yaptığını zannediyorsun Vickie?Lütfen bana söyle. Triple H bu gece kazanırsa gelecek hafta kemer ortada olacak.

Vickie Guerrero : Hayır !

Randy Orton : Sana inanamıyorum, Smackdown'da her ne halt ettiysen burada işlemez burası RAW ! Generel müdür olarak, senin her hamleni direktörler izliyor, sana şunu söyleyebilrim Vickie, onlar bu durumdan mutlu değil.

Chavo Guerrero : Ne düşündüğünü bilmiyorum ...

Randy Orton : Kapa Çeneni !

Vickie Guerrero : Bir dakika, eğer bu gece Cody &Ted Dibiase kazanırsa, tuş olan kişi gelecek hafta The Legacy takımıyla yüzleşecek.

Tekrar arkalandayız !

John Cena : Hayır,hayır,hayır bana bir saniye ver.

Jack Swagger : Şampiyonlar burada ! Ben bu şirketin geleceğiyim. Eğer seni yenersem ve Draft alırsam bu gece WWE'nin yeni yüzü ben olurum.Onun adı da iki kez, iki kez Amerikan Amerikan ECW Şampiyonu Jack Swagger!

John Cena : Bu kemerle tanışmadım ama ben John Cena! Sen de Jack Swagger ! Amerikalı ! Evet biliyorum sen Amerikalısın.

Jack Swagger: Amerika

John Cena: Bro bu ülkeyi artık tanımıyorum, Amerika wow,

Jack Swagger : Dinle ben Amerikalı, amerikalıyım!

John Cena: Ha ha ha, kendini amerikalı amerikalı diye tanıtıyorsun. Bu büyük bir saçmalık. Şampiyon burada, burada, ya da beni göremezsin, beni ! Bu gece yeni bir başlangıç yapalım! The all- american Jack-ass !

Jack Swagger : Dinle Cena !

John Cena : Saygı göstermeyi öğreneceksin, RAW'a hoşgeldin. Saygı !

Maryse,Michelle McCool & Natalya vs Melina Mickie James & Kelly Kelly - Tag Team Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor derken takım arkadaşı olan Maryse ve Michelle tartışmaya başlıyor. Natalya araya girip ikiliyi ayırmaya çalışıyor. Bu sırada bunu fırsat bilen Mickie,Melina, Kelly Kelly saldırıyor onlara. Melina Maryse dalıyor tekme ile ringin dışına yolluyor. Diğer köşede Natalya ile Kelly Kelly birbirine girdiler ringden düşüyor ikili. Bu sırada Michelle ile Mickie James kapışıyor. Ortam biraz sakinleşiyor, şu an ringde Mickie ile Michelle var. Michelle'den yumruk geliyor. Mickie de karşılık veriyor. Bu sırada Michelle'den br uppercut geliyor, ardından Mickie'yi iplere yolluyor dönüşte de Mickie'den Dropkick geliyor. Tuş deniyor ama başarılı olamıyor.Mickie ringin köşesinde Michelle üzerine koşarken bir yumruk vuruyor, Mickie ardından Hurricanrana yapıyor ve ringin köşesine çıkıyor.Tam atlarken Michelle'den tekme geliyor. Mickie hareketsiz yerde yatıyor. Michelle tuş deniyor ve başarılı oluyor.

Kazanan : Maryse,Michelle McCool,Natalya

Smacdown'a draft olan ilk kişi Melina oluyor.

John Cena vs Jack Swagger
- Single match

Zil çalıyor ve maç başlıyor. İkili lock-up ile maça başlıyor. Swagger üstünlüğü ele alıyor ve tekme ile düşürüyor Cena'yı. Tekrar lock-up yapıyorlar, Swagger'dan Slam geliyor ardından Headlock bağlıyor. Cena kurtuluyor ve bir yumruk ardından iplere gidiyor dönüşte ise Shoulder block vuruyor. Swagger ringin dışına kaçıyor, Cena peşinden gidiyor ve bir Clothisline geliyor. İkili tekrar ringde, Cena tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Şimdi de Swager'dan bir tekme ve Clothisline. Swagger Cena'yı ringin köşesine doğru götürüyor ve orada yumrukluyor ardından Cena'nın kafasını ringin köşesine çarptırıyor. Swagger Cena'yı diğer köşeye yolluyor, Cena çarpmanın etkisiyle yere düşüyor. Cena tam kalkarken Swagger'dan sert bir Clothisline geliyor ardından gövde gösterisi yapıyor. Cena şimdi durumu ele alıyor ve yumruklar geliyor ard arda ve Swagger'ı ringin köşesine yolluyor. Üzerine giderken Swagger kenarı çekiliyor,Cena ringin köşesine çarpıyor. Şimdi Swagger Full Nelson lock bağlıyor, Cena kurtulmaya çalışıyor ve bir yumruk geliyor. Ardından iplere gidiyor dönüşte ise Shoulder Block, ardından tekrar bir Shoulder Block. Cena şimdi de Side Slam yapıyor. Seyirci adeta çılgına dönüyor, Five-Knuckle Shuffle da geliyor. Cena Attitude Adjusment için Swagger'ı kaldırıyor ama Swagger iplere tutunuyor, ve Swagger'dan Big Boot!Swagger'dan şimdi de Headbutt geliyor, Cena kendini spiker masasında buluyor. Cena içeri giriyor ve ikili aynı anda birbirlerine Clothisline yapıyor. Hakem sayıyor 1,2,3,4,5,6,7,8,9 , Cena'dan ard arda yumruklar geliyor derken Swaggr altta kalmıyor ve DDT yapıyor. Tuş denemesi başarılı olamıyor.Swagger'dan Big Boot geliyor tekrar tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Swagger Cena'yı kaldırıyor ama Cena kurtuluyor ve iplere gidiyor ama Swagger'dan Suplex geliyor. Tuş deniyor yine başarılı olamıyor. Swagger şimdi koşarak ringin kenarından Cena'nın üzerine atlayamı deneyecekken Cena ayaklanıyor ve Swagger Cena'nın omuzlarında. Bu Attitude Adjusment için bir sinyal gibi gözüküyor ve Attitude Adjusment geliyor. Cena işi garantiye almak istiyor ve STFU bağlıyor. Swagger daha fazla dayanamıyor ve pes ediyor.

Kazanan : John Cena

Raw'a draft olan üçüncü kişi Matt Hardy oluyor.

ve ...

Raw'a draf olan dördüncü kişi Triple H oluyor.

Bu sırada ringde zaferini kutlayan Cena'ya hain bir saldırı oluyor. Edge seyircilerin arasından bir anda fırlıyor ve Cena'ya dalıyor ardından geldiği yerden gözden kayboluyor.

Arka alandayız.

Cody Rhodes : Randy ihtiyacın olan ne?

Randy Orton : Dinleyin çocuklar bu gece kazanırsanız onların birini karşımıza alacağız, eğer kaybederseniz onlardan biriyle yüz yüze yüzleşmek zorunda kalacağım. Stratejinizi izleyeceğim.

Cody Rhodes: Randy sakın maçta bir şeyler yapma.

Ted Dibiase : Randy bunların ego manyak olduğunu biliyorsun. Bu gece onlar elinden gelen her şeyi yapacaklar, tek başımıza kazanamayız sen de Backlash'da WWE şampiyonluk kemerini kazanamazsın!

Randy Orton : Bunu sevdim.

Maç başlamadan Beth Phoenix ringe geliyor. Elinde mikrofon var, konuşmaya başlıyor.

Beth Phoenix : Merhaba Santino Marella benim küçük Carelli. Bu gece buraya gelme sebebim eğer Khali bu gece seni yenerse senin küçük kız kardeşin Santina Marella, gelecek hafta Khali'nin konuğu olacak ve Khali onu öpmek isteyecek.

The Great Khali vs Santino Marella - Single Match

Maç başlıyor. İkili karşı karşıya geliyor. Santino'dan ard arda yumruklar geliyor. Khali'ye rüzgar gibi gelmiştir bu. Khali Santino'yu tutup savuruyor ve boğazından yakalıyor. Santino iplere tutunarak kurtuluyor. Santino iplere gidiyor dönüşte ise Khali'den Clothisline ardından bir chop vuruş geliyor. Khali'den tuş denemesi ve başarılı.

Kazanan : The Great Khali

Smackdown'a draft olan ikinci kişi CM Punk oluyor.

Kofi Kingston vs The Miz (/w John Morrison) - Single Match

Maç başlıyor.İkili maça lock-up ile başlıyor. Miz üstünlüğü koruyor, derken Kofi üstünlüğü ele alıyor. Tekrar lock-up yapıyorlar. Kofi iplere gidiyor dönüşte de Shoulder BLock geliyor. Bir lock-up daha geliyor, Kofi'den yumruk geliyor, Miz iplere gidiyor dönüşte de Shoulder Block geliyor. Tekrar iplere gidiyor Miz, Kofi kurtuluyor ilkinde, ikincisi derken üçüncüsün de Jumping Back Elbow vuruyor.Kofi şimdi de Arm lock bağlıyor. Miz iplere tutunarak kurtuluyor ve Kofi'ye yumruk ve tekmeler ile saldırıyor. Kofi den akrobatik hareketler geliyor ve Miz'i ringin dışına yolluyor. Bu sırada Miz ile Morrison konuşurken bunu fırsat bilen Kofi Miz'in üzerine doğru koşuyor ama Kofi işte yine gövde gösterisi yapıyor. Boom boom boom tauntunu da yapıyor ve koşarak bir Dropkick geliyor. Bu sırada Morrison , Kofi ile atışırken Miz de Dropkick ile karşılık veriyor. Miz şimdi de Kofi'yi kaldırıp aprona çarptırıyor.Tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Miz şimdi Headlock bağlıyor. Kofi seyircinin desteği ile ayaklanıyor ama Miz'den tekmeler geliyor tekrar Headlock bağlıyor.Miz'in bırakmaya hiç niyeti yok gibi. Kofi kurtulmak için efor sarfediyor ve yumruk atıyor ama Miz'de aynı şekilde karşılık veriyor. Miz tuş deniyor ve başarılı olamıyor Miz şimdi Kofi'nin kafasını iplere sıkıştırıyor. Hakem sayıyor ve bırakmak zorunda kalıyor. Miz tuş deniyor yine istediği sonucu elde edemiyor. Miz kontrolü iyice ele geçiriyor ve tekrar bir Headlock bağlıyor. Kofi yeter artık dermişcesine deliye dönüyor. Yumruk atarak kurtuluyor ve iplere gidiyor dönüşte de Superpunch geliyor. Şimdi Kofi ringin köşesinde Miz üzerine doğru köşerken tekme atıyor. Kofi hemen ringin köşesine çıkyıor ve Diving Crossbody ile Miz'in üzerine atlıyor. Ama Miz bunu fırsata çeviriyor ve tuş deniyor yine yeniden tuş başarısız oluyor. Miz ayaklanıyor, Kofi'den yumruk geliyor ama Miz kenarı çekiliyor ardından Facebuster geliyor.Miz tuş deniyor yine başarılı olamıyor. Miz aşırı sinirleniyor ve ard arda yumruklar atmaya başlıyor, Kofi geri kalmıyor ve o da yumruk atıyor ardından Russian Leg Swip geliyor. Kofi kendine gelmiş durumda ardından ve iplere gidiyor dönüşte ise Boom Boom Leg Drop geliyor. Tuş deniyor Miz kurtuluyor.Kofi Trouble In Paradise yapacakken Miz eğilerek kurtuluyor ve tuş deniyor yine başarılı olamıyor. Karşılıklı tuş denemeleri ama başarısız oluyor. Kofi ringin köşesine gidiyor, Miz üzerine giderken bir tekme vuruyor ve ringin köşesine çıkıyor. Ama dur bir dakika Morrison Kofi'ye saldırıyor ve maç DQ ile bitiyor.

Kazanan : Kofi Kingston by DQ

Raw'a draf olan dördüncü kişi ise The Miz oluyor.

Buna sinirlenen Miz ise Morrisona saldırarak hıncını böyle çıkartıyor.

15 Man Battle Royal Match ( Edge,Carlito,Chavo,Finlay,JTG,Mark Henry,Mike Knox,MVP,Paul Burchill,Primo,R-Truth,Ricky Ortiz,Shad,Big Show, Tyson Kidd,)

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Tüm brandların süperstarları birbirine giriyor. Ortalık karman çorban kimin kime vurduğu belli diyor. Big Show köşede Primo'yu tekmeliyor. Edge kendini kurtarma derdinde. R-Truth ise Mike Knox'a saldırıyor.Big Show'dan Headbutt geliyor. Arkada ise Carlito zor durumda , Bİg Show'dan ard arda tekmeler geliyor. MVP şimdi Carlito'ya saldırıyor,R Truth köşede Finlayı yumruklarken diğer köşede Mark Henry Edge ile yumruklaşıyor. Big Show'dan Finlay'a bir Headbutt geliyor.Mike Knox, Carlito'yu dışarı atmaya çalışırken, Big Show'dan teker teker Headbutt geliyor. R Truth ve Shad birbirine girmiş durumda. Bu sırada Big Show Ricky Ortiz ve Paul Burchill'i ringin dışına postalıyor. Bu sırada Big Show JTG'i de dışarı atıyor. Mike Knox'da kendini yerde bulan isimlerden oluyor.
Mark Henry diğer köşede JTG ile kavga ederken Whats up ? sesleri işitiyoruz. Big Show hızını alamıyor ve Chavo Guerrero'yu da ringin dışına postalıyor. Bu sırada Mark Henry de Shad'i ringin dışına yolluyor.Big show şimdi de Primo ve R Truthu ringin dışına yolluyor. Tyson Kidd, Big Show'a saldırmaya başlıyor.Tyson Kidd de ringin dışına postalanıyor. Big Show dur durak bilmiyor. Kendini kaybediyor teker teker herkesi eliyor.Bu sırada ringde Big Show ile Carlito yumruklaşıyor, Big Show onu da elemeyi başarıyor.Ringde Mvp ile Mark Henry birbirlerine girmiş durumda diğer köşede Edge ile Finlay birbirlerine girmiş durumda. Big Show kime dalsam diye düşünüyor ve Mark Henry MVP'yi , Edge ise Finlay'ı ringin dışına postalıyor.Bu sırada ringde Mark Henry, Big Show ve Edge kalıyor. Big Show'dan EDge'e Chokeslam geliyor. Mark Henry Big Show'a saldırıyor, ama Big Show Mark Henry'i kaldırıyor ve ikili iplerin orada birbirlerini atmaya çalışıyor. Big Show'dan Headbutt geliyor ard arda ardından SuperPunch geliyor. Mark Henry'de eleniyor. Edge ile Big Show son ikiye kalıyor. Birbirlerine bakışıyolar ve Big Show Edge'in üzerine doğru koşarken Edge ipleri aşağı çekiyor ve Big Show ringden düşüyor. Edge son kalan isim oluyor.

Kazanan : Edge

Smackdown'a draf olan üçüncü kişi Kane oluyor.

ve ...

Smackdown'a draf olan dördüncü isim ise Chris Jericho oluyor.

Christian vs Shelton Benjamin - Single Match

İkili lock-up ile maça başlıyor. Shelton'dan Suplex geliyor ardından ard arda yumruklar ve iplere gidiyor dönüşte ise bir tekme vuruyor. Tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Christian'da karşılık veriyor yumruk ile ve bir tokat vuruyor. Sheltan'dan diz darbesi geliyor,Christian'dan ise tekme geliyor ve ringin köşesine çıkıyor bu sırada ayaklanan Shelton Christianı yakalıyor ve ringin köşesinden German Suplex ile atlıyor. Shelton tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Shelton'dan Slam geliyor, ardından diz darbelerine devam ediyor ve Chin Lock bağlıyor. Christian kurtulmaya çalışıyor ama Shelton üstünlüğü bırakmıyor. Christian zar zor da olsa yumruklar atarak kurtuluyor ve Shelton'u ringin köşesine yolluyor orada da yumrukluyor. Seyirci desteği çok büyük. Christian'dan ard arda yumruklar geliyor,Shelton'u iplere yolluyor dönüşte ise Christian eğilerek kurtuluyor ve KillSwitch yapmayı deniyor ama Shelton buna izin vermiyor ve bir diz darbesi daha vuruyor. Tuş deniyor ama başarılı olamıyor.Christian şimdi de ringin köşesinde üzerine doğru gelen Shelton'a bir tekme vuruyor ve KillSwitch yapıyor. Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı.

Kazanan : Christian

ECW'ye ilk draf olan kişi Vladimir Kozlov oluyor.

Arka alandayız.

Shane :
Nasılsın?

Triple H : İyiyim, şovun başlarında olan olay hakkında konuşmak istiyorum, Shane ben şaka yapmıyorum. Orton benim! Benim yolumdan çekil. Eğer çekilmezsen sana da aynı şeyleri yaparım.

Batista : Ne hakkında ?

Triple H : Eğer bunu duymak istersen bir daha aynı şekilde düşünmek istemezsin.

Batista : Yeah.

Matt Hardy vs CM Punk - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor. İkili lock-up ile maça başlıyor. Punk üstün çıkıyor ve tuş deniyor, tuş denemesi başarısız. Şimdi de Matt üstün çıkıyor ve o da tuş deniyor maalesef başarılı olamıyor. Tekrar lock-up yapıyorlar. Punk'dan tekme ve yumruklar geliyor, Matt'de aynı şekilde karşılık veriyor. Punk şimdi de Suplex yapıyor tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Matt ringin köşesinde Punk ard arda diz darbeleri vuruyor Matt Hardy'e. Matt'i diğer köşeye yolluyor, Punk üzerine giderken Matt'den Facebuster geliyor. Tuş denemesi, Punk kurtuluyor.Matt'den sert bir tekme geliyor. Tuş deniyor ama yine başarılı olamıyor. Matt şimdi de Backbreaker yapıyor tekrar tuş deniyor başarısız bir tuş denemesi. Matt şimdi Arm Lock bağlıyor,ve Punk'a ard arda vuruyor. Punk kurtulmak için büyük bir çaba sarfediyor.Yumruk atarak kurtuluyor ve bir tekme ardından SuperKick geliyor. Punk çılgına dönmüş durumda bir Clothisline ardından Matt Hardy'i iplere yolluyor dönüşte ise Dropkick geliyor. Tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Punk şimdi Matt Hard'i köşeye yollamak isterken reverse ile kendisi gidiyor. Matt üzerine koşarak Clothisline yapıyor.Punk'da Matt Hardy'i ringin diğer köşesine yolluyor ve üzerine koşarak dirseğiyle vuruyor ardından Facebuster geliyor, Tuş denemesi başarısız oluyor.Punk'dan GTS denemesi Matt kurtuluyor,ve Side Effect yapıyor. Bu sırada Jeff Hardy ringe geliyor ve Matt Hardy'e saldırıyor. Jeff hızını alamıyor ve Matt Hardy'i kovalamaya başlıyor. Böylece maç DQ İle son buluyor.

Kazanan : Matt Hardy by DQ

Raw'a draft olan beşinci kişi Maryse oluyor.

Chris Jericho vs Tommy Dreamer - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor. İkil lock-up ile maça başlıyor. Jericho üstün çıkıyor ve Shoulder Block vuruyor. Ardından Tommy'de boş kalmıyor ve o da Clothisline vuruyor ve Jericho'yu ringin dışına yolluyor. Tommy ringin dışına çıkıyor ve Jericho'ya yumruk atıp ringe tekrar geri sokuyor. Jericho'dan tekme ve yumruklar geliyor, ardından bir Suplex denemesi ama Tommy izin vermiyor şimdi Tommy Suplex deniyor ve başarılı. Tommy Jericho'yu köşeye yolluyor ve orada yumrukluyor ardından diğer köşeye yolluyor üzerine koşarken Jericho'dan Big Boot geliyor.Jericho şimdi de Arm Lock bağlıyor. Tommy kurtulmaya çalışıyor ve yumruk atarak kurtuluyor ardından bir Clothisline ve Jeriho'yu ringin köşesine yolluyor. Jericho iplerde baş aşağı şekilde asılı bir şekilde beklerken,Tommy üzerine koşuyor ve Dropkick yapıyor, ardından DDT yapacakken, Jericho durumu tersine çeviriyor ve Walls Of Jericho yapıyor ama Tommy bundan da kurtulmayı başarıyor.Tommy'den bir Suplex geliyor, ardından ringin köşesine çıkıyor ama Jericho iplere dokunarak Tommy'nin atlamasına engel oluyor. Jericho'da ringin köşesine çıkıyor ikili orada yumruklaşıyor. Jericho ringin köşesinden düşüyor, Tommy üzerine atlıyor ama Jericho bunu fırsata çevirerek Codebreaker yapıyor.Tuş deniyor hemen ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Chris Jericho

Smackdown'a draf olan dördüncü kişi Rey Mysterio oluyor.

Batista,Shane,& Triple H vs Cody Rhodes & Ted Dibiase vs 3 on 2 Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Shane hızlı davranıyor ve hemen Cody Rhodes'e bir Clothisline yapıyor. Ardından köşede duran Ted Dibiase'ye de saldrıyor. Cody Rhodes'i köşede yumrukluyor, ardından tekmeliyor ve iplere yolluyor dönüşte de Shoulder Block geliyor. Tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Shane'den ard arda yumruklar geliyor adeta şov yapıyor ama bu sırada Batista tag alıyor. Batista'dan bir yumruk geliyor ardından Cody'i ringin köşesine yolluyor ve üzerine koşarak Clothisline yapıyor.Batista'dan ard arda diz darbeleri geliyor ardından iplere gidiyor dönüşte de tekme geliyor. Bu sırada Triple H tag alıyor.Cody Rhodes'i köşede tekmelemeye devam ediyor, iplere yolluyor dönüşte de Spinebuster yapıyor.Tekrar iplere gidiyor ve sert bir Clothisline daha yapıyor.Tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Cody ringin köşesinde beklerken üzerine gelen Triple H'ye tekme atıyor ardından Triple H'in üzerine koşuyor ama Triple H'den tekrar bir Spinebuster geliyor.Tuş deniyor ama içeri giren Batista tuşa engel oluyor. Ted Dibiase tag alıyor ve Triple H'e saldırıyor. Şimdi Cody tag alıyor ve ard arda tekme ve yumruklar geliyor. Tekrar Dİbiase tag alıyor, Dibiase ayaklara çalışıyor ve Elbow droplar vuruyor. Triple H'i iplere yolluyor dönüşte ise Triple H'den tekme geliyor ama Ted Dibiase kurtuluyor ve Dropkick vuruyor. Tuş denemesi başarısız oluyor. Cody tag alıyor.Cody Elbow vuruşlara devam ediyor. Triple H'in bacaklarına doğru çalışıyor. Triple H kurtulmaya çalışsa da başarılı olamıyor. Ted tag alıyor. Triple H'in bacaklarına vuruyorlar. Ted şimdi de ard arda yumruklamaya devam ediyor, tuş deniyor ama başarılı olamıyor. Triple H zar zor tekme atarak kurtuluyor ama Ted hızlı davranıyor ve Triple H'yi kendi köşelerine doğru çekiyor ve Cody tag alıyor.Cody'den Elbow droplar gelmeye devam ediyor ve bu sırada Triple H'den Slam geliyor. Köşede Shane ile Batista tag almak için çılgına dönmüş durumda. Batista ve Ted Dibiase tag alıyor.Batista'dan ard arda Clothisline'lar geliyor.Ted Dibiase'yi iplere yolluyor dönüşte de Slam geliyor ardından bir Clothisline ve köşede duran Cody Rhodes'e de saldırıyor.Şimdi de Ted Dibiase'yi kaldırıp PowerSlam yapıyor tuş deniyor ama içeri giren Cody buna engel oluyor. Shane de içeri giriyor ve Cody Rhodes'e Clothisline yapıyor ikisi de ringin dışına çıkıyor. Bu sırada Batista'dan Ted Dibiase'ye Batista Bomb geliyor.Batista çıldırmış durumda tuş deniyor ama Shane içeri girip tuşu bozuyor. Bu sırada Triple H tag alıyor. Shane Batista'ya saldırıyor, ve ikili ringin dışına çıkıyor bunu fırsat bilen Triple H, Ted Dibiase'ye Pedigree yapıyor tuş deniyor ve tuş başarılı oluyor. Triple H' tuş yaparak takımına maçı kazandırıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: