Ayın Üyesi: keka - Nisan 2024


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
ayin%C3%BCyesi.PNG


Ayın Üyesi Anketi'ne Katılım Hakkı Kazanmak İçin Statü: O ay içerisinde haftanın parlayan üyesi olanlar ile en çok konu atan ve en çok mesaj atan üyeler, Ayın Üyesi Anketi'nde yer almaya hak kazanırlar. En çok konu açma yahut mesaj atma istatistiğindeki üyeler daha önce parlamışlarsa bu istatistiklerde kendisinden sonraki sırada gelen üyeler ankete dahil olurlar. Ayrıca o ay içinde haftanın üyesi seçilip de sonradan yönetim ekibine dahil edilen üye/ler varsa bu üyelerin anketteki adaylıkları düşer.

Nisan ayının parlayanları:

@The Lunatic Fringe - 7 Nisan
@muad'dib - 14 Nisan
@Hacken - 21 Nisan
@keka - 28 Nisan

*Ayın en çok konu açan üyesi: @marchafunebre
*Ayın en çok mesaj atan üyesi: @Deeppy

Böylelikle bu ayın üyesi anketi için adaylarımız:

@The Lunatic Fringe
@muad'dib
@Hacken
@keka
@marchafunebre
@Deeppy

***

Yönetim ekibinde gerçekleştirdiğimiz oylamanın sonucunda en fazla oyu eşit sayıda (dörder oy) toplayan iki isim @muad'dib ve @keka arasında ikinci turda bir daha oylama yapılmış ve buradan en fazla oyu toplayarak ayın üyesi seçilen isim @keka olmuştur.

Haftanın üyesi olduğu geçtiğimiz pazar gününde de belirttiğimiz üzere keka ile birlikte Royal Rumble gibi tarihi bir şovun ortaya çıkmasında ve RPG’nin bugün deyim yerindeyse altın çağını yaşıyor olmasında oldukça büyük emek sarf eden RPG ekibi üyelerine tekrar tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve keka’yı başarısından ötürü tebrik ediyoruz.​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: