- Konular
- 62
- Beğeni sayısı
- 2,877
- PG Nakit
- 625
Son Smackdown şovunda Reigns, Rollins ve Punk arasında gerçekleşen brawlu izlememin ardından forum ve youtube üzerinde acaba ne demişler diye bakayım dedim. Gördüğüm birkaç yorumun ardından benim şahsen vardığım kanı bu. İş artık o kalitesiz bir hale geldi ki bazı istisnalar dışında (mesela Bloodline süreci bir yere kadar özellikle içinde Sami Zayn barındırdığı zamanlar ve şu an çok haz etmesem de Cody'nin süreci denilebilir) artık izleyiciler maçın veya sürecin sunduğu hikayedense anlık olarak onlara sunulan ürüne daha çok önem veriyor. Modern izleyicilerin bir işi beğenmesi için sevdiği güreşçilerin işin içinde bulunması yeterli oluyor bence. Şahsen yukarıdaki video içindeki isimleri ayrı ayrı gerçekten sevmeme rağmen videoyu izleyince bana random birbiriyle dövüşen 3 adamdan başka bir şey ifade etmiyor. Yani aksi fikre de saygı duyarım ama ben bu işi sadece birbiriyle dövüşen adamları görmek için izlemiyorum. İzlediğim şeyin içinde bir derinlik ve senaryo arıyorum ve ne yazık ki çoğunluk tarafından beğenilen bu feud gram derinlik ve hikaye içermiyor bana göre. Konuyu sadece düşüncelerimi belirtmek için açtım fakat tartışabiliriz.