(SmackDown Spoiler) O Takımın Yeni Müziği

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Heriflerin giriş sıfır reaksiyon abi, bir de Avrupa şovu he... Neden olmamışı oldurmakta ısrar ediyorsunuz baba, aurası yok bu ekibin yok oğlu yok yani.
Bu ekibin aurasını oluşturmak için temel noktada Amerika’dan başlamak lazımdı zaten abi. Asıl etki yeri orası olmalı ama sıfır yani. Herifler entertainment’a hizmet eden bir stile sahip. Ayrıca cayır cayır Amerikan kültürü. Bence en başından beri yanlış politika izlendi Street Profits üzerinde. Ona rağmen bazı kesimler tarafından seviliyor, ben de severim açıkçası ama dediğine katılıyorum kesinlikle.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,524
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bu ekibin aurasını oluşturmak için temel noktada Amerika’dan başlamak lazımdı zaten abi. Asıl etki yeri orası olmalı ama sıfır yani. Herifler entertainment’a hizmet eden bir stile sahip. Ayrıca cayır cayır Amerikan kültürü. Bence en başından beri yanlış politika izlendi Street Profits üzerinde. Ona rağmen bazı kesimler tarafından seviliyor, ben de severim açıkçası ama dediğine katılıyorum kesinlikle.
Bende Amerikan kültürü vırt zırt işleri pek olmadığı için sarmıyor olabilir, güreş olarak tabii fena değiller ama Angelo Dawkins de hafif kalas geliyor bana. Bunları ekip olarak pushlamaya devam etmek yerine Montez Ford'a tekli kariyer yazmayı deneseler çok daha makul olur. Tag team wrestlingden çıkma tayfadan Montez Ford falan yerine Jey Uso falan izliyoruz ticari çıkması Fiat Albea kalitesizliğinde...

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi