Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amazon Prime üyeliği olanlar Prime Video'dan ücretsiz olarak 25 dakikalık Revolution Countdown şovunu seyredebilir. Bu gelişme ile birlikte AEW artık Türkiye pazarında. Sizce AEW, Türkiye pazarında nasıl bir etki yapacak?
Tam emin olamadığım için ve resmi bir şey göremediğim için ihtimal diye yazdım ama HBO Max buraya geliyorsa AEW da bunu kapsayacak demek oluyor yüksek ihtimalle.
profesyonelgures.net
Biz bunu zaten öngörmüştük… ve resmiyete kavuşmuş, biz de deriniz.
Tam emin olamadığım için ve resmi bir şey göremediğim için ihtimal diye yazdım ama HBO Max buraya geliyorsa AEW da bunu kapsayacak demek oluyor yüksek ihtimalle.
profesyonelgures.net
Biz bunu zaten öngörmüştük… ve resmiyete kavuşmuş, biz de deriniz.
Hbomax ile beraber AEW da gelirse ki gelme ihtimali hiç düşük değil. Türkçe spiker de gelebilir. Türkiye'deki AEW izleyicisini önemli ölçüde arttıracağına inanıyorum eğer bu olursa.
Hbomax ile beraber AEW da gelirse ki gelme ihtimali hiç düşük değil. Türkçe spiker de gelebilir. Türkiye'deki AEW izleyicisini önemli ölçüde arttıracağına inanıyorum eğer bu olursa.