18-19 Mart Protestoları Genel Tartışma Konusu

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
İşgal döneminde miyiz bu nedir ya?

Halkına, bayrağına, geçmişine düşman bir iktidar ve onun şakşakçıları

Güce tapınmadır. Ortada bir rasyonellik yok. Stalin başta olsa aynı kitle en büyük sosyalist olur.

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns
İşgal döneminde miyiz bu nedir ya?

Halkına, bayrağına, geçmişine düşman bir iktidar ve onun şakşakçıları
Ben bunlara yeni SS birlikleri diyodum ama SS birliklerine ayıp etmişim. Bayrak gösterdi diye gözaltına almak nedir ulan yazık..

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
900
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Bugün itibariyle protestolar bitmiştir, Özgür 5 günlük hype'ı çöp etti baya baya. Protesto olsa da etkisiz olur yani bitti dediğimden kasıt yoksa tabii ki olur ama inanç bırakmadılar.

deathcrushh

hüyela.
Konular
26
Beğeni sayısı
101
PG Nakit
870
Favori Güreşçi
Joey Janela
5 günlük süreç içinde en çok diri ve en çok puan toplayan siyasi organizma Türkiye Komunist Partimiz oldu gibi duruyor şimdilik. Kendini tamamen Apocu feodallere ve İmamoğlu kuyrukçuluğuna eklektik bir şekilde kendini adapte eden TİP ve EMEP gibi bileşenler eğer bu çizgiden derhal çıkmazsa sonları çok kötü gözüküyor. İnsanlar Türk bayrağıyla kavga etmeyen bir sol hareket istiyor, sizin saçmalık derecesinde kendinizi aklamaya çalışan argümanlarınızla ilgilenmiyor. Bakalım bundan sonra ne olacak ve bu yaşanan durumdan bir kitleselleşme görülecek mi bilmiyorum ama Gezi'den ders çıkarılmıştır bir konuda. Bekleyip göreceğiz.

CHP, burjuvazinin sol kanadını temsil eden bir düzen partisidir @Nature Boy

AVCIOĞLU HAYATTA, (ZİNDE) GENÇLİK AYAKTA.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi