18-19 Mart Protestoları Genel Tartışma Konusu

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Provakatör bir hesap lütfen görmezden gelin, bilgi kirliliğinin önüne geçelim. Eski paylaşımlarında Selo falan var zaten.
image.pngimage.png

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Bayrama kadar demiştim yanılmışım:)

Eski devletin eliyle zenginleşen kodomanların Özgür Özel'e boykot çağrısı yaptırarak yavaş yavaş ülkeden çıktıklarını da göreceğiz ilerleyen süreçte. Siz sevgili öfkeli muhalif arkadaşlara da geçmiş olsun ama İmamoğlu davası en başından sizin davanız değildi zaten, olan fişlenen gençlere oldu. Saraçhane'de yapılan hesaplar Chp'yi nasıl bölecek, kimin eli kimin cebinde onu öngörmek zor ama rabbim bize belediye kurumunun ortadan kalktığı bir Türkiye'ye uyanmayı da nasip etsin. Dün gece Şehzadebaşı'nda yaşananlardan sonra çok küçük ama organize bir grubun, odaksız bir kalabalığı nasıl tahakküm altına alabileceğini de görmüş olduk, algısı açık arkadaşlara iyi bir ders olmuştur.

Hala hak hukuk, boykot diyecek kardeşlere de bundan daha iyi filmler bulurum.

Vekilin seçilmesiyle Saraçhane'de bu işe devam etmenin bence de mantığı yok. Ama chp örgütlenmesinin bu işi sıcak tutabilmesinin yollarını çok geç kalmadan keşfetmesi gerekiyor. Ha bana kalsa saraçhane'de mitingimsi havada geçen evente devam etmektense açıklanan boykot planını kararlı şekilde uygulamak orada 3 saat dikilmekten 3 kat falan daha fazla etki yapar.

Tabii sokak için gerçekleşmesi gereken bazı şeyler var. İş hala genel anlamda çok fazla öğrenci ağırlıklı. Bunu emekli, beyaz yakalı, işçi olarak total bir örgütlenmeye götürüp daha kuvvetli şekilde sokaklarda var olmak lazım. Gençlerin yaptıkları çok kıymetli ama bunu özellikle daha ekonomik vurgularla bence genele yaymak şart.

Konular
172
Beğeni sayısı
986
PG Nakit
434
1 1
Ne güzel ortalık karışıkken ve daha çok tepki gösterilebilme şansı varken adam hadi evinize çağrısı mı yapıyor? Bu herif yüzde yüz mal oğlu mal. Bizim derdimiz senin belediyen mi lan? Ulan bu chpnin başına bilerek böyle sığırları getiriyorlar. Önce kk şimdi özel. Yani başka açıklaması olamaz bunun.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Ne güzel ortalık karışıkken ve daha çok tepki gösterilebilme şansı varken adam hadi evinize çağrısı mı yapıyor? Bu herif yüzde yüz mal oğlu mal. Bizim derdimiz senin belediyen mi lan? Ulan bu chpnin başına bilerek böyle sığırları getiriyorlar. Önce kk şimdi özel. Yani başka açıklaması olamaz bunun.
İstersen Kılıçdar'ı istersen Atatürk'ü getir CHP kitlesiyle, genel başkanı ile bu.

Sürece boykot ile devam edip sahadan çekilmek daha yararlı diyen olmuş ama ben muhalif olsaydım sokaklarda olmayı tercih ederdim. Kitlenin bu boykot çağrısına uyacağı zaman dilimi max 1 ay.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
özellikle daha ekonomik vurgularla bence genele yaymak şart.

Boykot çağrısı chp'nin bucket listindeki maddelerden yalnızca biri, fazlası değil.

Şunu bir kabul edelim, eylemler İmamoğlu davasına adalet arama amacı değil son seçimin hüsranını boşaltma görevi gördü. Bugün partileri %1 bile oy almayan ama fikirleri iktidarda olan adamları iyi analiz etmek lazım. Ülkenin 2,5 partilik siyaseti bitiyor, chp batan geminin malları için kendi içinde rekabet halinde, herkes çıkış yolu arıyor, herkes pazarlığını yaptı Saraçhane'de. Ortada vatandaşı alakadar eden bir gündem yok. Olabilecek tek gündem ekonomi, onu örgütleyecek bir yapı da yok. Bir kıvılcımla neler değişmez diye diye insanların kullan-at pillerden farkı kalmadı. Öfkeli kalabalık iktidar karşıtı propagandası için mastürbasyonunu yapıp evine döndü elde var yine sıfır.

Herkesin olayları kendi mahallesinden yorumladığına hiç girmiyorum, hepimiz kefil olduğumuz siyasetçilerden tekme yemeyi tattık. Hata bir kere yapılır.

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Boykot çağrısı chp'nin bucket listindeki maddelerden yalnızca biri, fazlası değil.

Şunu bir kabul edelim, eylemler İmamoğlu davasına adalet arama amacı değil son seçimin hüsranını boşaltma görevi gördü. Bugün partileri %1 bile oy almayan ama fikirleri iktidarda olan adamları iyi analiz etmek lazım. Ülkenin 2,5 partilik siyaseti bitiyor, chp batan geminin malları için kendi içinde rekabet halinde, herkes çıkış yolu arıyor, herkes pazarlığını yaptı Saraçhane'de. Ortada vatandaşı alakadar eden bir gündem yok. Olabilecek tek gündem ekonomi, onu örgütleyecek bir yapı da yok. Bir kıvılcımla neler değişmez diye diye insanların kullan-at pillerden farkı kalmadı. Öfkeli kalabalık iktidar karşıtı propagandası için mastürbasyonunu yapıp evine döndü elde var yine sıfır.

Herkesin olayları kendi mahallesinden yorumladığına hiç girmiyorum, hepimiz kefil olduğumuz siyasetçilerden tekme yemeyi tattık. Hata bir kere yapılır.

Bu yazının alt contextinde verim alamayan sosyalist havası alıyorum. Çözüm önerisi nedir peki?

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi