18-19 Mart Protestoları Genel Tartışma Konusu

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Bero yaşın kaç bilmiyorum ama 18'den küçüksen ilk açılım sürecini bilmediğini varsayıyorum. İlk açılım süreci de böyle uzlaşalım silahlar bırakılsın analar ağlamasın diye ortaya çıktı. Sonuç pkklılar şehirlere sızdı kravat taktı. Hendek kazıp ihanet ettiler. Şimdi ise yok Apo çıkıp şunları şunları diyecekmiş. Hadi canım siz de. Terörist başından mı medet umacağız. Nerede terörist varsa onun başı orada ezilecek bitti gitti. Fakat ortada bir süreç var ve bu süreç halka hiçbir şekilde aktarılmıyor bile. Ne hikmetse de bu sürece en ateşli şekilde karşı çıkan adam Kayseride bilmem ne olayı olmuşmuş denilerek iddianame bile olmadan 60 gündür esir tutuluyor.

CHP bugün zaten dem denen karga sürüsünden büyük kazık yedi. Şimdi ise iktidar stepne olarak onları yine kullanacak. Meydanlara çıkıp yine kokuşmuş pankartlarını sallayıp halkın haklı protestosunu sabote edecekler. Çünkü dem ile iktidar doğrudan iş birliği içerisinde.

Bugün CHP, dem ile işbirliği yaptı terörist diyorsanız mhp'nin ve cumhur ittifakının ekim ayından bu yana yaptıklarına ne diyeceksiniz peki? Kapatın madem bu partiyi hepimiz rahat bir nefes alalım değil mi? Fakat kapatmak yerine ikinci kez adı sanı belli olmayan herkesin ayrı telden konuştuğu bir sürece doğru gidiyoruz.

Madem İmamoğlu bu yolsuzluk vb suçları işliyor o zaman bir arınma gecesi yapalım tüm bekediyeler didik didik incelensin akpsi chpsi mhpsi olmaksızın herkese eşit şekilde yaklaşılsın. Fakat böyle bir durum olmayacak.

Bundan 6 sene önce İmamoğlu için oyları çaldı demişlerdi adam 800k fark ile kazandı. Ortaya bir taş atılıyor ama arkası yok. Yapmışmış etmişmiş.

Bunun dışında bu devlet bu cumhuriyet bizim. Türkiye Cumhuriyeti. Bu devleti 100 yıl önce kurduk. Fakat bugün ülkeyi kuranlara Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Böllükbaşı, Konakçı gibi tipler bizzat iktidar tarafından kollanıyor.

Bizim bir devletimiz var. Bu devletin tıpkı Rusya, İran gibi olmasına da izin vermeyeceğiz. Bugün İmamoğlu'nun diplomasını, mazbatasını bilmem nesini iptal edenler yarın benim anlımın teri ile kazandığım tapumu da malımı da gasp etmeyeceği ne malum?

CHP'nin kusurlu olması, genel başkanının zaman zaman gaf yapması akp'yi sütten çıkma ak kaşık yapmıyor. Fakat bir tarafta artık iyice kontrolden çıkmış, halktan iyice uzaklaşmış ve ülke sorunlarına çözüm üretemeyen bir iktidar var. Biz bu yanlışlardan dönülsün dedikçe yanlışların ğzerine yanlışlar ekleniyor. Ve her şey oldu bitti. AKP'nin son 2 senede yaptıklarını CHP kendi iktidarında yapsa ilk başta ben muhalif olurum. Veya Zafer Partisi veya başka bir parti. Peki bu düşüncenin tam tersi sizin için var mı? CHP'yi sevmiyorsunuz veya AKP'yi RTE'yi çok seviyorsunuz ancak bu sevgi ve nefret yanlışa yanlış demenize de engel olmamalı.

memet iyi hoş uzun yazıyon da yanlış kitleye yazıyon kanka ya :(

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi