18-19 Mart Protestoları Genel Tartışma Konusu

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,214
Beğeni sayısı
1,994
PG Nakit
4,725
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Reıs müslüman adamdır Allah ona yardım eder bi yolunu bulup bizi bu cendereden cıkarır.
Yine sayısızsa ne olduğu belli olmayan bayraklarla yürüyorlar ve korkmayın biziz diyorlar. Siz kimsiniz bu bayraklar ne. polisimize saldırıyorlar. Düzgün eylem yapmaktan acizler. Dertleri başka bu da bahane oluyor.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Yine sayısızsa ne olduğu belli olmayan bayraklarla yürüyorlar ve korkmayın biziz diyorlar. Siz kimsiniz bu bayraklar ne. polisimize saldırıyorlar. Düzgün eylem yapmaktan acizler. Dertleri başka bu da bahane oluyor.
Bak halk sokaklara inip kimseye ve çevreye zarar vermeden seslerini duyurabilirler bunda sıkıntı görmüyorum ama halkın kendi haklarını savunmaktan çok Ekrem'in hakkını savunma çabası, ilk günden sonra yüz bulan tüm Kürdistancıların eylem alanına doluşması sonunun nereye varacağını belli ediyor.

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns
En bir şey olmaz dediğim şehirlerden bile protesto görüntüleri geliyor. Gördükçe bir hoş oluyoruz.

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,214
Beğeni sayısı
1,994
PG Nakit
4,725
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Bak halk sokaklara inip kimseye ve çevreye zarar vermeden seslerini duyurabilirler bunda sıkıntı görmüyorum ama halkın kendi haklarını savunmaktan çok Ekrem'in hakkını savunma çabası, ilk günden sonra yüz bulan tüm Kürdistancıların eylem alanına doluşması sonunun nereye varacağını belli ediyor.
Ekremin hakkını savunsalar yine iyi neyse Umrumda da değil gülünecek halde olanlar belli. Olan polisimize oluyor ona üzülüyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi