18-19 Mart Protestoları Genel Tartışma Konusu

Konular
172
Beğeni sayısı
986
PG Nakit
434
1 1
Ya klişe olacak ama bu ülkenin öncelikle akpden kurtulması lazım. Adamlar diploma iptal ettiler bunun ötesi yok. Bu ne Abdülhamit İstibdatında ne de 80 Darbesinde yaşanmıştır. Bugün diploma iptal eden yarın senin tapulu malını da elinden alabilir.

Fakat bizim muhalefet maalesef akıllanmayacaktır. Birlik olmayacağı gibi farklı düşüncelere de saygı olmayacaktır. 2 sene önce linç edilen Muharrem İnce bugün İmamoğlu için meydanlardaydı. Peki CHP'li seçmenin oylarıyla seçilen sağcı vekiller neredeydi?
Ben bu kadar iyi niyetli düşünmüyorum. Bence Özdağ içeri alınınca Ekrem belki de içten içe sevindi. Çünkü Özdağ, CHP'nin teröristlerle yanyana durmasından rahatsız. Ekrem bu durumdan rahatsız değil. Bunu en çok dile getiren kişi içeri atılınca ortalığı yıkıp, halkı sokağa dökmesi gereken tek kişi Ekrem'di. Ondan daha büyük bir güç var mı şu an Tayyip'ten sonra? Ama yapmadı. Şimdi aynısı başına geldi. İşte o yüzden en başında aksiyon alınsaydı, bugün Ekrem'e bunu yapmaya hükümetin bi tarafları belki yemeyecekti.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Ümit Hoca içeriden çıkınca(çıkabilirse tabii) umarım İnce ile ortak yolu bulup, seçime sağlam bir şekilde girebilirler.
@Spear of Chaos Sen propagandadan tek yürek tek aday cikmayi beklerken yasanacak senaryo bu maalesef benim saf kardeşim...

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,664
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
@Spear of Chaos Sen propagandadan tek yürek tek aday cikmayi beklerken yasanacak senaryo bu maalesef benim saf kardeşim...
Herkesin tek çatı altında birleşmesini beklemek, polyanacılık oynamaktan başka bir şey değil. Geçen seçimde sonuçlarını da gördük.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Herkesin tek çatı altında birleşmesini beklemek, polyanacılık oynamaktan başka bir şey değil. Geçen seçimde sonuçlarını da gördük.
Ben seni eleştirmedim yanlış anlaşılmasın. Bunu beklemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. 2 eylem yapıldı ve muhalif partiler bu duruma ses çıkardı diye tamam Ekrem abi seçimde seni destekleyeceğiz gibi bi beklentiye girmek masal.

Konular
230
Beğeni sayısı
1,249
PG Nakit
30
Favori Güreşçi
Lexi Luna
RPG Karakteri
JOHN MORRİSON
Hiçbir siyasetçi bana samimi gelmiyor o yüzden onlar için eylem yapmayı doğru bulmuyorum. Kendi hakları için sokakta olan kardeşlerime helal olsun, Ekrem için sokakta olanlar biraz mal.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi