RPG Real Ultimate Opportunist

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
"YOU THINK YOU KNOW ME!"

"Metalingus"
84.png

Arena karanlığa bürünüyor. Birkaç saniye sessizlik… ardından “Metalingus” çalmaya başlıyor ve seyirci çılgına dönüyor! Edge ağır adımlarla girişte beliriyor. Yüzünde yorgun ama kararlı bir ifade var. Seyircilerin "You still got it!" tezahüratları arasında ringe doğru yürüyor.

85.png

Edge ringe giriyor ve köşeye çıkıp tauntunu yapıyor. Ardından görevlilerden bir mikrofon istiyor ve konuşmaya başlıyor.

72.png

Edge:
Biliyordum... Bu kolay olmayacaktı. Ama kolay olsaydı, zaten beni ilgilendirmezdi! Dominik... Sen bugün bir kez daha yüzüne tokadı yedin. Ama biliyorum ki, sen ders almazsın. Çünkü senin gibi küçük fareler hep kaçar, hep sinsi oyunların peşinde koşar. Ama işte bugün, kaçacak yerin kalmadı. Biliyor musun, Dominik? Senin gibi biri bana zarar vermeye çalışırken iki kez düşünmeli. Çünkü ben, bu işin kitabını yazan adamım. Yıllardır bana ‘Rated-R Superstar’ diyorlar. Bunun ne anlama geldiğini biliyor musun? Bunun anlamı, benim her şeyimi bu ringde bırakmış olmam. Kariyerim bitti dediler... Emekli olmak zorunda kaldım. Ama ne oldu? Geri döndüm! Çünkü bu iş benim kanımda var! Senin gibi altın tepside fırsatlar sunulan çocuklardan değilim ben! Ve bu gece burada, Dominik Mysterio’ya bir mesaj verdim. Ama hikâye burada bitmeyecek. Çünkü ben henüz işimi tamamlamadım. Görüyorsunuz… Royal Rumble yaklaşıyor. Ve tarih tekerrür edecek! 2010'da yaptım… 2021’de yaptım… VE TEKRAR YAPACAĞIM! O ringe gireceğim ve SON ADAM BEN OLACAĞIM! Ve Rumble'ı kazandıktan sonra, WrestleMania’da son bir kez daha başrolü oynayacağım! Ve kim olursa olsun, kimin karşısına çıkarsam çıkayım... Unutmayın: The Rated-R Superstar, asla pes etmez! Evet, evet... Beni duydunuz! Royal Rumble'ı kazanacağım ve WrestleMania'da ana etkinlikte yer alacağım! Ama bu sefer farklı olacak. Bu sefer hedefim sadece WrestleMania'da yer almak değil, aynı zamanda PGW Dünya Ağır Siklet Şampiyonluğu'nu almak! Jack Perry... Seni duydum, meydan okumanı duydum. Ve sana bir şey söyleyeyim mi? Bu meydan okuma, hayatının hatası olacak!

74.png

Jack Perry, sen bu oyunun yeni yüzü olabilirsin. Sen bu şirketin geleceği olabilirsin. Ama unutma, ben bu oyunun yaşayan efsanesiyim! Ben, bu ringin her köşesinde ter dökmüş, kan dökmüş bir adamım. Sen daha emekleme aşamasındayken, ben ana etkinliklerde yer alıyordum! Sen daha hayal kurarken, ben hayallerimi gerçekleştiriyordum! Royal Rumble'da o ringe girdiğimde, sadece 29 rakibimle değil, aynı zamanda geçmişimle, acılarımla ve hayallerimle de savaşacağım. Ve sonunda, o ringden son adam olarak çıktığımda, Jack Perry... Senin için kabus başlayacak! WrestleMania'da, senin o sahte şampiyonluğunu elinden alacağım ve PGW Dünya Ağır Siklet Şampiyonluğu'nu hak ettiği yere, benim ellerime vereceğim.. Ah, Jack Perry... Demek sen kendine 'Ultimate Opportunist' diyorsun, ha? Ne kadar da komik! Senin gibi bir çocuk, benimle aynı cümlede bile yer alamaz. Sen daha fırsatları görmeden ben onları yaratıyordum! Sen daha 'fırsat' kelimesini heceleyemezken, ben onları değerlendirip zirveye çıkıyordum! Senin gibi 'Ultimate Opportunist' olduğunu iddia edenlere bir cevap vermek istiyordum ve bunu bu gece Dominik Mysterio'ya karşı aldığım zaferle verdim. Dominik gibi sinsi, fırsatçı bir rakibi bile kendi oyunumla yendim. Çünkü ben, bu oyunun kurallarını yazan adamım! Ben, gerçek 'Ultimate Opportunist'im! Jack Perry, sen fırsatları kollarken, ben onları yaratırım. Sen başkalarının hatalarından yararlanırken, ben kendi başarılarımı inşa ederim. Sen 'Ultimate Opportunist' olduğunu iddia ederken, ben bunu her maçımda, her hareketimde kanıtlarım! Ve Royal Rumble'da, o ringde 29 rakibimi elediğimde, bir kez daha bu unvanın gerçek sahibinin kim olduğunu tüm dünyaya göstereceğim! Jack Perry! WrestleMania'da görüşürüz ve sana gerçek 'Ultimate Opportunist'in kim olduğunu göstereceğim!

88.png

Edge, tauntunu yapıyor ve "Metalingus" eşliğinde arenayı terk ediyor.

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi