Randy Orton ve Kenny Omega'yı Karşılaştırın

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Mic: Randy
Ring İçi: Omega
Theme: Randy
Finisher: Omega
Popülerlik: Randy
Karizma: Randy

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Mic konusunda ikisinin de iyi olmadığını düşünüyorum. Kenny çok zayıf ama Orton da öyle ahım şahım değil. Çok yavaş, sanki promoyu sürekli hatırlamaya çalışıyormuş gibi.

Ring içinde 22-23 kasa ben olsaydım Kenny diye çıldırırdım. Bu sorunun yanlış cevabı yok, sizin ne beklediğinize göre değişir. Orton selling kısmında en iyilerden birisi. Kenny ise hareket çeşitliliğinde yok yok. Benim için Kenny'i seçmeme nedenim, hareketlerinin rakibinde yeterince etki yapamaması. Kenny'nin güreşi hızlı, AEW güreşi hızlı. No selling momentler çok, bu da bende zevki düşürüyor.

Theme all time dersek Devil's Sky çok başka bir şey ya. Ayrıca Guilty Pleasure olarak Battle Cry bence güzel. Sıkıntısı, Devil's Sky'dan sonra yetersiz kalması. Bu arada Orton'un tek girişlik This Fire'ı saymıyorum, sayarsak Orton.

Finisher olarak da Orton diyeceğim ama RKO değil Punt Kick. OWA güzel gözükebilir bazılarına ama bana çok zorlama geliyor. Grapple finisherlardansa vurdukları finisherları daha çok seviyorum. V-Trigger da çok kickout yiyen bir hareket, artık finisher sayılmaz ama Rain-Trigger versiyonu efsane.

Popülerlik konusunda Orton yıllarca WWE'de main stream oldu. Kenny yıllarca indie güreşçisiydi. Sadece Japonya demezsek Orton yani bunun tartışılacak bir yanı yok.

Karizma açısından Orton'un gerçekten mimikleri, giyinişi, tarzı hepsi bir şekilde hikayesini yansıtıyor. Face aurası 0 ama heel olarak Kenny'den daha iyi.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi