RPG Wyattlar Geçiş İzni İstiyor

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Açıklık bir alanda, Erick Rowan'ı maskesini çıkarmış bir el arabasıyla uğraşırken görüyoruz. Hemen arkasında ise Braun Strowman düşünceli bir ifadeyle ormanı izliyor. Braun bir süre sonra lafa giriyor.

ovu89n3.png

Bir ay. Bir aydır altınlarımız belirsiz bir akışa kendini bırakmış ve gidiyor.. Prince of PGW gecesinde başkaları üzerinden şanımızı çalan soytarılar, kendilerini kelepçeletmek suretiyle unvanlarını kaybederek tarihe geçtiler. Emanetlerimizi taşımanın bu soytarılara kadar düşmüş olması acı. Ama bir yandan kafamda hep aynı soru dönüyor: Sister Abigail bizleri cezalandırmak için mi bu musibeti üzerimize yolladı? Ekmeğimizi onun gösterdiği şekliyle bölüşmedik mi? Günahlarımız için yeterli kefareti ödemedik mi? Roman Reigns ve Enzo Amore, bu kadar aciz adamlar nasıl oldu da Wyattların hükmettiği toprakları talan etmeyi başardı? (Braun başını iki yana sallıyor) Meçhul sorularla dolu ayları geride bıraktık ve intikam yeminimizi edeli 4 ay oldu. Altınlar, 1 aydır sahiplerini bekliyorlar. Ve bu süreçte onlara hamle yapmaya yeltenen sahte oluşumlar vücut bulmaya devam ediyor. PGW Tag Team Şampiyonlukları, bizim emanetimizdi. Ve şimdi emaneti geri alma zamanı geldi. Biliyor musunuz, zamanlar bürokrasiyi çözdüm. (Braun gülümsüyor) Artık hangi Tanrıdan bisiklet dileneceğimi iyi biliyorum. PGW'ye mesajımız şudur: Kiminle isterseniz onunla mücadele etmeye hazırız. Bize bir geçiş izni verin. 1 aydır bir bilmecenin içinde sürüklenip giden o altınlar için sahip olduğumuz rövanş hakkını kullanmamıza izin verin. İzin verin ki, her şey eski güzel günlerdeki gibi olsun: Erick Rowan ve Braun Strowman'ın elinde heba olup giden takımlar. Yumruklarımın altında eriyip giden kariyerler. Bunu, sadece altının tadını almak için istemiyorum, bunu kendi zevkim için de istiyorum. Dominasyonun, sadece unvanla ya da makamla bir ilgisi yoktur. Aslında tamamıyla bir zevk meselesi. Ve bu traktör aylardır çalışmamaktan pas tutmuş vaziyette.. Eğer kendilerine güveniyorlarsa bize İtalyan mafyalarınızı verin. Onları içinden zıpladıkları nehre geri gömelim. Ya da eski dostlarımızı, Roman ve Enzo'yu karşımıza getirin: Kasım'da olanların sadece bir tesadüf olduğunu ispatlamamız için. İsim ya da takım fark etmez. Tek istediğimiz: Rövanş. Tek istediğimiz: İntikam.

Rowan yavaşça kameraya bakıyor.

1vsg36z.png

Eski güzel günler, öyle değil mi amcaoğlu? Herkesin ve her şeyin yerinin belli olduğu zamanlar. Takım altınları, Wyatt Ailesinin boyunduruğu altında. Ve karşımıza çıkan bütün ikilileri sinek gibi ezdiğimiz kabus dolu maçlar. Bizimle ilgili şüpheleri olanlar, maziye şöyle bir baksınlar. Takım altınlarının olduğu her yerde bizim izlerimizi görecekler. Yılbaşında, ağabeyim bizlere verildiğini söylediği altınlardan bahsettiğinde Abigail'in sesimizi duyduğunu düşünmüştüm. Bizden çalınan unvanlarımızı geri alacağımızı sanmıştım. Ama bize verilenler, beklediğimiz şeyden çok farklıydı. PGW'dekiler bile bizim bıraktığımız izi idrak etmiş olacak ki bizim "yılın en iyi takımı" olduğumuza karar verdiler. Biz, PGW tarihinin en ezici kombinasyonuyuz. Biz, Güney'in uyanan öfkesiyiz ve karşımıza şimdiye kadar çıkmış olan bütün ikililer bir bir sinek gibi dağılmışken bizler hala savaşımıza devam ediyoruz. Peki bunun mükafatı nerede amcaoğlu? (Braun'a dönüyor) Neden bizi bir kafese kapatıp o hanımevlatlarına zarar vermemize engel oluyorlar? Artık saati izlemekten ve takvim yapraklarını işaretlemekten yoruldum. Artık vakit, üzerimize kapanan kafesin kilidini paramparça etme vakti. Vals için iki kişiye ihtiyaç var, PGW'ye açık çağrımızdır: Eğer altının tadına bakabileceğini düşünen ve kendine "takım" diyen kimse varsa, bizim karşımıza çıksın. Biz, altınlarımızı geri almak için savaşmaya hazırız. Mafya değiliz ama haraç tahsil etmeyi iyi biliriz. Bir "kanbağı" ile birbirimize bağlı değiliz ama aynı ağacın kökünden geliriz. Seks makinesi de değiliz ama yolumuza çıkanları becermeyi iyi biliriz. Biz, PGW'nin görüp görebileceği en güçlü oluşumuz ve köke, toprağa, Abigail'e yemin olsun ki bize ait olanı söküp alacak ve ikinci kez PGW takım şampiyonluklarını ele geçirerek bütün çöplüğe korku salacağız. Follow… the buzzards..

Rowan'ın rahatsız edici gülümsemesiyle kameralar kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi