- Konular
- 775
- Beğeni sayısı
- 3,024
- PG Nakit
- 1,070
- Favori Güreşçi
- Tiffany Stratton
- RPG Karakteri
- DRAGON T
Şovda yine bulunamadığı için üzülen Liv Morgan, Dom'a yapılanlardan sonra iyice küplere biniyor ve arka alana bir hışımla giriyor. Gördüğü ilk görevlinin yakasına yapışıyor;
"NEREDE SENİN PATRONUN! NEREDE AMINA KODUMUN ADAMI! NEDEN BEN TRİBÜNDEYİM, NEDEN ŞOVLARDA BULUNMAMA İZİN VERİLMİYOR? DOMINIK'İME YAPILANLARI GÖRMÜYOR MUSUNUZ? SİZ NASIL İNSANLARSINIZ?
Adam şok olmuş bir şekilde Liv'e bakıyor ve cevap veremiyor.
"LAN GÖT OĞLANI NEREDE SENİN PATRONUN!"
Adamdan hala cevap gelmeyince Liv adamı tutup duvara çarpıyor ve hışımla arka alanda ilerlemeye devam ediyor. Bir süre ilerledikten sonra kenarda metal boru görüyor ve onunla yoluna devam ediyor. Morgan delirmiş durumda.
"REGAL, ROCK, MIZ YA DA HER NE AMIMSA ÇIKIN KARŞIMA!"
Liv her gördüğü görevliye isim soruyor, "bilmiyorum" cevabını her aldığı görevliye boruyla vuruyor.
Liv en sonunda hiç istediği cevabı alamayınca arka alanda bir yere oturuyor ve bağırışlarına devam ediyor.
"CEVABIMI ALANA KADAR BİR YERE GİTMİYORUM. ÇANTANIN SAHİBİ, GELECEĞİN ŞAMPİYONUNA BÖYLE Mİ DAVRANIYORSUNUZ PİÇ KURULARI! KİMLİĞİMDE GARZA YAZSA BAYRAĞI BEN TAŞIRDIM DEĞİL Mİ ŞİRKETİNİZİN? AİLENİZİN DE AMINA KOYAYIM DÜZENİNİZİN DE!
Liv'i en sonunda güvenlik görevlileri zorla dışarı çıkartıyor. Kameralar da kapanıyor.